- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Öyle canim yeni ay yeni Umut deyip başla zaman zor geciyo ama ne yapalımSağol kuzum Allah’tan gelen de gelmeyen de baş göz üstüne çalışmalara devam edeceğiz artık kendimi böyle teselli ediyorum
Sabrın sonu selamet olsun da az daha bekleyelimÖyle canim yeni ay yeni Umut deyip başla zaman zor geciyo ama ne yapalım
Ayy belirti bulmak istiyoruz resmen. Bilmiyorum ki hiç canım baş ağrısı duymadım hiç ama bilemeyiz tabii ne zmn bat?Kızlar bisey sorucam ya baş agrisi belirti olabilirmi gerçekten . Şiddetli basım agriyo . Ben hiç baş agrisi bilmem . Resmen kafam kopuyo ayağa kalkınca gözüm kararıyo olabilirmi
kızlar ben de hafif pko var. Haliyle yumurtlama günlerim 19.günde filan oluyordu ovulasyon testlerini takip ettiğimde. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama tutmadı maalesef. Klomenle bile 17.gün iğne vurulmuştum. Bu ay tedavisiz ilerliyoruz dinlenme verdi doktor. Şimdi bugün adetten itibaren 17.günüm ovulasyon yapıyorum pik değil ama inanılmaz beyaz akıntım var. Yumurtlama döneminde sürekli mi akıntı oluyor yoksa çatladığı zaman mı?
24 ünde . Ya hiç öncesinde yaşamadığım icin bide kasik batmalarım var biraz şüphelendim umarım yanılmamAyy belirti bulmak istiyoruz resmen. Bilmiyorum ki hiç canım baş ağrısı duymadım hiç ama bilemeyiz tabii ne zmn bat?
Bende de bu ay kasık ağrısı batması çok oldu,bel ağrısı göğüs acısı. Halsizlik iki adım yürüyorum yoruluyorum .Benimde 26sı.. Hayırlısı bakalım inş vardır canım. Uygulamadaki takvime göre yumurtlama zamanlarını değerlendirdik ama kısmet işte24 ünde . Ya hiç öncesinde yaşamadığım icin bide kasik batmalarım var biraz şüphelendim umarım yanılmam
Hadi ya insallahBende de bu ay kasık ağrısı batması çok oldu,bel ağrısı göğüs acısı. Halsizlik iki adım yürüyorum yoruluyorum .Benimde 26sı.. Hayırlısı bakalım inş vardır canım. Uygulamadaki takvime göre yumurtlama zamanlarını değerlendirdik ama kısmet işte
Siz ne zamandır deniyosunuz canım ?Hadi ya insallah
Merhaba canımHerkese merhaba kızlarbat 24 Aralık. Artık anne olmak istiyorum. Biliyorum ki hepimizin en içten dileği ve duası bu. Ve bu süreç ne yazık ki çok zorluymus. Düşük yapmamdan bu yana 1 yıl geçti. Tekrar ne zaman görürüm o çift çizgiyi bilmiyorum. O heyecanı, duyguyu en kısa zamanda hepimizin yaşaması Allah'tan tek duam. Bu ay yumurtlamadan 5 gün önce korunmasız bir ilişkimiz oldu sadece eşimin işi dolayısıyla. Eğer psikolojik değilse şu an belimde ağrı ve sol kasıkta inceden bir sızı var. Bugün test yaptım ancak negatif. Reglime son 5 var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Toplu test aldım 25 tane bitene kadar deneyeceğim sanırım canımMerhaba canımHadi hayırlısı olsun inşallah canım,belirtiler hep oluyor ama inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin,Adet olmazsan tekrar dene test,hatta direkt kan ver
Toplu test aldım 25 tane bitene kadar deneyeceğim sanırım canım ☺
2 buçuk seneSiz ne zamandır deniyosunuz canım ?
Hayırlısı olsun inşallah biz evleneli 3 yıl oldu ama bu ay başladık denemeye bakalım2 buçuk sene
Çok üzüldüm canım ama şunu unutma bu sadece senin basına gelen bir durum değil bende bir sene boyunca her ay hamile kalamadim diye uzuldum ve bu ay işte sana dediğim silik ikinci çizgiyi gördüm bide bizim hiç bi engelimiz yoktu bu işler gerçekten nasip Allah sabredenlerle beraberdir bak benim.testi attım senin ki gibiydiKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
Ay daha yolun basındasın ne güzel insallah uğraşmazsın . Tavsiyem çok arastirmaman. Ben irdeleye irdeleye stres sahibi oldumHayırlısı olsun inşallah biz evleneli 3 yıl oldu ama bu ay başladık denemeye bakalım
Herhangi bi sagluk sıkıntısı var mı canim2 buçuk sene
Yok canim hiç bisey yok İstanbul Amerika’na bile gittimHerhangi bi sagluk sıkıntısı var mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?