- 9 Aralık 2019
- 260
- 468
- 103
5. Ayım bu canım aynen testlere güven olmuyorBen de artık terslere güvenmiyorum en güvenilrşi kan testi sıkma canını ilk denememiydi kuzum
Sen test yaptinmi canim :)Benim de Bat 23 Aralık. Beraber bekleyelim o halde :):)
Hosgeldin canim beklenen adet tarihin ne zaman :) hepimizin vakti zamani vardir tabiki. Onemli olan oldu mu saglikli olmasi insallah 2020 bize de bebekle gelecek :)Selam cicimlerkaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum yazasım geldi benimd
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yokbu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliylebu ayda pos oldu yani artık gülüyorum ya sinirden acaba bizide anne olucakmıyız yaa
vardı ikinci çizgi çok şaşırdım hayırlısıKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
Aynen çok net görünüyordu kısa süreliğine de olsa kendimi hamile gibi hissetmiştimvardı ikinci çizgi çok şaşırdım hayırlısı
Hoşgeldin aramıza canım biz gönülden istiyoruz minik bir yavrumuzun olmasını bunun için de elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’a kalmışSelam cicimlerkaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum yazasım geldi benimd
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah❤
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yokbu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliylebu ayda pos oldu yani artık gülüyorum ya sinirden acaba bizide anne olucakmıyız yaa
İnşallahInsaallah bizde olucaz umudumuzu yitirmeyelim birgun bizde gorucez o cift cizgiyi ben inaniyorum sabir biraz daha canim
Hosgeldin canim beklenen adet tarihin ne zaman :) hepimizin vakti zamani vardir tabiki. Onemli olan oldu mu saglikli olmasi insallah 2020 bize de bebekle gelecek :)
Hoşbuldum canımHosgeldin canim beklenen adet tarihin ne zaman :) hepimizin vakti zamani vardir tabiki. Onemli olan oldu mu saglikli olmasi insallah 2020 bize de bebekle gelecek :)
Hoşbuldum canım Rabbim aratmaz inşallahHoşgeldin aramıza canım biz gönülden istiyoruz minik bir yavrumuzun olmasını bunun için de elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’a kalmış
Uzulme kendini.fazla.yipratma oluruna.birak.dusunmemeye calis stres yapiyoruz.hormonlarimiz.etkileniyor.bak.yanliz.degilsin.bizde.seninle.ayni.durumdayiz.biraz.daha.sabret canim.15 dk sonra çıkmıştı Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok
O kadar iyi geldin ki bana canım Allah senden razı olsunUzulme kendini.fazla.yipratma oluruna.birak.dusunmemeye calis stres yapiyoruz.hormonlarimiz.etkileniyor.bak.yanliz.degilsin.bizde.seninle.ayni.durumdayiz.biraz.daha.sabret canim.
İnşallah canım benimHoşbuldum canım Rabbim aratmaz inşallahen yakın zamanda sevindirir hepimizi
Cumlemizden.razi olsun canim.benim yuregini ferah tutO kadar iyi geldin ki bana canım Allah senden razı olsun
Hoşgeldin canım aramıza hayırlı zamanda Allahım hepimize versin inşallahSelam cicimlerkaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum yazasım geldi benimd
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah❤
Canım olsun üzme kendini nolur hayırlısı ile önümüzdeki ay devam inşallah.. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin dertleşmek içini dökmek istersen.. Allahım ne zaman nasip ederse o zaman hepimize versin inşallahKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
İyiki varsın kuzum çok sağolHoşgeldin canım aramıza hayırlı zamanda Allahım hepimize versin inşallah
Canım olsun üzme kendini nolur hayırlısı ile önümüzdeki ay devam inşallah.. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin dertleşmek içini dökmek istersen.. Allahım ne zaman nasip ederse o zaman hepimize versin inşallah
Hiç teselli cümlesi kurmucam çünkü ise yaramıyor biliyorumKızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹
Sağol kuzum Allah’tan gelen de gelmeyen de baş göz üstüne çalışmalara devam edeceğiz artık kendimi böyle teselli ediyorumHiç teselli cümlesi kurmucam çünkü ise yaramıyor biliyorumvalla içinden ağlamak geliyosa otur ağla dok içini başka türlü gecmiyo çok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?