• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende devamlı idrar testi yapıyorum şimdilik hep negatif 23 aralık bekliyorum

Selam cicimler 💋 kaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum 😍 yazasım geldi benimd 😂
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah 🤲🏼 ❤️
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yok🤦🏻‍♀️ bu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece 🤭 aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum 😂 bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah 🤲🏼
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliyle 🤷🏻‍♀️ bu ayda pos oldu yani 🐒 artık gülüyorum ya sinirden🙄 acaba bizide anne olucakmıyız yaa😔😔

Selam cicimler 💋 kaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum 😍 yazasım geldi benimd 😂
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah 🤲🏼
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yok🤦🏻‍♀️ bu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece 🤭 aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum 😂 bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah 🤲🏼
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliyle 🤷🏻‍♀️ bu ayda pos oldu yani 🐒 artık gülüyorum ya sinirden🙄 acaba bizide anne olucakmıyız yaa😔😔
Insaallah bizde olucaz umudumuzu yitirmeyelim birgun bizde gorucez o cift cizgiyi ben inaniyorum sabir biraz daha canim

Eee sonuç ne oldu canım 😊
Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹️😔😔

Biliyorum.cok.zor.bir durum.yapip negatifi gormek bende 23 unu bekliyorum ama ben test falan yapmiyorum gecerse oyle yaparim galiba sabirli olmayi ogrendim b 8. Ayim
Ben de 23 ünü bekliyorum akşam yaptım negatif sabah baktım teste pozitif olmuş 😂

Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm ☹️😔😔

Ya çizgi hemen mi çalmıştı , üzülme adet olana kadar umut hep vardır

Back