• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım, rabbim isteyen herkese yeni yılda yeni umutlarla hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin, ben bugün regl 6. Günümdeyim,
2. Günü gidip hormon testlerimi yaptırdım herşey güzel dedi doktor testler için ama tabi bugün sonuçları gördüm pek anlamıyorum, birde femara diye ilaç verdi yanında da iğne, sanırım yumurta gelişimi için, cuma günüde kontrolüm var, doktor takibiyle bu ay deniyecem, benim gibi olan varmı?
Canim ben 2 ay denedim o tedaviyi olmadi malesef ama umarim senin olur.

Selamlar herkese.. Ben de bu aydan umutluyum, umarım isteyen tüm arkadaşlar muradına kavuşur. Şu günlerde yumurta takibindeyim, henüz ovülasyon olmadı, 2-3 güne olur gibi gözüküyor. Ben de spermlerin artık o kadar uzun yaşadığını düşünmüyorum, o durum eskidenmiş.. Vitamin ve folik asit takviyesi için Regenesis Max, krill yağı, D vitamini damlası ve Q10 kullanıyorum.. Gelecek hafta 39 yaşında oluyorum, doğum günü hediyesi olarak bir melek bebiş gelse keşke..
Insallah canim hepimiz cok istiyoruz umarim olurr

Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz 🙈 Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm :(
Benim BAT ta 23 Aralık bakalım ovülasyon dönemindeyim nasipse bu ay görürüz çift çizgiyi 🥰

Selamlar herkese, benim de bu ay 2. klomen denemem batım 25 aralık inşallah hepimiz hamiş olarak bitiririz bu yılı :dua:

Var canım bel ağrısı aşırı halsizlik ve yorgunlukta var benim 3 gün önce pembe lekelenmem oldu birde çok şüpheleniyorum

bende de kasık ağrısı bel ağrısı var🤷🏼‍♀️ Böyle karnımda bişey varmışta karıncalanıyomuş gibi ama test içinde çok erken beklicez artık. Aaaa inşallah yerleşme kanamasıdııırr yaaa😍😍😍😍

Back