cnm bazisinin ogun gelir kiminin birkacgun once herks farklı ben mesela yumurtlama başlamadan 5gunonce geliyor yavasyavas pikgunu artiyor.kimin 2gunonce yadaogun gelir bunye meselesiYani döllense bile yumurtlama döneminden dolayı akıntı mı oluyordur
Teşekkür ederim:)cnm bazisinin ogun gelir kiminin birkacgun once herks farklı ben mesela yumurtlama başlamadan 5gunonce geliyor yavasyavas pikgunu artiyor.kimin 2gunonce yadaogun gelir bunye meselesi
rica ederim benim bugün çatladı mesela ciftcizgi siliklesti hala bir akıntı geliyorTeşekkür ederim:)
sol kasık fena ağrıyor mesella Benim yumurtam büyürken olgunlaşırken catlarkende agrir meselarica ederim benim bugün çatladı mesela ciftcizgi siliklesti hala bir akıntı geliyor
Teşekkür ederim:)cnm bazisinin ogun gelir kiminin birkacgun once herks farklı ben mesela yumurtlama başlamadan 5gunonce geliyor yavasyavas pikgunu artiyor.kimin 2gunonce yadaogun gelir bunye meselesi
anladım demek ki herkesin farklı oluyor , benimde sabah göbeğim ağrıdı şuanda da göbek altım ağrıyor bazen de çok hafif sol kasığıma iğne vuruyorlar gibi oluyor , yumurtlama dönemindeyim hamile olsak bile akıntı olması normal mi diye o sebepten dolayı yazmıştım , herkesin farklı işte :)sol kasık fena ağrıyor mesella Benim yumurtam büyürken olgunlaşırken catlarkende agrir mesela
ZAten hamile olunca çoğunda akinti oluyor ama hic olmayanda varTeşekkür ederim:)
anladım demek ki herkesin farklı oluyor , benimde sabah göbeğim ağrıdı şuanda da göbek altım ağrıyor bazen de çok hafif sol kasığıma iğne vuruyorlar gibi oluyor , yumurtlama dönemindeyim hamile olsak bile akıntı olması normal mi diye o sebepten dolayı yazmıştım , herkesin farklı işte :)
Evet haklısınız bende daha yeniyim fazla bilgim yok :) Siz ne zamandır deneme yapıyorsunuz , Rabbim inşallah aratmadan mutlu haberleri verdirir en yakın zamandaZAten hamile olunca çoğunda akinti oluyor ama hic olmayanda var
amin cnm 5ayoldu yasim 32 olduuficin hemen olsun istiyorum ama nasib dunbenimde yumurtlamamdi bugün de çatladı bakalim inss buay olur.beklemek cokzorEvet haklısınız bende daha yeniyim fazla bilgim yok :) Siz ne zamandır deneme yapıyorsunuz , Rabbim inşallah aratmadan mutlu haberleri verdirir en yakın zamanda
Merhabalar benim son bat 29 kasım .Önümdeki bat 26 aralık.Adetten sonra 7-8-9-12 aralık ilişki oldu ,takvimimde 12 aralık yumurtlama günü olarak yazıyor.Tabii ne kadar doğrudur bilinmez.2 gündür bel ve kasık ağrılarım oluyo hatta bazen kasıklarıma sancı giriyor adet ağrısı gibi ki 13 gün var daha adetime.Olsun diye denemiyoruz sürpriz olursa olur olmazsa olmaz ama içimde bir yerde istiyorum tabii hayırlısı hepimiz için inşallah
Anladım ablacım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın Rabbim bekletmesinamin cnm 5ayoldu yasim 32 olduuficin hemen olsun istiyorum ama nasib dunbenimde yumurtlamamdi bugün de çatladı bakalim inss buay olur.beklemek cokzor
amincnm hepimizeAnladım ablacım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın Rabbim bekletmesin
