Beninde öyle, yumurta çatlamada sorun yoktu ama yinede yaptı, cok bir beklentim yok, heryerde 36 saat sonra ilişki diyor benin doktorum aynı gün ilişki verdi bana, nasip artıkvucuudnun etkilemis ben bikere vuurndum igne bendede bayağı agri yapmıştı hos çatlayan yumurtama iğne yapti zaten yumurtam catliuordu sonuç husran
hayırlısıBeninde öyle, yumurta çatlamada sorun yoktu ama yinede yaptı, cok bir beklentim yok, heryerde 36 saat sonra ilişki diyor benin doktorum aynı gün ilişki verdi bana, nasip artık
Yok canım hamile değilim, yani tabi umuyorum ama daha çok erken 10 gün daha beklemem gerekecek.. tam gününü tutturmuş olmak yetmiyor ne yazık ki.. yumurta ve sperm kalitesi de çok önemli.. bizde yaş var, 39 yaşındayız, ben de eşim de 39.. şöyle 10 sene öncesi olsa günü tutturmak yeterli olabilirdi.. gerçi artık gençlerde de sorunlar oluyor.. biz elimizden geldiğince yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı takviyeler kullanmaya çalışıyoruz.. bekleyip göreceğiz artık..Haklısınız tabii benimde kasık ağrım çok oldu ama anlamıyorum ki yumurtlama mı değil mi.. Hamilesiniz yani sizz çok güzel
Anladım umarım güzel sonuçlar alırsınız.. Yaş önemli evt ama şimdi de yediklerimiz içtiklerimiz çokta doğal sayılmaz bizde 28 yaşındayız. Allah nasip eder inşallah her bekleyene.. Teşekkür ederimYok canım hamile değilim, yani tabi umuyorum ama daha çok erken 10 gün daha beklemem gerekecek.. tam gününü tutturmuş olmak yetmiyor ne yazık ki.. yumurta ve sperm kalitesi de çok önemli.. bizde yaş var, 39 yaşındayız, ben de eşim de 39.. şöyle 10 sene öncesi olsa günü tutturmak yeterli olabilirdi.. gerçi artık gençlerde de sorunlar oluyor.. biz elimizden geldiğince yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı takviyeler kullanmaya çalışıyoruz.. bekleyip göreceğiz artık..
Merhaba mide bulantısı için çok çok erken ancak 3 aylıkken başlıyor diye biliyorum. Psikolojik olabilir yada yediğiniz yiyeceklerden.. Bat ne zmn? Genelde belli belirtiler kasık bel ağrısı yorgunluk uyku hali göğüs hassasiyeti ve akıntı. Bunları yaşıyorsanız bir nebze daha belirti sayılıyor.Merhabalar. Yumurtlama zamanından bir hafta sonra mide bulantısı olur mu eğer hamile kaldıysam? Bir hafta geçti ve şuan çok midem bulanıyor. Bu kadar erken olmaz diye tahmin ettim.
Bat ne demek bilmiyorumAnladım umarım güzel sonuçlar alırsınız.. Yaş önemli evt ama şimdi de yediklerimiz içtiklerimiz çokta doğal sayılmaz bizde 28 yaşındayız. Allah nasip eder inşallah her bekleyene.. Teşekkür ederim
Merhaba mide bulantısı için çok çok erken ancak 3 aylıkken başlıyor diye biliyorum. Psikolojik olabilir yada yediğiniz yiyeceklerden.. Bat ne zmn? Genelde belli belirtiler kasık bel ağrısı yorgunluk uyku hali göğüs hassasiyeti ve akıntı. Bunları yaşıyorsanız bir nebze daha belirti sayılıyor.
