• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz 🙈 Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm :KK43:
Benimde bat 23 Aralik canim klomen + ovitrelle catlatma.ignesi oldum.bekliyorum ama beklemek cok zor insaallah 2020 ye hamile girer isteyen herkes

Merhaba arkadaşlar , benim yumurtlama günüm çarşamba günü şnterntten indirdiğim program sayesinde doğurgan ve yumurtlama günlerimi takip ediyorum , üç gündür ilişkiye giriyoruz , vajina da akıntı oluyor ara ara ,, bunun sebebi ne olabilir , acaba döllenmedi ve yumurtlama döneminde olduğum için mi akıntı oluyordur yoksa döllense bile dönemden kaynaklı mı akıntı oluyordur :(

Merhaba arkadaşlar , benim yumurtlama günüm çarşamba günü şnterntten indirdiğim program sayesinde doğurgan ve yumurtlama günlerimi takip ediyorum , üç gündür ilişkiye giriyoruz , vajina da akıntı oluyor ara ara ,, bunun sebebi ne olabilir , acaba döllenmedi ve yumurtlama döneminde olduğum için mi akıntı oluyordur yoksa döllense bile dönemden kaynaklı mı akıntı oluyordur :(
yumurtlama donemi akinti olur

Back