Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani döllense bile yumurtlama döneminden dolayı akıntı mı oluyordur
cnm bazisinin ogun gelir kiminin birkacgun once herks farklı ben mesela yumurtlama başlamadan 5gunonce geliyor yavasyavas pikgunu artiyor.kimin 2gunonce yadaogun gelir bunye meselesi

cnm bazisinin ogun gelir kiminin birkacgun once herks farklı ben mesela yumurtlama başlamadan 5gunonce geliyor yavasyavas pikgunu artiyor.kimin 2gunonce yadaogun gelir bunye meselesi
Teşekkür ederim:)
sol kasık fena ağrıyor mesella Benim yumurtam büyürken olgunlaşırken catlarkende agrir mesela
anladım demek ki herkesin farklı oluyor , benimde sabah göbeğim ağrıdı şuanda da göbek altım ağrıyor bazen de çok hafif sol kasığıma iğne vuruyorlar gibi oluyor , yumurtlama dönemindeyim hamile olsak bile akıntı olması normal mi diye o sebepten dolayı yazmıştım , herkesin farklı işte :)

ZAten hamile olunca çoğunda akinti oluyor ama hic olmayanda var

Evet haklısınız bende daha yeniyim fazla bilgim yok :) Siz ne zamandır deneme yapıyorsunuz , Rabbim inşallah aratmadan mutlu haberleri verdirir en yakın zamanda
amin cnm 5ayoldu yasim 32 olduuficin hemen olsun istiyorum ama nasib dunbenimde yumurtlamamdi bugün de çatladı bakalim inss buay olur.beklemek cokzor

Test ile takip etmeni tavsiye ederim, çünkü insan takvim hesabı yapınca çok yanılıyor ve zaman kaybı oluyor.. mesela benim de son bat 27 kasımdı ama şimdi bat 27 Aralık'a kaydı.. Takvim hesabı yapsaydım, çok büyük ihtimalle ovülasyonu kaçıracaktım, tabi nasip kısmet, olacağı varsa elbet oluyor, tutuyor ama yine de test çok iyi.. benim aylık döngülerim genelde 28 gün ama arada 30, 31 de olabiliyor çok nadir.. mesela ben çift çizgiyi 13 Aralık cuma gördüm, 14 Aralık cumartesi sabahı kasık ağrısı yaşadım 5dk boyunca.. cumartesi öğleden sonra test yaptığımda 2.çizgi silikleşmişti.. Cumartesi belli ki sabahtan yumurta çatlamış.. Cuma gecesi ve cumartesi akşamı değerlendirdik.. ilk defa bu kadar doğru zamanlama tutturduk.. Hayırlısıyla bekliyorum artık günlerin geçmesini.. Hepimiz için hayırlısı inşallah..

Merhaba, ben de ovülasyon testinde 3 aralıkta çift çizgi görmüştüm 3ü ve 6 sı değerlendirebildik çok kasık ağrım var hatta yürüyesim bile yok en son adet 15 kasımdı dün olmadı ya olmak üzere ya da tutmuştur (inşallah tutmuştur çok amin) ama bugün hamilelik idrar testinde çıkmadı belki de stresten gecikiyordur bilmiyorum çok aceleciyim test konusunda

Kızlar bu ovitrelle çatlatma iğnesini vurduğum günden beri 3 gündür bel sırt ağrısından ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum öldürdü beni bu ağrı

Haklısınız tabii benimde kasık ağrım çok oldu ama anlamıyorum ki yumurtlama mı değil mi.. Hamilesiniz yani sizz çok güzel

bazi bünyelere hassas olabiliyor bende yumurtlama zamani aşırı agri cekiyorum
Ben yumurtlama zamanları hiç böyle olmuyordum, regl ilk günü ağrıdan ölürüm ama şimdi ovitrelle vuruldum vurulduğum günün gecesinden itibaren dinmeyen bir sort ağrım var

Ben yumurtlama zamanları hiç böyle olmuyordum, regl ilk günü ağrıdan ölürüm ama şimdi ovitrelle vuruldum vurulduğum günün gecesinden itibaren dinmeyen bir sort ağrım var
vucuudnun etkilemis ben bikere vuurndum igne bendede bayağı agri yapmıştı hos çatlayan yumurtama iğne yapti zaten yumurtam catliuordu sonuç husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…