Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dün sadece kasik ve bel agrim vardi gogus ucu agrisi var. Akıntım az var suanlik
Aynen benim de bacaklarım çok yürümüşüm gibi ağrıyor sanki bu gün yarın adet olacakmışım gibiyim akıntım da beyaz ve sulu göğüs uçlarım da ağrıyor ve gaz sıkıntısı var bende yaa

Son düzenleme:
Anladım ben de baktım ama tam çözemedim o uygulamayı bizde yeni yeni deniyoruz ama 2.ay sayılır bu ay. Benimde bat 26. Sabah ilişki oldu ama yaklaşık 3 saat sonra fln uzayan bir beyaz akıntı geldi ama bilmiyorum ayaklarım donuyor ve kasıklarım ağrıyor 4 5 gündür

Canim o uygulamalar genelde yanıltıyor bazen gec olabiliyor yumurtlama o yuzden ortalama bir tarih cikartiyor program. Akıntın icinde şunu soyleyebilirim.. Akıntı dan once catlayip o sekilde akıntısi baslayanda var akinti baslayip ardindan 2 3 gun sonra yumurtasi catlayanda. Yani bunu ancak doktoe kontrolunde yumurta takibi ile anlayabilirsin veya kacirmamak icin 2 gune bir adet bitiminden itibaren degerlendirebilirsin :)

Kızlar birşey dicem afedersiniz ama idrarımı yaptığımda böyle çok değişik bir koku geliyor burnuma.. Nedendir bilmiyorum yaşayan duyan varmı iğrenç resmen..

inşallah olur canım benimde 20/21i gibi olmam lazım ben regl gününe kadar beklicem
Ben 24 ünde olucam olursam . Ben regle kadar bekleyemiyorum yaaa ovulasyondan sonra 12. Gün cikiyo zaten varsa . Ben 10. Gün erken gebelik yapicam sonra normal gebelik testine devam edicem hergun

Kızlar bugun temizlik yaptım kasiklarim çok kötü agriyo aslında bu belirtiler icin erken ama midemde bulandı bugun ara ara umarım psikolojik değildir

Kızlar bugun temizlik yaptım kasiklarim çok kötü agriyo aslında bu belirtiler icin erken ama midemde bulandı bugun ara ara umarım psikolojik değildir
Okuduğum kadarıyla yaklaşık 9 günün varmış :) benimde 12 gün var daha ama kasıklarım belim ağrıyor ,ayaklarım üşüyor.Ve idrarım kokuyor Hayır bunları uydurmuyorum ama eğer psikolojikse de bilmiyorum benimde hafiften bulantım var ama çoook erken bunlar için sanırım .. Ama inşallah hayırlı haber alırız :)

bende cok halsizim canim ama usuttum belkide bilmiyorum cok soguk hava ayaklarım buz gibi sag kasigimda batmalar var ama yumurta agrisi sanirim biz her gun deniyoruz resmen bakalim artik insallah once sen sonra ben mutlu haberi aliriz

bu ay her gun degerlendiriyorz bu haftada regl tarihine kadar 1 2 gun arayla deneyelim diyoruz yani adet bitiminden yeni adet tarihinr kadar hep deniycez

bende cok halsizim canim ama usuttum belkide bilmiyorum cok soguk hava ayaklarım buz gibi sag kasigimda batmalar var ama yumurta agrisi sanirim biz her gun deniyoruz resmen bakalim artik insallah once sen sonra ben mutlu haberi aliriz
Bizde her gün olmasada 2günde bir deniyoruz kısmet bakalım umarım mutlu sonuçlanır

Canım benim insallah ya . Benim sırtım çatliyo resmen ilk defa sırt agrim var temizlikten oldu dicem ama ben her Allah’ın günü temizlik yapıyorum
Her ay bi belirti yasıyorum sonu fosss insallah bunlarda psikolojik değildir . Sonuçlarımızı paylaşalım olur mu

Hahahaah işte aynen her gün yaptığımız şeyler var ama sonra Bi belirti olduğunda konduramıyoruz.. İnşallah değildir. Tabii ki paylaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…