Insallah biraz zor ama beklicez belki son 1 gun kala yapabilirimKızlar sakın test yapmayın günü gelmeden hee son güne kdr bekleyin
KUzum kan verebilirsin bence ama adet gününü bekleYumurtlamadan sonraki 11. Gun bugunduyok yani biseycik..kasik ağrısı dolgunluk saçma iştah artışı baş ağrısı iki gün hiç geçmeyen 6 aylık gibi sis karın müthiş bi gaz..suana kadar hissettigim bakalım pzArtesi kan verebilirim sanırım.. vereyim mi
Ben innovitanin, laboquick ve surelab gebelik testlerini denedim hepsindende memnun kaldim canimBir tane testim var ona da güvenmiyorum sonradan hep silik çizgi
Çıkarıyor silik dediğim baya belirgin ,sizin özellikle yaptığınız bir test markası var mı kızlar
Ahhh ahh sorma bi biz oyle olamadık millet tek iliskiyle hamile kaliyor ben haftalarca canımı disime takıp degerlendiriyom olmuyoilk Aydan hamilr kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum
Kuzum daha 6 günün var bekle biraz daha erkennnArkadaşlar benim 3 aralik pik 20 bat bugun test yaptimbeklicektik ama dayamamadim negatif soluk dahi değil sanırım erken davranmsim umutla devam beklemeye
Ooo hadi bakalim ayni anda test yapalim adete bir gun kalabenimde son 7 veya 8
Bence bekle kan versende bu sefer varsa düşük deger cikacak onun icin bi de strese giriyor insan 2 gunde bir artacakmi diye.. en iyisi bekleyip adet gunu kan vermek :)Yumurtlamadan sonraki 11. Gun bugunduyok yani biseycik..kasik ağrısı dolgunluk saçma iştah artışı baş ağrısı iki gün hiç geçmeyen 6 aylık gibi sis karın müthiş bi gaz..suana kadar hissettigim bakalım pzArtesi kan verebilirim sanırım.. vereyim mi
Şans demek ki biraz da elbet bizim de olacakAhhh ahh sorma bi biz oyle olamadık millet tek iliskiyle hamile kaliyor ben haftalarca canımı disime takıp degerlendiriyom olmuyo
:) o gün bi gelsin de inşallah olumlu sonuçlanır canımInsallah biraz zor ama beklicez belki son 1 gun kala yapabilirim
Bende anlamıyorum ilk ilişkiden hamile kalanları keşke bizim de olsaAhhh ahh sorma bi biz oyle olamadık millet tek iliskiyle hamile kaliyor ben haftalarca canımı disime takıp degerlendiriyom olmuyo
Doğru cnm haklısın.. beklicez gorucez ins. SagliklaBence bekle kan versende bu sefer varsa düşük deger cikacak onun icin bi de strese giriyor insan 2 gunde bir artacakmi diye.. en iyisi bekleyip adet gunu kan vermek :)
Senle ayni gidiyoruz seninde kasik agrin var mi ya benim bugun basladi.. sol kasigim acaip agriyo degisik bi kasik agrisi adet olcak gibi degil batiyo gibi. Birde göğüs ucu agrisi mahvetti beniŞans demek ki biraz da elbet bizim de olacak ☺
Insallah gerek kalmaz canim benim :)Ah kızlar benimde 10 gün kaldı valla zaman gecmiyo bu ay olmazsa Ocak’ta asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz bu ay kalırımHepimiz güzel haberi alırız insallah ♥
KUzum şu an çok belirti yok ama sanki göğüslerim şişmeye başlıyormuş da adet belirtisi , göğüs ucu ağrısı normalde oluyor muSenle ayni gidiyoruz seninde kasik agrin var mi ya benim bugun basladi.. sol kasigim acaip agriyo degisik bi kasik agrisi adet olcak gibi degil batiyo gibi. Birde göğüs ucu agrisi mahvetti beni
Ah kızlar benimde 10 gün kaldı valla zaman gecmiyo bu ay olmazsa Ocak’ta asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz bu ay kalırımHepimiz güzel haberi alırız insallah
Normalde adet olurken bile goguslerim agrimaz benimKUzum şu an çok belirti yok ama sanki göğüslerim şişmeye başlıyormuş da adet belirtisi , göğüs ucu ağrısı normalde oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?