Merhaba, ben de ovülasyon testinde 3 aralıkta çift çizgi görmüştüm 3ü ve 6 sı değerlendirebildik çok kasık ağrım var hatta yürüyesim bile yok en son adet 15 kasımdı dün olmadı ya olmak üzere ya da tutmuştur (inşallah tutmuştur çok amin) ama bugün hamilelik idrar testinde çıkmadı belki de stresten gecikiyordur bilmiyorum çok aceleciyim test konusundaTest ile takip etmeni tavsiye ederim, çünkü insan takvim hesabı yapınca çok yanılıyor ve zaman kaybı oluyor.. mesela benim de son bat 27 kasımdı ama şimdi bat 27 Aralık'a kaydı.. Takvim hesabı yapsaydım, çok büyük ihtimalle ovülasyonu kaçıracaktım, tabi nasip kısmet, olacağı varsa elbet oluyor, tutuyor ama yine de test çok iyi.. benim aylık döngülerim genelde 28 gün ama arada 30, 31 de olabiliyor çok nadir.. mesela ben çift çizgiyi 13 Aralık cuma gördüm, 14 Aralık cumartesi sabahı kasık ağrısı yaşadım 5dk boyunca.. cumartesi öğleden sonra test yaptığımda 2.çizgi silikleşmişti.. Cumartesi belli ki sabahtan yumurta çatlamış.. Cuma gecesi ve cumartesi akşamı değerlendirdik.. ilk defa bu kadar doğru zamanlama tutturduk.. Hayırlısıyla bekliyorum artık günlerin geçmesini.. Hepimiz için hayırlısı inşallah..
Insallah canim :)Benimde bat 23 Aralik canim klomen + ovitrelle catlatma.ignesi oldum.bekliyorum ama beklemek cok zor insaallah 2020 ye hamile girer isteyen herkes
Allah allah normalde igne bu sekilde etki yapmaz canim ben 2 kez kullandim hic boyle bi etki yapmadi :SKızlar bu ovitrelle çatlatma iğnesini vurduğum günden beri 3 gündür bel sırt ağrısından ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum öldürdü beni bu ağrı
Bilmiyorum ki güzel arkadaşım, ağrıdan ağladım o dereceAllah allah normalde igne bu sekilde etki yapmaz canim ben 2 kez kullandim hic boyle bi etki yapmadi :S
bazi bünyelere hassas olabiliyor bende yumurtlama zamani aşırı agri cekiyorumBilmiyorum ki güzel arkadaşım, ağrıdan ağladım o derece
Test ile takip etmeni tavsiye ederim, çünkü insan takvim hesabı yapınca çok yanılıyor ve zaman kaybı oluyor.. mesela benim de son bat 27 kasımdı ama şimdi bat 27 Aralık'a kaydı.. Takvim hesabı yapsaydım, çok büyük ihtimalle ovülasyonu kaçıracaktım, tabi nasip kısmet, olacağı varsa elbet oluyor, tutuyor ama yine de test çok iyi.. benim aylık döngülerim genelde 28 gün ama arada 30, 31 de olabiliyor çok nadir.. mesela ben çift çizgiyi 13 Aralık cuma gördüm, 14 Aralık cumartesi sabahı kasık ağrısı yaşadım 5dk boyunca.. cumartesi öğleden sonra test yaptığımda 2.çizgi silikleşmişti.. Cumartesi belli ki sabahtan yumurta çatlamış.. Cuma gecesi ve cumartesi akşamı değerlendirdik.. ilk defa bu kadar doğru zamanlama tutturduk.. Hayırlısıyla bekliyorum artık günlerin geçmesini.. Hepimiz için hayırlısı inşallah..
Ben yumurtlama zamanları hiç böyle olmuyordum, regl ilk günü ağrıdan ölürüm ama şimdi ovitrelle vuruldum vurulduğum günün gecesinden itibaren dinmeyen bir sort ağrım varbazi bünyelere hassas olabiliyor bende yumurtlama zamani aşırı agri cekiyorum
vucuudnun etkilemis ben bikere vuurndum igne bendede bayağı agri yapmıştı hos çatlayan yumurtama iğne yapti zaten yumurtam catliuordu sonuç husranBen yumurtlama zamanları hiç böyle olmuyordum, regl ilk günü ağrıdan ölürüm ama şimdi ovitrelle vuruldum vurulduğum günün gecesinden itibaren dinmeyen bir sort ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?