• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de adetime 4 gün kala dayanamadım Dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim ve ıkı haftalık hamileyim değerin yukselmese ikinci çizgiyi hiç göremezsin kan testi ver Ins Hayırlı sonuç alırsın :)

Hayırlı uğurlu olsun!! Sürecin sağlıkla ilerlesin.. Belirtilerin var mıydı?

Bugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama 🤔🤔🤔🤔

Fortune ismi 🤔elimde test vardi ikisi negatif ikisi cok silik pozitif diger testler pozitif 🤔🤔🤔

Bugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama 🤔🤔🤔🤔
bende değer kucuk geç dollenmedir

Cnm sendemi samsundansin bende yaza kadar olamzsa gidecem
Ordudayım , tedavi icin Samsun’a git gel yapicam. Bende yazı bekliyim diyodum ama yok ya sabredemiyorum . Eşim bugun sperm testi verdi 32 milyon a yukselmis öncesi 27 idi. Bende klomenle 5 yumurta oluşuyor ama sonuç yine ayni . Valla sıkıldım ben artık 😔

Ordudayım , tedavi icin Samsun’a git gel yapicam. Bende yazı bekliyim diyodum ama yok ya sabredemiyorum . Eşim bugun sperm testi verdi 32 milyon a yukselmis öncesi 27 idi. Bende klomenle 5 yumurta oluşuyor ama sonuç yine ayni . Valla sıkıldım ben artık 😔
neden olmuyormus nediyor doktorlar

Eğer elinizde fazla ovulasyon testi varsa yapabilirsiniz. bat gününde yapılan ovülasyon testi eğer hamilelik varsa t çizgisi c çizgisinden çok daha koyu çıkıyormuş
Ben. Ovulasyon takibi hic yapmadim.canim.Elimde.gebelil.testi var aslinda ama.artik yapmak.istemiyorum.negatif gormekten biktim.acikcasi

Bakalım bu doktor tüp yapicakmi oda belli değil yarin gidicem
Canım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım ki🤷🏽‍♀️ Ben klomen falan hiçbir şey kullanmadım bu süreçte bu ay kullansam mı diye düşünmüştüm. Yaza kadar olmazsa ben de tüp düşünüyorum... Sabretmek her geçen gün zorlaşıyor gerçekten...

Ben. Ovulasyon takibi hic yapmadim.canim.Elimde.gebelil.testi var aslinda ama.artik yapmak.istemiyorum.negatif gormekten biktim.acikcasi

Ben de aynen negatif görmekten bıktım, bu aydan da pek umudum kalmadı açıkçası.. bata 4 gün var ama pek bir belirti yok.. yine de ne olur ne olmaz bir umut bekliyorum..

Merhaba kızlar
Öncelikle benim gibi gebe kalmayı sabırsızla bekleyen bütün gebe adaylarına Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin❤️

9 aylık evliyim, 25 yaşındayım 6 aralığa kadar doğum kontrol hapı kullandım 9 aralıkta adet gördüm.
bat a 9 günüm var.
dün kan tahlili yaptırdım malesef negatif çıktı.
yumurtlama günlerimi hiç aksatmadım.
Son güne kadar bir nebze ümidim var. Benim gibi olan var mı acaba??

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20191223_073952.webp
    IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20191222_144327.webp
    IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 86
İyi akşamlar herkese dün grip olduğum için acile gittik ilaç yazmadan kan testi istedim belki vardır diye.. Sonuç bu yok dedi Dr adet olmadım günüm yarın ama hiç adet belirtim yok. Gebelik şansı yoktur değil mi ilaçta kullanıyorum çünkü. Sizlere sormak istedim teşekkürler şimdiden IMG_20191223_231510.webp

Canım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım ki🤷🏽‍♀️ Ben klomen falan hiçbir şey kullanmadım bu süreçte bu ay kullansam mı diye düşünmüştüm. Yaza kadar olmazsa ben de tüp düşünüyorum... Sabretmek her geçen gün zorlaşıyor gerçekten...
aynen bende daraldım

Back