Gunaydin.canim ☺Günaydınlar kızlar
Orda silik.ikinci.cizgi var ☺☺☺Günaydın kızlar bu sabahki testim gebelik var mı sizce
merhaba çatlamadan önce ve sonra da mı değerlendirilmesi gerekiyor?Gitti gidiyordan sipariş vermiştim canım ikili olarak ben 27 günde bir adet oluyorum 14. Gün çatladı ama biz 12 13 14 hepsinde denedik hatta sabah akşam:) doktor oyle dedi
Anladım canım benim çok sağolGitti gidiyordan sipariş vermiştim canım ikili olarak ben 27 günde bir adet oluyorum 14. Gün çatladı ama biz 12 13 14 hepsinde denedik hatta sabah akşam:) doktor oyle dedi
Evet catlamadan önceki gün çatlama günü ve çatlama sonrası ki gün ilişki gerekiyormerhaba çatlamadan önce ve sonra da mı değerlendirilmesi gerekiyor?
Benim de Bat 23 Aralık. Beraber bekleyelim o halde :):)Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Ayyyyy gerçekten miCanım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)
Ay inşallah canım ya amin darısı sizlere :)Ayyyyy gerçekten mibebeğin hosgelsin o zaman canimmmm ♥♥♥♥
Kan testi verdim iki saat sonra çıkacakmış sonucu sizinle paylaşırım kızlar dua edinOrda silik.ikinci.cizgi var ☺☺☺
İnşallah değerlerin çok çok yüksektir, hayırlı haberlerle inşallahKan testi verdim iki saat sonra çıkacakmış sonucu sizinle paylaşırım kızlar dua edin
İnşallah nasip olur erken gebelik testi al canım benim normal gebelik testinde cikmadi
Umudunu kaybetme canım bizim de 1 senenin sonunda olduyarın doktora gidicem canım enfeskiyona baktırıcam gitmişkende kan testide yaptırırımümidimi kaybettim bu aydan ama bakalım
İnşallah hamilesindir canimKan testi verdim iki saat sonra çıkacakmış sonucu sizinle paylaşırım kızlar dua edin
Umudunu kaybetme canım bizim de 1 senenin sonunda oldu
Bence de gebelik var benimde boyleydi canım çok silikti ve bende dun kan verdim hamile çıktım:)Günaydın kızlar bu sabahki testim gebelik var mı sizce
Amin inşallah canim ya isteyen herkese nasip etsin Allahimne guzel kuzum Allah size bağışlasın❤
Haber et bıze de sonucu:)İnşallah meslektaşım
Yaa maşallah çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBence de gebelik var benimde boyleydi canım çok silikti ve bende dun kan verdim hamile çıktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?