Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hersey iyi cok şükür benim yaşım 25 eşimin 32
Yaştada sıkıntı yok olmayınca olmuyo iste
Evet yaşında küçükmüş demek ki hayırlısı bu zamanda değilmiş ben de her zaman soyle dua ettim Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sende her gün böyle dua et canim olmuyorsa de ki hayırlısı bu zaman değilmiş bekle sabret sürekli dua et

Aynen öyle hiç bi zaman isyan etmedim hep hayırlısını istedim rabbim biliyo verir elbet

Amin canım benım Allah saglıklısından versın ben 6 haftalık bebegim gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım böylesi cok zor Rabbım hayırlısıyla kimsenin kucagını boş bırakmasın
Allah bı daha bu acıyı yaşatmasın size tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Valla henüz yeni bitti yumurtlamam. Başlık da açtım bu konuda hatta bugün göğsümde aşırı bir şişlik var. Ama hamilelikle ilgisi olduğunu sanmam, çünkü geçen ay da oldu aynısı. Geçen ay deneme yapamamıştık. Biraz vücudu dinlemeye başladım sanırım heyecan yaptım belki de hep oluyordur şişme bakalım bata doğru belirti olur herhalde varsa çocuk istanbullugelin16

Hadi hayırlısı diyelim.. Evet belirti yoksa da zorla çıkartıyoruz biz düşünce gücüyle

Oyy kızlar naptınız hızınıza yetişilmiyor mesajlar birikmis :))) benim bugun dis etim sisti ilk defa hic boyle bisi olmazdi anlam veremedim sisen diste çürükte yok. Hamilelik belirtisimi dicem ne alaka bu arada son 7 gün..

Benim,net 28 gundeydi ama kurtajdan sonra 30 günebir olmaya basladi,evet,önemli ovulasyon belirtilerim var kasik,akinti vs.ama veren rabbim ,insallah hayırlı saglikli bebeklerimiz olur
Benim de 28 günde birdi. Bi ilaç kullandım. Ondan sonra 32 günde bire çıktı. Bakalım hayırlısı inşallah

Geçmiş olsun canım.. Belirti sayılıyor mu diş eti şişmesi ay kafayı yemek istemiyorum düşüncelerle hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…