- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
En azından siz öyle yapıyorsunuz ben de diyorum önce üşütme snra diyorumki üşümüyorum ki soğukta da kalmadım üşütme değil buAynen öyle her ay kendimle dalga geciyorum
Ben de de oluyor arada kUzum çok tuttuğumuz zaman da oluyorKızlar birşey dicem afedersiniz ama idrarımı yaptığımda böyle çok değişik bir koku geliyor burnuma.. Nedendir bilmiyorum yaşayan duyan varmı iğrenç resmen..
En azından siz öyle yapıyorsunuz ben de diyorum önce üşütme snra diyorumki üşümüyorum ki soğukta da kalmadım üşütme değil bu
Tutmuyorum geliyo ztn çok hemencik gidiyorum yapıyorumBen de de oluyor arada kUzum çok tuttuğumuz zaman da oluyor
Ayy kıyamam demeyin öyle bende herşeye duygulanıyorum ama normalde de çok duygusalım o yüzden bu bir belirti olamazay 2 buçuk senedir ne belirtiler yaşadım anlatamam artık son bulsa cidden yoruldum
. Bak cümlenin başında guluyodum simdi gozlerim doldu iyi değilim ben yaaabuda mi belirti dengesiz bisey oldum
Meraba benim kafam çok karışık bana yardım edebilir misiniz şimdi ben dr gidiyorum adetimn 3. Günü kkomen verdi baktım adetim bitti yumurtlamam başladı 1 hafta sonra gittim dr dedi 2 yumurtan çatlamak üzere ilşki önerdi ondan sonra gitmedim yumurtam muhtemelen 6 7 aralıkta çatladı anladım çatladığını ama adetim takvime göre 25 aralık çatlamadan sonra ne zaman adet olucamAyy sen bence hamilesinde inşallah bende öyleyimdir beraber öğrencez zaten uğurlu geliriz birbirimize
ikinci sorum ise ben çatladığı günden beri göğüs uçlarım ağrıyo ve şiştiler hafif sancı giriyo arada belim çok ağrıyo hamile olabilrmiyim bugün ise çok hafif akıntı ama yapışıyo yani uzayan akıntıTabikide catladiktan sonra 24 saat onemli
Ben çatladıktan tam 14 gün sonra adet olurum hep . En geç çatlamadan sonra 16. Gün adet olursunuzMeraba benim kafam çok karışık bana yardım edebilir misiniz şimdi ben dr gidiyorum adetimn 3. Günü kkomen verdi baktım adetim bitti yumurtlamam başladı 1 hafta sonra gittim dr dedi 2 yumurtan çatlamak üzere ilşki önerdi ondan sonra gitmedim yumurtam muhtemelen 6 7 aralıkta çatladı anladım çatladığını ama adetim takvime göre 25 aralık çatlamadan sonra ne zaman adet olucam
Göğüs agrisi kişiden kişiye değişiyor canim . Benim her yumurtlamada başlar adete kadar devam eder siser buyur acır . Ama normalde olmuyosa ilk defa olduysa belirti olabilir .ikinci sorum ise ben çatladığı günden beri göğüs uçlarım ağrıyo ve şiştiler hafif sancı giriyo arada belim çok ağrıyo hamile olabilrmiyim bugün ise çok hafif akıntı ama yapışıyo yani uzayan akıntı
Göğüs agrisi kişiden kişiye değişiyor canim . Benim her yumurtlamada başlar adete kadar devam eder siser buyur acır . Ama normalde olmuyosa ilk defa olduysa belirti olabilir .
Teşekkür ederim canımBen çatladıktan tam 14 gün sonra adet olurum hep . En geç çatlamadan sonra 16. Gün adet olursunuz
Evet ilk kez oldu göğüs ucu ağrısı bir kaç gün sonra şişti genelde 1 hafta kala ağrırır yumurtalık gününde hiç ağrımazdıGöğüs agrisi kişiden kişiye değişiyor canim . Benim her yumurtlamada başlar adete kadar devam eder siser buyur acır . Ama normalde olmuyosa ilk defa olduysa belirti olabilir .
Hadi insallah belirtilerin hamilelik üzerinedir canimEvet ilk kez oldu göğüs ucu ağrısı bir kaç gün sonra şişti genelde 1 hafta kala ağrırır yumurtalık gününde hiç ağrımazdı
İnşallah canımmmmHadi insallah belirtilerin hamilelik üzerinedir canim ♥
Ha birde ben bugün ikindiden önce test yaptım çıkmadı hala umut edebilir miyimHadi insallah belirtilerin hamilelik üzerinedir canim ♥
Canim 7 Aralık’ta catladigini varsayarsak 8 gün oldu henüz çıkmaz en erken 12. Gün cikiyo . Gerçi 10. Gün çıkanıda gordum ama 8. Gün daha çok erken varsa bile çıkmaz yanıHa birde ben bugün ikindiden önce test yaptım çıkmadı hala umut edebilir miyim
Test mi yaptın?Bende gebelik çıkmasada hepinize çıkar inşallahhhherkes adına heyecanlıyım çok
Yok canım yapmadım daha çok var benim bat 26.. içimden geldi öyle ne bileyim burada herkes paylaştıkça umutlanıyorum herkes için bende ,hani ben olmasamda siz olun diyeTest mi yaptın?
Sen böyle konuşuyorsun ya nasıl mutlu oluyorum inşallah hayırlı şekilde hepimize nasip olur inşallahCanim 7 Aralık’ta catladigini varsayarsak 8 gün oldu henüz çıkmaz en erken 12. Gün cikiyo . Gerçi 10. Gün çıkanıda gordum ama 8. Gün daha çok erken varsa bile çıkmaz yanı
Hayır öyle olumsuz düşünmek yokk hepimiz hamileyim yazalım burayaYok canım yapmadım daha çok var benim bat 26.. içimden geldi öyle ne bileyim burada herkes paylaştıkça umutlanıyorum herkes için bende ,hani ben olmasamda siz olun diye
Küçücük bi umut bile çok mutlu ediyo anlıyorum seniSen böyle konuşuyorsun ya nasıl mutlu oluyorum inşallah hayırlı şekilde hepimize nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?