Gayet normal yumurtlama olduysa sanırım ben yaşamadığım için net birşey diyemem malesef ama genelde ağrılar oluyorkızlar 5 gün boyunca değerlendirdik yumurtlamam oldu reglime 10 gün var garip sancılar girip çıkıyor regl olcakmış gibi böyle erkenden olması doğalmı ki
Canım önündeki başlangıç adet tarihin. Bat deniliyor..Bat ne demek bilmiyorum3 gün önce bel ağrısı çok şiddetliydi. Yorgunluk fln. Bat ne demek bilmiyorum ama
çift çizgiden sonraki gün yumurta çatlıyor, yani 4 aralıkta çatlamış olabilir, yumurta çatladıktan 14 gün sonra da regl başlıyor, bu durumda bat 17 Aralık gibi gözüküyor. hevesini kırmak istemem ama hamilelik olsaydı bugün normal şartlarda testte çıkması gerekirdi. Umarım yanılıyorumdur, umarım vardır.. Ben aylardır tüm hamilelik belirtilerini kendimde bulup, hüsrana uğruyorum, sonra da kendi kendime diyorum ki demek ki hayırlısı böyleymiş..Merhaba, ben de ovülasyon testinde 3 aralıkta çift çizgi görmüştüm 3ü ve 6 sı değerlendirebildik çok kasık ağrım var hatta yürüyesim bile yok en son adet 15 kasımdı dün olmadı ya olmak üzere ya da tutmuştur (inşallah tutmuştur çok amin) ama bugün hamilelik idrar testinde çıkmadı belki de stresten gecikiyordur bilmiyorum çok aceleciyim test konusunda
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama dediğiniz gibi adet tarihim 17 aralık olması gerekiyorsa yaptığım testle çıkmaz erken gebelik testi yapmadım geçtikten sonra tekrarlamam gerekir tabi umudum hamilelik olduğu için hep bi acaba var ama adet olacakmış gibi de hissetmiyorum diyemem hayırlısı olsun inşallahçift çizgiden sonraki gün yumurta çatlıyor, yani 4 aralıkta çatlamış olabilir, yumurta çatladıktan 14 gün sonra da regl başlıyor, bu durumda bat 17 Aralık gibi gözüküyor. hevesini kırmak istemem ama hamilelik olsaydı bugün normal şartlarda testte çıkması gerekirdi. Umarım yanılıyorumdur, umarım vardır.. Ben aylardır tüm hamilelik belirtilerini kendimde bulup, hüsrana uğruyorum, sonra da kendi kendime diyorum ki demek ki hayırlısı böyleymiş..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama dediğiniz gibi adet tarihim 17 aralık olması gerekiyorsa yaptığım testle çıkmaz erken gebelik testi yapmadım geçtikten sonra tekrarlamam gerekir tabi umudum hamilelik olduğu için hep bi acaba var ama adet olacakmış gibi de hissetmiyorum diyemem hayırlısı olsun inşallah
belirsizMerhaba kızlar nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Neden öyle dedin ya kendini kapatma böyle negatifsin şuanİ
belirsiz
nebilim bir işaret bekliyorum yokNeden öyle dedin ya kendini kapatma böyle negatifsin şuan
bazen belirti olsada olmuyor bircogu zaten psikolojikbenim bugün çok uykum var bugün halsizlik falan. bir de alt karın spazmı giriyor ara ara. ama hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum :))) kendinde belirti arar durursan illa bulursun
Olsun canım bu ay olmasa da diğer ay inşallah kötü düşünme sakın..nebilim bir işaret bekliyorum yok
Bende de halsizlik oluyor, ama dediğin gibi çoğunu biz düşünüyoruz öyle çıkıyor ortaya hayırlısı diyelim inşallahbenim bugün çok uykum var bugün halsizlik falan. bir de alt karın spazmı giriyor ara ara. ama hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum :))) kendinde belirti arar durursan illa bulursun
benim bugün çok uykum var bugün halsizlik falan. bir de alt karın spazmı giriyor ara ara. ama hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum :))) kendinde belirti arar durursan illa bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?