• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 4 gün kala çok silikti şimdi adetime 2 gün canım bugün yaptırdım zaten kan testini 30 çıktı iste

hayırlı olsun canım cok sevindimmm. Benimde 4 gün vardı yaptım nagatif çıktı. Ama normal gebelik testiydi benimki. Benimde cok akıntım var bakalım nolcak😊

Canim esinde sperm sorunu yoksa yumurtlama donemi hergun yapmalisiniz eger varsa 2 gune bir
Var canım ya ben bi kere hamilelik geçirdim aldırmak zorunda kaldık. Doktırlar normal yollam cocuğun olmaz demişlerdi üstelik ona ragmen oldu şimdi de çok korkuyorum olmicak diye

Ben söyleyip de gelene kadar adet olurum zaten :)) bir dahaki aya söylerim hangi siteden söyledin canım ? Bir de yanlış anlamazsan hangi günleri değerlendirmiştiniz biz de bu ay doktorun takibindeydik
Gitti gidiyordan sipariş vermiştim canım ikili olarak ben 27 günde bir adet oluyorum 14. Gün çatladı ama biz 12 13 14 hepsinde denedik hatta sabah akşam:) doktor oyle dedi

Bu malesef her zaman gecerli olmuyor canim :) ben de 2 ay hayalet cizgi gordum ama hamile degildim o yuzden genelleme yapamıyoruz en kesin sonuc icin kan testi güvenilir:)
Evet aslında idrarda belli olan kanda da belli oluyor adete 3 gün kala da gitsen kanda belli oluyor çünkü bu süreç zorlu sabirsiziz

hayırlı olsun canım cok sevindimmm. Benimde 4 gün vardı yaptım nagatif çıktı. Ama normal gebelik testiydi benimki. Benimde cok akıntım var bakalım nolcak😊
İnşallah nasip olur erken gebelik testi al canım benim normal gebelik testinde cikmadi

Günaydın kızlar bu sabahki testim gebelik var mı sizce

Eklentiler

• 2FC5042A-DD98-4580-8F22-B75E0B958F65.webp
    2FC5042A-DD98-4580-8F22-B75E0B958F65.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
Bende bu ay bir umut hamileyimdir diye butun belirtileri oku oku şiştim. Ama gel görki regl oldum dün. Bu ay ovulasyon testi ile ilerlicem. Deneyen varmi
Hiç denemedim canım deneyenler çok var elbet yardımcı olurlar sana..
Günaydın kızlar bu sabahki testim gebelik var mı sizce
Canım silik çizgi görünüyor ne zmn bat? Kan versen ya.

7 ocak canım inşallah hamile kalırımda olmam bu arada hergün mü yapmak önemli yoksa 2 günde 1 mi
Benim.doktorum.gun asiri yani.iki gunde.bir.iliski.onerdi.hamilelik.sansi bu sekilde daha cok.artiyormus. Insaallah canim.olmazsinda guzel haber verirsin bizlerede rabbim yuzunuzu guldursun .

Back