Adetime 4 gün kala çok silikti şimdi adetime 2 gün canım bugün yaptırdım zaten kan testini 30 çıktı iste
Bat ne bu aradaİnşallah canım rahat ol çok kafana takma ne zmn bat
Az kalmis.umarim.gelmez guzel haberler alirsiniz20 aralıkbeklemedeyim..
Bat Beklenen.Adet Tarihi canimBat ne bu arada
Fark etmiyo canim onu ovulasyon takibi yapanlar yapiyo genelde. Benim sabah ogle aksam hep yakin birbirine 37den asaga nadir düşüyo 36.9 oluyo o dacanım sabah uyanır uyanmaz yataktan hiç kalkmadan yapılan steş doğru sonuç veriyomuş ama
Beklenen adet tarihi canımBat ne bu arada
Fark etmiyo canim onu ovulasyon takibi yapanlar yapiyo genelde. Benim sabah ogle aksam hep yakin birbirine 37den asaga nadir düşüyo 36.9 oluyo o da
hayırlı olsun canım cok sevindimmm. Benimde 4 gün vardı yaptım nagatif çıktı. Ama normal gebelik testiydi benimki. Benimde cok akıntım var bakalım nolcak
Kac gun var adeteaa bende kaç gündür akşam ölçüyorum36.8-37.1 arası oluyo
Kac gun var adete
7 ocak canım inşallah hamile kalırımda olmam bu arada hergün mü yapmak önemli yoksa 2 günde 1 miBat Beklenen.Adet Tarihi canim
Canim esinde sperm sorunu yoksa yumurtlama donemi hergun yapmalisiniz eger varsa 2 gune bir7 ocak canım inşallah hamile kalırımda olmam bu arada hergün mü yapmak önemli yoksa 2 günde 1 mi
Var canım ya ben bi kere hamilelik geçirdim aldırmak zorunda kaldık. Doktırlar normal yollam cocuğun olmaz demişlerdi üstelik ona ragmen oldu şimdi de çok korkuyorum olmicak diyeCanim esinde sperm sorunu yoksa yumurtlama donemi hergun yapmalisiniz eger varsa 2 gune bir
Gitti gidiyordan sipariş vermiştim canım ikili olarak ben 27 günde bir adet oluyorum 14. Gün çatladı ama biz 12 13 14 hepsinde denedik hatta sabah akşam:) doktor oyle dediBen söyleyip de gelene kadar adet olurum zaten :)) bir dahaki aya söylerim hangi siteden söyledin canım ? Bir de yanlış anlamazsan hangi günleri değerlendirmiştiniz biz de bu ay doktorun takibindeydik
Evet aslında idrarda belli olan kanda da belli oluyor adete 3 gün kala da gitsen kanda belli oluyor çünkü bu süreç zorlu sabirsizizBu malesef her zaman gecerli olmuyor canim :) ben de 2 ay hayalet cizgi gordum ama hamile degildim o yuzden genelleme yapamıyoruz en kesin sonuc icin kan testi güvenilir:)
İnşallah nasip olur erken gebelik testi al canım benim normal gebelik testinde cikmadihayırlı olsun canım cok sevindimmm. Benimde 4 gün vardı yaptım nagatif çıktı. Ama normal gebelik testiydi benimki. Benimde cok akıntım var bakalım nolcak
Hiç denemedim canım deneyenler çok var elbet yardımcı olurlar sana..Bende bu ay bir umut hamileyimdir diye butun belirtileri oku oku şiştim. Ama gel görki regl oldum dün. Bu ay ovulasyon testi ile ilerlicem. Deneyen varmi
Canım silik çizgi görünüyor ne zmn bat? Kan versen ya.Günaydın kızlar bu sabahki testim gebelik var mı sizce
Benim.doktorum.gun asiri yani.iki gunde.bir.iliski.onerdi.hamilelik.sansi bu sekilde daha cok.artiyormus. Insaallah canim.olmazsinda guzel haber verirsin bizlerede rabbim yuzunuzu guldursun .7 ocak canım inşallah hamile kalırımda olmam bu arada hergün mü yapmak önemli yoksa 2 günde 1 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?