- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Canim bu arada gün icinde benimde ateşim hep 37.1 cikiyo önemli olan sabah erkenden yataktan çıkmadan dil altından ölçmek . Ben azonce olctum 37.1 . Ama sabah 36.05 idiBen atesten şüpheleniyorum normalde benim 36 bile anca olur normal zamanda
Bende siyiriyorum valla bu stres beni yedi bitirdiben artık kafayı yemek üzereyim beş gün var ama biliyorum yine hamile değilim
Benim sabahta ayni kuzum aksamdaCanim bu arada gün icinde benimde ateşim hep 37.1 cikiyo önemli olan sabah erkenden yataktan çıkmadan dil altından ölçmek . Ben azonce olctum 37.1 . Ama sabah 36.05 idi
aynen odaha bekleyelim diyor ama yasin 32 beklemek cok istemiyorum açıkçası doktorun durumuna göre hareket edicemStrese girmeye hiç gerek yok esini ikna edebilirsen yaptır bence canim en azından şansınızı denemiş olursunuz
Ay hadi bakalım insallah düşmez ateşinBenim sabahta ayni kuzum aksamda
Ben cizgiyi gordummmm kan ver canimKızlar merhaba adete 4 gün kala olan testimi atıyorum ben ve esim gördk foto da net cıkmadı bakar misnz siz de Eki Görüntüle 2566201
Ay hadi ınsallah benim için kan cok erken olur bır kimyasal bir kürtajım var koyulasana kadar vermek ıstemıyorm cok tesekkur ederımBen cizgiyi gordummmm kan ver canim ♥
Canim testin markasi nedir? Bencede koyulasana kadar guvenme silik cizgilere :)Kızlar merhaba adete 4 gün kala olan testimi atıyorum ben ve esim gördk foto da net cıkmadı bakar misnz siz de Eki Görüntüle 2566201
Canim daha adetine 15 gun varmis döllenme bile olmamistir ki yumurtlama donemindesin yani eger gecen aydan kalmadiysan hamile suan hamile olma ihtimalin cok az.Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz adetime 15gun var gebelkk testi yaptim ilk yaptigimda tekti 5.10dk sonra tekrar baktim alti silik cift olmus sizce olabilr mi
Ovilasyonum bitti gecen ay adet gordum amaCanim daha adetine 15 gun varmis döllenme bile olmamistir ki yumurtlama donemindesin yani eger gecen aydan kalmadiysan hamile suan hamile olma ihtimalin cok az.
Sen kac gunde bir adet oluyosun canim? 30 gunde birse eger suan ovulasyon donemi olmasi lazim.Canim daha adetine 15 gun varmis döllenme bile olmamistir ki yumurtlama donemindesin yani eger gecen aydan kalmadiysan hamile suan hamile olma ihtimalin cok az.
28 gunde canim benimSen kac gunde bir adet oluyosun canim? 30 gunde birse eger suan ovulasyon donemi olmasi lazim.
Ovilasyon 06.12 ile 12.12 arasindaydi canim28 gunde canim benim
One step diye bir marka sımdı sen dedın havalardan ındm:)) haklısın bilinen bir marka degıl sonucta bebe time kötü diye biliyorum ama hayırlısı olsunCanim testin markasi nedir? Bencede koyulasana kadar guvenme silik cizgilere :)
Silik cizgi var sankiİyi akşamlar kızlar bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım şimdi test yaptım ama inanın hiçbir fikrim yok ne olursunuz bana yardım edin
Canim sen benim dedigimle umudunu yitirme yarin elinde varsa bi tane daha yap bence eger koyulasirsa kesin vardir :)One step diye bir marka sımdı sen dedın havalardan ındm:)) haklısın bilinen bir marka degıl sonucta bebe time kötü diye biliyorum ama hayırlısı olsun
Canim bence bi kac gun sonra tekrarla ben goremedim cizgi. Sadece beyaz bisi var o da benim testlerdede çıkıyor ama bisi ifade etmiyor biraz pembe olmasi lazimİyi akşamlar kızlar bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım şimdi test yaptım ama inanın hiçbir fikrim yok ne olursunuz bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?