Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin canim beklenen adet tarihin ne zaman :) hepimizin vakti zamani vardir tabiki. Onemli olan oldu mu saglikli olmasi insallah 2020 bize de bebekle gelecek :)

vardı ikinci çizgi çok şaşırdım hayırlısı

Hoşgeldin aramıza canım biz gönülden istiyoruz minik bir yavrumuzun olmasını bunun için de elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’a kalmış

Testlerde ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar için doğru sonuçlardır diyor zaten. 5 dk sonra çıkan çizginin hamileliği göstermiyor. Daha önce benim de başıma geldiği için biliyorum sonradan çıkan ikinci çizgiye güvenmeyin. Her zaman için ilk 5 dk ya da testin markasına göre 10 dk da olabilir

kızlar ben de hafif pko var. Haliyle yumurtlama günlerim 19.günde filan oluyordu ovulasyon testlerini takip ettiğimde. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama tutmadı maalesef. Klomenle bile 17.gün iğne vurulmuştum. Bu ay tedavisiz ilerliyoruz dinlenme verdi doktor. Şimdi bugün adetten itibaren 17.günüm ovulasyon yapıyorum pik değil ama inanılmaz beyaz akıntım var. Yumurtlama döneminde sürekli mi akıntı oluyor yoksa çatladığı zaman mı?

Hosgeldin canim beklenen adet tarihin ne zaman :) hepimizin vakti zamani vardir tabiki. Onemli olan oldu mu saglikli olmasi insallah 2020 bize de bebekle gelecek :)
Hoşbuldum canım bat 1 ocak ama bu ayda olmadı diyorum ama kafamda karışık
3 4 ay ovilasyon kullandım hep 13 gün yumurtlama 14 gün çatlama oldu testlerde. Adetlerimde düzeblidir. Bu hesaba göre şehir dışında olduğumuz tarihte yumurtadım, çünkü zaten o zman fena akıntım vardı.ben sadece 11 ve 14 günü değerlendirmiş oluyorum. Şuan hiç akıntım yok yine tutmadı yani

15 dk sonra çıkmıştı Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok
Uzulme kendini.fazla.yipratma oluruna.birak.dusunmemeye calis stres yapiyoruz.hormonlarimiz.etkileniyor.bak.yanliz.degilsin.bizde.seninle.ayni.durumdayiz.biraz.daha.sabret canim.

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı zamanda Allahım hepimize versin inşallah
Canım olsun üzme kendini nolur hayırlısı ile önümüzdeki ay devam inşallah.. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin dertleşmek içini dökmek istersen.. Allahım ne zaman nasip ederse o zaman hepimize versin inşallah

İyiki varsın kuzum çok sağol

Hiç teselli cümlesi kurmucam çünkü ise yaramıyor biliyorum valla içinden ağlamak geliyosa otur ağla dok içini başka türlü gecmiyo çok uzuldum

Hiç teselli cümlesi kurmucam çünkü ise yaramıyor biliyorum valla içinden ağlamak geliyosa otur ağla dok içini başka türlü gecmiyo çok uzuldum
Sağol kuzum Allah’tan gelen de gelmeyen de baş göz üstüne çalışmalara devam edeceğiz artık kendimi böyle teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…