Hayirlisi canim suan erken en azindan pazara kadar bekle derim benovüyle takipteyim ctesi pik oldu pazar silikleşmeye başladı
çok erken ama kolumu kaldıracak halim yok.
göğüslerimi tanıyamıyorum uçları çok büyüdü acıyor falan
çok yoruldum artık gerçi umutlanmak istemiyorum amaHayirlisi canim suan erken en azindan pazara kadar bekle derim ben
Yas kac canim ne kadardir istiyosunuzçok yoruldum artık gerçi umutlanmak istemiyorum ama
30 bir buçuk yılı geçti tedavilerle pkos var çok zor adet olabiliyorumYas kac canim ne kadardir istiyosunuz
Benim arkadasimda pcostu doktor tedavisiz olmaz dedi sogan kürüyle hamile kaldı30 bir buçuk yılı geçti tedavilerle pkos var çok zor adet olabiliyorum
Insallah canim :)Bende bu ay hamile kalamaya çalışıyorum buraya cok yazmaya başladım kafayi yicem artık 14 gun önce catlatma ignesi oldum bugun degerim betada 8.4 cıktı progestron 24 cıktı cumaya beklicem ınsallah yükselir isteyen herkese Allah nasip etsin en kisa zamanda❤
Doktor bu igneden.sonra agri olabilecegini bunun normal.oldugunu soylemisti. Ama cok siddetliyse ve gecmiyorsa doktorunla.tekrar iletisime mi gecsen acabaBen yumurtlama zamanları hiç böyle olmuyordum, regl ilk günü ağrıdan ölürüm ama şimdi ovitrelle vuruldum vurulduğum günün gecesinden itibaren dinmeyen bir sort ağrım var
Teşekkürler canım, evet dayanamayp aradım ve devam ederse gel dediDoktor bu igneden.sonra agri olabilecegini bunun normal.oldugunu soylemisti. Ama cok siddetliyse ve gecmiyorsa doktorunla.tekrar iletisime mi gecsen acaba
Benimde 20 aralıkBenimde 21aralık
20 aralıkBenimde 21aralık
Aynen değerlendiIyi bari canim bu ay guzelce degerlendirdiyseniz olur insallah :)
İnşallah canmBenimde 20/21 . Az kaldı inşallah kırmızılarımız gelmez kızlaaar
Belirtiler belirtiler inşallah hayırlısıValla canim ben mide agrisindan öldüm bugun sanki karnım çok açmış gibi kaziniyo midem ve gaz varmış gibi midemde saatlerce cektim . Karnım tok olduğu halde acmisim gibi midem agriyo bide aşırı gazim var . Bu kadar psikolojik belirti olamaz yanıson 8 gün
İnş güzel sonuçlanırkızlar merhaba benim de bat 21-22 aralık gibi
aşılamaya benzer şeyler yaşıyorum o zaman tutmamıştı gerçi ama
gazım var gibi ama yok
karnım davul gibi şişti
sürekli batma sancı iğneyle kazıyorlar gibi
iki gündür sürekli uyku hali evden dışarı bile çıkmıyorum ne olacaksa olsun modundayım
Merhaba inş yükselir canım hayırlısı olsunBende bu ay hamile kalamaya çalışıyorum buraya cok yazmaya başladım kafayi yicem artık 14 gun önce catlatma ignesi oldum bugun degerim betada 8.4 cıktı progestron 24 cıktı cumaya beklicem ınsallah yükselir isteyen herkese Allah nasip etsin en kisa zamanda❤
Günaydın ayy ne diyelim inşallah belirtilirGünaydın kızlardün hadi psikolojik falan dedik eğlendik ama benim bugün sabahtan beri ağzımda tat bozukluğu var ya bu da psikolojik olamaz herhalde dimi ne yediysem geçmedi çok kötü ağzımın içi hiç böyle olmadım ben
Merhaba canım bana 2.çizgi gözükmedi ama yine de kan ver istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?