Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey sorucam ya baş agrisi belirti olabilirmi gerçekten . Şiddetli basım agriyo . Ben hiç baş agrisi bilmem . Resmen kafam kopuyo ayağa kalkınca gözüm kararıyo olabilirmi

Kızlar bisey sorucam ya baş agrisi belirti olabilirmi gerçekten . Şiddetli basım agriyo . Ben hiç baş agrisi bilmem . Resmen kafam kopuyo ayağa kalkınca gözüm kararıyo olabilirmi
Ayy belirti bulmak istiyoruz resmen. Bilmiyorum ki hiç canım baş ağrısı duymadım hiç ama bilemeyiz tabii ne zmn bat?

canım Pko olduğunu nasıl öğrendin. Benim lh hormonum fsh’den yüksek. Yumurtalara baktırmadım daha

24 ünde . Ya hiç öncesinde yaşamadığım icin bide kasik batmalarım var biraz şüphelendim umarım yanılmam
Bende de bu ay kasık ağrısı batması çok oldu,bel ağrısı göğüs acısı. Halsizlik iki adım yürüyorum yoruluyorum .Benimde 26sı.. Hayırlısı bakalım inş vardır canım. Uygulamadaki takvime göre yumurtlama zamanlarını değerlendirdik ama kısmet işte

Hadi ya insallah

Bnde pkoyım adet olmadım kekik çayı içtim biran once adet olayım diye 40 gün oldu adet olmam için me önerirsnz acaba

Herkese merhaba kızlar bat 24 Aralık. Artık anne olmak istiyorum. Biliyorum ki hepimizin en içten dileği ve duası bu. Ve bu süreç ne yazık ki çok zorluymus. Düşük yapmamdan bu yana 1 yıl geçti. Tekrar ne zaman görürüm o çift çizgiyi bilmiyorum. O heyecanı, duyguyu en kısa zamanda hepimizin yaşaması Allah'tan tek duam. Bu ay yumurtlamadan 5 gün önce korunmasız bir ilişkimiz oldu sadece eşimin işi dolayısıyla. Eğer psikolojik değilse şu an belimde ağrı ve sol kasıkta inceden bir sızı var. Bugün test yaptım ancak negatif. Reglime son 5 var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba canım Hadi hayırlısı olsun inşallah canım,belirtiler hep oluyor ama inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin,Adet olmazsan tekrar dene test,hatta direkt kan ver

Çok üzüldüm canım ama şunu unutma bu sadece senin basına gelen bir durum değil bende bir sene boyunca her ay hamile kalamadim diye uzuldum ve bu ay işte sana dediğim silik ikinci çizgiyi gördüm bide bizim hiç bi engelimiz yoktu bu işler gerçekten nasip Allah sabredenlerle beraberdir bak benim.testi attım senin ki gibiydi

Eklentiler

• IMG_20191216_182735.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…