- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
Haber et bıze de sonucu:)İnşallah meslektaşım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber et bıze de sonucu:)İnşallah meslektaşım![]()
Burdan söyleyeceğim sonucu inşallah mutlu haberi veririmHaber et bıze de sonucu:)
Aminn :)inşallah sende hamile çıkarsınYaa maşallah çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Aynen beklemek zor şimdi :) adetin geçti miBurdan söyleyeceğim sonucu inşallah mutlu haberi veririm![]()
Evet bugün geciken 2. GünümAynen beklemek zor şimdi :) adetin geçti mi
Butun dualarimiz.seninle insaallah vardir AllahimKan testi verdim iki saat sonra çıkacakmış sonucu sizinle paylaşırım kızlar dua edin![]()
Allah razı olsun canım benim Rabbim burda güzel dileklerde bulunan herkese hayırlısıyla nasip etsinButun dualarimiz.seninle insaallah vardir Allahim
inşallah güzel haberler alırsınızAllah razı olsun canım benim Rabbim burda güzel dileklerde bulunan herkese hayırlısıyla nasip etsin![]()
Eee sonuç ne oldu canımAllah razı olsun canım benim Rabbim burda güzel dileklerde bulunan herkese hayırlısıyla nasip etsin![]()
Biliyorum.cok.zor.bir durum.yapip negatifi gormek bende 23 unu bekliyorum ama ben test falan yapmiyorum gecerse oyle yaparim galiba sabirli olmayi ogrendim b 8. Ayimbende devamlı idrar testi yapıyorum şimdilik hep negatif 23 aralık bekliyorum
Insaallah guzel haber verirde bizede moral olur umut olur umarim.hepimiZ.2020 de bebeklerimizi kucagimiza alirizEee sonuç ne oldu canım![]()
Insaallah bizde olucaz umudumuzu yitirmeyelim birgun bizde gorucez o cift cizgiyi ben inaniyorum sabir biraz daha canimSelam cicimlerkaç gündür sizin sayfayı takip ediyorum
yazasım geldi benimd
Hamile arkadaşlar adına çok sevindim sağ salim alırsınız bebeklerinizi inşallah❤
Bende 16 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala tık yokbu belirtiler olayı tamamen psikolojik, olmasını istiyoruz öylr hissediyoruz sadece
aylardır tüm hamilelik özelliklerini taşıyorum ama hamile kalamıyorum
bu arada benim yaşım 25 eşim 27, sperm sayısında düşüklük var ama etkileyecek kadar çok değil dediler. Bikaç doktora danıştık ilaç kullanıyor 2 aydır bakalım inşallah
Bu ay iyi çalışırız diyorduk ama şehir dışına çıktık görümcemde kaldık 3 gece orda kardeş takıldık haliylebu ayda pos oldu yani
artık gülüyorum ya sinirden
acaba bizide anne olucakmıyız yaa
![]()
Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyümEee sonuç ne oldu canım![]()
Ben de 23 ünü bekliyorum akşam yaptım negatif sabah baktım teste pozitif olmuşBiliyorum.cok.zor.bir durum.yapip negatifi gormek bende 23 unu bekliyorum ama ben test falan yapmiyorum gecerse oyle yaparim galiba sabirli olmayi ogrendim b 8. Ayim
Kızlar maalesef sonuç 0,100 çıktı yani negatif. Oysaki testte ikinci çizgi net görünüyordu. Devita adlı gebelik testi tamamen yanlış gösteriyor kesinlikle almayın. Sabahtan beri beni heveslendirdi sonrasında hayal kırıklığına uğrattı.. Allahım çok kötüyüm![]()
15 dk sonra çıkmıştı Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yokYa çizgi hemen mi çalmıştı , üzülme adet olana kadar umut hep vardır
Ben de artık terslere güvenmiyorum en güvenilrşi kan testi sıkma canını ilk denememiydi kuzum15 dk sonra çıkmıştı Hayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok![]()