Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Canm benimde bat 15 aralıkta ama şuan 2 gün gecikiyor adetim inşallah hamileyizdir

Merhaba kızlar nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Valla canim ben mide agrisindan öldüm bugun sanki karnım çok açmış gibi kaziniyo midem ve gaz varmış gibi midemde saatlerce cektim . Karnım tok olduğu halde acmisim gibi midem agriyo bide aşırı gazim var . Bu kadar psikolojik belirti olamaz yanı son 8 gün

O erken testlerde çıkıyormuş diye biliyorum ama krsin sonuç için beklemek en garantisi tabii. Umarım bebiş yapıyordur ağrıyı
Ay insallah vardir bakalim evde normal kaset testlerden baya var o yuzden erken gebelik testine ayrica para vermek istemedim o yuzden bekleyecegim :)

kızlar merhaba benim de bat 21-22 aralık gibi
aşılamaya benzer şeyler yaşıyorum o zaman tutmamıştı gerçi ama
gazım var gibi ama yok
karnım davul gibi şişti
sürekli batma sancı iğneyle kazıyorlar gibi
iki gündür sürekli uyku hali evden dışarı bile çıkmıyorum ne olacaksa olsun modundayım

Sancilar bendde var insallah vardir ya ikimizdede :)
Bide ben eşimle yeni yaşamaya başladım 8 aydır evliyim işinden dolayı ben kaynanamla yaşıyordum 3 ayda bir eve geliyordu ama hep adetliyken geliyordu adete 1 hafta kala geliyordu Allaha şükür evimizi taşıdık ilk defa düzenli bir ilişkimiz oldı

Pazar test yapsana kuzum :)

Iyi bari canim bu ay guzelce degerlendirdiyseniz olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…