• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben atesten şüpheleniyorum normalde benim 36 bile anca olur normal zamanda
Canim bu arada gün icinde benimde ateşim hep 37.1 cikiyo önemli olan sabah erkenden yataktan çıkmadan dil altından ölçmek . Ben azonce olctum 37.1 . Ama sabah 36.05 idi

Kızlar merhaba adete 4 gün kala olan testimi atıyorum ben ve esim gördk foto da net cıkmadı bakar misnz siz de
IMG_20191217_190340_BURST001_COVER.webp

Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz adetime 15gun var gebelkk testi yaptim ilk yaptigimda tekti 5.10dk sonra tekrar baktim alti silik cift olmus sizce olabilr mi

Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz adetime 15gun var gebelkk testi yaptim ilk yaptigimda tekti 5.10dk sonra tekrar baktim alti silik cift olmus sizce olabilr mi
Canim daha adetine 15 gun varmis döllenme bile olmamistir ki yumurtlama donemindesin yani eger gecen aydan kalmadiysan hamile suan hamile olma ihtimalin cok az.

İyi akşamlar kızlar bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım şimdi test yaptım ama inanın hiçbir fikrim yok ne olursunuz bana yardım edin😔

Eklentiler

• 980EAA37-FE78-4D73-A13A-F37E68C5F93F.webp
    980EAA37-FE78-4D73-A13A-F37E68C5F93F.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
İyi akşamlar kızlar bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım şimdi test yaptım ama inanın hiçbir fikrim yok ne olursunuz bana yardım edin😔
Canim bence bi kac gun sonra tekrarla ben goremedim cizgi. Sadece beyaz bisi var o da benim testlerdede çıkıyor ama bisi ifade etmiyor biraz pembe olmasi lazim

Back