Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 4. Ayım valla onacaksa her şekilde oluyor ya valla ovülasyon falan hikaye inşallah olmustur kUzum

inşallah canım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza

Bu günler çok önemli bizim için. Kaç günde bir senin adet ?
Benim,net 28 gundeydi ama kurtajdan sonra 30 günebir olmaya basladi,evet,önemli ovulasyon belirtilerim var kasik,akinti vs.ama veren rabbim ,insallah hayırlı saglikli bebeklerimiz olur

Kızlar benimde sivilce çıktı iki gün önce üç dört tane normalde adete iki gün kala çıkar sizde ne zaman çıkıyor
Benim normalde adet günü çıkar kaşımın ortasında . Ama ilk defa adete 11 gün kala çıktı çenemde ve kocaman sıkılmıyo bide çok büyük ve derin . Sasırdım yanı biseyde kullanmadım bu ay

Benim bat 20 sivilce kurudu karnım sisim sanki daha inik kasık ağrım devam yarın ilk idrarla yapicam çarşamba dan önce de düşünmüyorum kan vermeyi anlamadım bu belirtiler neyin nesi geçtiğimiz hafta fenaydi anlamıyorum

Günaydınnn ❤
Günaydın canım
Erken daha test için ama kendinizi siz daha iyi bilirsiniz tabii yapın çıkmasada kan verin o zmn

canım bekle adete 1-2 kala yap bence

Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğiz Bat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
Canım naptın belirtiler falan var mı? Bizim bat lar aynıydı ve son 8 kaldı bat a benim akıntım hiç kesilmedi bilmiyorum bebiş varmı

merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum benim bat 31 aralik Allahim diyorum insallah bir yilbasi mujdesi olur bizde degerlendiriyoruz bu hafta yumurtlama haftam adetten hemen sonra basladik degerlendirmeye ama sanki bu ay erken yumurtladim oyle hissettim akintim erken basladi bu ara acayip halsizlik var ustumdr ama tabi belirtiler icin cok erken bekliyoruz bakalim

Merhaba tabii hoşgeldin canım.. Nerden takip ediyorsun uygulamamı yoksa ovülasyon testi flnmı? İlk denemeler mi bir de yumurtladığını nerden anlıyorsun belirtiler akıntı ve halsizlik mi?

Kızlar dün çatlatma iğnemi vuruldum, bugün ayağa kalkamıyorum bel ağrısından, iğnenin yan etkisi sanırım

Merhaba tabii hoşgeldin canım.. Nerden takip ediyorsun uygulamamı yoksa ovülasyon testi flnmı? İlk denemeler mi bir de yumurtladığını nerden anlıyorsun belirtiler akıntı ve halsizlik mi?
canim peap diye bir uygulama var ordan takip ediyorum biz bir kere agustosta denemistik olmadi bu ikinci deneyisimiz yumrutladigimi akintidan anliyirum gecen ay mesela gec akintim geldi sanirim gec yumurtluyorum dedim ve 4 gun adetim gecikmisti yumurtlama donemleri daha yogun akintili oluyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…