Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar.. Yeni katıldım aranıza benim dün adet günümdü olmadım ama kahverengi akıntı oldu birkaç damla.. Bel ağrısı ve sanclarim ara sıra oluyor bu ay femara kullandım birde dhea biosteron kullanıyorum adetim normalde hiç gecikmez.. Dünden beri karışık duygular yaşıyorum çok umutlandım ama test yapmaya cesaretim yok galiba ..Rabbım isteyen dileyen herkes nasip etsin en kısa zamanda

CAnim bence testin varsa yap belki yerleşme kanamasıdır

benimde bat 23 aralık dün test yaptım negatifti :/

Kızlar ates olceriniz varsa bi atesinizi ölçermisiniz hamile kaldığını ates ölçerle anlayanlar varmis adete kadar 36,5 in uzerindeyse ve düşmezse hic hamilelik var deniliyor ne kadar dogru acaba benim bu hafta hep 37 37.5 falandı

Ben bi kaç gündür ölçüyorum her sabah 7:30 da
36.5 cikiyo

Hoşgeldin merhaba canım.. Bir kaç gün daha bekle öyle test yap canım eğer negatif çıkarsa ama adette olmazsan kan verirsin.. Hayırlısı olsun inşallah
benimde bat 23 aralık dün test yaptım negatifti :/
Çok erken yapmışsın canım en sağlıklısı adet gününe kdr beklemek o gün test yapmak hayal kırıklığı oluyor böyle üzülme hayırlısı bidahaki aya inşallah
ben artık kafayı yemek üzereyim beş gün var ama biliyorum yine hamile değilim
Kendimi öyle şartlama canım inşallah pozitif sonuçlanır yoksa denemeye devam inşallah

Ben atesten şüpheleniyorum normalde benim 36 bile anca olur normal zamanda
Hadi insallah canim yaa . Benim umidim kalmadi artık göğüs agrisi geçti . Normalde adete kdar sürerdi bu ay geçti valla suan çok az sizi var dokununca . Ben ocağın basında aşılamayı bekliyorum umudum yok bu aydan

Gogus agrisina takilma kuzum benim arkadasin gogus agrisi hic olmadi adeti gecince olmaya basladi agrisi Allahtan umut kesilmez :)

bende hormon testi yptircm sonra doktordan asilama talepedicem obari tutsa bu ayın geçmesini bekliyorum bende

bende hormon testi yptircm sonra doktordan asilama talepedicem obari tutsa bu ayın geçmesini bekliyorum bende
İyi bi doktor bul canim benim eşimde de bendede hiç sıkıntı yok ama olmadı asilama yapalım dedik Eylül ayında asilama yaptık doktorum çok ilgisizdi aşılamamı geç yaptı . Aşılamadan önce 2 ay boyunca zaten yumurtlamamı kaçırdı yapamadık . Sonra zorla yakaladık yumurtlamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra asilama yapılır normalde benim 37. Saati geçmişti çok stres olmustum evet belki olacak olsa öyle de olurdu ama onun stresi bana yetti . Doktor çok önemli

hmm benim esim asilama istemiyor normal yoldan olsun bekleyelim diyor ama bekleyesim yok olmayinca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…