- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
bende yumurtlAma dönemindeyim inşallah hayırlı haberleri alirizGünaydın kızlar,güzel haberler alacağımız güzel bir hafta diliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yumurtlAma dönemindeyim inşallah hayırlı haberleri alirizGünaydın kızlar,güzel haberler alacağımız güzel bir hafta diliyorum![]()
İnşallah canımbende yumurtlAma dönemindeyim inşallah hayırlı haberleri aliriz
gunaydin canim ay insallah guzel haberler olur bu haftaGünaydın kızlar,güzel haberler alacağımız güzel bir hafta diliyorum![]()
bat ne zaman canimbende yumurtlAma dönemindeyim inşallah hayırlı haberleri aliriz
29aralik gibiolur cnmbat ne zaman canim
dun pik yapti dun bugün yarin iliski olur ama hic umudum yokyaa29aralik gibiolur cnm
benimde 31 aralik heycanla bekliyoruz29aralik gibiolur cnm
olumlu dusun bununda etkisi cokmusdun pik yapti dun bugün yarin iliski olur ama hic umudum yokyaa![]()
olmuyor istee nebilimolumlu dusun bununda etkisi cokmus
ayni sayilir inşllah olurbenimde 31 aralik heycanla bekliyoruz
İnşallah canım günaydın tekrardangunaydin canim ay insallah guzel haberler olur bu hafta
Öyle söyleme canım olumlu düşün olumlu olsun, olmazsa da yine denersiniz Rabbim hayırlısını versinolmuyor istee nebilim
amin cnm artik sinirlerim cok yıprandıÖyle söyleme canım olumlu düşün olumlu olsun, olmazsa da yine denersiniz Rabbim hayırlısını versin
Benimde bat 23 Aralik canim klomen + ovitrelle catlatma.ignesi oldum.bekliyorum ama beklemek cok zor insaallah 2020 ye hamile girer isteyen herkesMerhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
![]()
âminBenimde bat 23 Aralik canim klomen + ovitrelle catlatma.ignesi oldum.bekliyorum ama beklemek cok zor insaallah 2020 ye hamile girer isteyen herkes
Haklısın tabii sende canım denedikçe olmadıkça insan yıpranıyor üzülüyor ama sabır inşallah sabrın sonunda güzel haberler alacağız hep beraberamin cnm artik sinirlerim cok yıprandı
inşallah cnmHaklısın tabii sende canım denedikçe olmadıkça insan yıpranıyor üzülüyor ama sabır inşallah sabrın sonunda güzel haberler alacağız hep beraber
yumurtlama donemi akinti olurMerhaba arkadaşlar , benim yumurtlama günüm çarşamba günü şnterntten indirdiğim program sayesinde doğurgan ve yumurtlama günlerimi takip ediyorum , üç gündür ilişkiye giriyoruz , vajina da akıntı oluyor ara ara ,, bunun sebebi ne olabilir , acaba döllenmedi ve yumurtlama döneminde olduğum için mi akıntı oluyordur yoksa döllense bile dönemden kaynaklı mı akıntı oluyordur![]()
Yani döllense bile yumurtlama döneminden dolayı akıntı mı oluyorduryumurtlama donemi akinti olur