- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
Evet ya sorma eşime diyorum bak var sanki eşim hani diyor ışığı tut bak sanki var surda pembe diyorum ışıkta biraz ortaya çıkıyor dur ben kızlara sorayım dedim:) tekrar tekrar bakıyorum:)
Evet yaşında küçükmüş demek ki hayırlısı bu zamanda değilmiş ben de her zaman soyle dua ettim Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sende her gün böyle dua et canim olmuyorsa de ki hayırlısı bu zaman değilmiş bekle sabret sürekli dua etHersey iyi cok şükür benim yaşım 25 eşimin 32
Yaştada sıkıntı yok olmayınca olmuyo iste
Aynen öyle hiç bi zaman isyan etmedim hep hayırlısını istedim rabbim biliyo verir elbetEvet yaşında küçükmüş demek ki hayırlısı bu zamanda değilmiş ben de her zaman soyle dua ettim Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sende her gün böyle dua et canim olmuyorsa de ki hayırlısı bu zaman değilmiş bekle sabret sürekli dua et
Allah bı daha bu acıyı yaşatmasın size tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşallahAmin canım benım Allah saglıklısından versın ben 6 haftalık bebegim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım böylesi cok zor Rabbım hayırlısıyla kimsenin kucagını boş bırakmasın
Buna dair yazı araştırdım ama bulamadım canım sen nerde okumustunerkek cocuklar ya da ikiz olunca daha hizli belli oluyor diyorlar ama yorumlarda okudumlarim sadece
Amiin inşallahİnşallah olur nasip bu işler bende hep öyle hayal ettim Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin
Ayyy hadi inşallah canım hediye gibi gelir valla.. Belirti vs varmı?Selam kızlar
benim de yumurtlama zamanımdı bu hafta. Değerlendirdik, ilk çocuk denememiz. Bat 28-29 aralık gibi. Bakalım umarım yılbaşında alırız en güzel hediyemizi
Hadi hayırlısı diyelim.. Evet belirti yoksa da zorla çıkartıyoruz biz düşünce gücüyleValla henüz yeni bitti yumurtlamam. Başlık da açtım bu konuda hatta bugün göğsümde aşırı bir şişlik var. Ama hamilelikle ilgisi olduğunu sanmam, çünkü geçen ay da oldu aynısı. Geçen ay deneme yapamamıştık. Biraz vücudu dinlemeye başladım sanırım heyecan yaptım belki de hep oluyordur şişmebakalım bata doğru belirti olur herhalde varsa çocuk
buradaki yorumlardan canim ama hangi topikti hatirlaBuna dair yazı araştırdım ama bulamadım canım sen nerde okumustun
canim burdaki yorumlarda okumuştum ama hangi konu basligi altindaydi hatirlayamiyorumBuna dair yazı araştırdım ama bulamadım canım sen nerde okumustun
kuzum ikimizn bat cok yakin haberdar et benideSelam kızlar
benim de yumurtlama zamanımdı bu hafta. Değerlendirdik, ilk çocuk denememiz. Bat 28-29 aralık gibi. Bakalım umarım yılbaşında alırız en güzel hediyemizi
Hadi hayırlısı diyelim.. Evet belirti yoksa da zorla çıkartıyoruz biz düşünce gücüyle
Aha süper tamam haberleşelimkuzum ikimizn bat cok yakin haberdar et benide
Tamam canimburadaki yorumlardan canim ama hangi topikti hatirla
canim burdaki yorumlarda okumuştum ama hangi konu basligi altindaydi hatirlayamiyorum
Benim de 28 günde birdi. Bi ilaç kullandım. Ondan sonra 32 günde bire çıktı. Bakalım hayırlısı inşallahBenim,net 28 gundeydi ama kurtajdan sonra 30 günebir olmaya basladi,evet,önemli ovulasyon belirtilerim var kasik,akinti vs.ama veren rabbim ,insallah hayırlı saglikli bebeklerimiz olur
Aynen,hayirlisiBenim de 28 günde birdi. Bi ilaç kullandım. Ondan sonra 32 günde bire çıktı. Bakalım hayırlısı inşallah
Geçmiş olsun canım.. Belirti sayılıyor mu diş eti şişmesiOyy kızlar naptınız hızınıza yetişilmiyor mesajlar birikmis :))) benim bugun dis etim sisti ilk defa hic boyle bisi olmazdi anlam veremedim sisen diste çürükte yok. Hamilelik belirtisimi dicem ne alakabu arada son 7 gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?