Benim ates 37.5 olduyaniyorum basim catliyor. Son 6 gun
Canm benimde bat 15 aralıkta ama şuan 2 gün gecikiyor adetim inşallah hamileyizdirMerhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Valla canim ben mide agrisindan öldüm bugun sanki karnım çok açmış gibi kaziniyo midem ve gaz varmış gibi midemde saatlerce cektim . Karnım tok olduğu halde acmisim gibi midem agriyo bide aşırı gazim var . Bu kadar psikolojik belirti olamaz yanıMerhaba kızlar nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Canim adet gunune kadar yapmayi düşünmüyorum çıkmıyor cunkutest yaptınız mı? Yapmadıysanız yarın kesin yapın bence.
Senin gecmis canim test yapsana yarin :)Canm benimde bat 15 aralıkta ama şuan 2 gün gecikiyor adetim inşallah hamileyizdir
Eşimi bekliyorum tatlım hani belki adet olurum diye eşimde görevden yarın gelecek ertesi günü kan tahlili yapmayı düşünüyorum yarın da eczaneden test alır yaparımSenin gecmis canim test yapsana yarin :)
O erken testlerde çıkıyormuş diye biliyorum ama krsin sonuç için beklemek en garantisi tabii. Umarım bebiş yapıyordur ağrıyıCanim adet gunune kadar yapmayi düşünmüyorum çıkmıyor cunku
Yaaa insallah cikar canim bizede haber ver testini at hatta :)Eşimi bekliyorum tatlım hani belki adet olurum diye eşimde görevden yarın gelecek ertesi günü kan tahlili yapmayı düşünüyorum yarın da eczaneden test alır yaparım
Ay insallah vardir bakalim evde normal kaset testlerden baya var o yuzden erken gebelik testine ayrica para vermek istemedim o yuzden bekleyecegim :)O erken testlerde çıkıyormuş diye biliyorum ama krsin sonuç için beklemek en garantisi tabii. Umarım bebiş yapıyordur ağrıyı
Tamam kuzum inşallah vardır ya çünkü hiç gecikmedi bu kadarYaaa insallah cikar canim bizede haber ver testini at hatta :)
Hadid hafif de sancılarım oluyor ama 5 sn kadar ve şeffaf akıntım var gögsümde dolgunlaştıYaaa insallah cikar canim bizede haber ver testini at hatta :)
Sancilar bendde var insallah vardir ya ikimizdede :)Hadid hafif de sancılarım oluyor ama 5 sn kadar ve şeffaf akıntım var gögsümde dolgunlaştı
İnşallah canm benim ya çpl istiyorum adetim de geçti 2 gün zaten ama nedense hamile gibi hissediyorumSancilar bendde var insallah vardir ya ikimizdede :)
Bide ben eşimle yeni yaşamaya başladım 8 aydır evliyim işinden dolayı ben kaynanamla yaşıyordum 3 ayda bir eve geliyordu ama hep adetliyken geliyordu adete 1 hafta kala geliyordu Allaha şükür evimizi taşıdık ilk defa düzenli bir ilişkimiz oldıSancilar bendde var insallah vardir ya ikimizdede :)
Pazar test yapsana kuzum :)kızlar merhaba benim de bat 21-22 aralık gibi
aşılamaya benzer şeyler yaşıyorum o zaman tutmamıştı gerçi ama
gazım var gibi ama yok
karnım davul gibi şişti
sürekli batma sancı iğneyle kazıyorlar gibi
iki gündür sürekli uyku hali evden dışarı bile çıkmıyorum ne olacaksa olsun modundayım
Iyi bari canim bu ay guzelce degerlendirdiyseniz olur insallah :)Bide ben eşimle yeni yaşamaya başladım 8 aydır evliyim işinden dolayı ben kaynanamla yaşıyordum 3 ayda bir eve geliyordu ama hep adetliyken geliyordu adete 1 hafta kala geliyordu Allaha şükür evimizi taşıdık ilk defa düzenli bir ilişkimiz oldı
Az kaldi canim yumurtlamanin uzerinden ne kadar gecti :)pazara kadar nasıl beklicem
ovüyle takipteyim ctesi pik oldu pazar silikleşmeye başladıAz kaldi canim yumurtlamanin uzerinden ne kadar gecti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?