Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından siz öyle yapıyorsunuz ben de diyorum önce üşütme snra diyorumki üşümüyorum ki soğukta da kalmadım üşütme değil bu
ay 2 buçuk senedir ne belirtiler yaşadım anlatamam artık son bulsa cidden yoruldum
. Bak cümlenin başında guluyodum simdi gozlerim doldu iyi değilim ben yaaa buda mi belirti dengesiz bisey oldum

Ben de de oluyor arada kUzum çok tuttuğumuz zaman da oluyor
Tutmuyorum geliyo ztn çok hemencik gidiyorum yapıyorum ama bugün sürekli koku var..
ay 2 buçuk senedir ne belirtiler yaşadım anlatamam artık son bulsa cidden yoruldum
. Bak cümlenin başında guluyodum simdi gozlerim doldu iyi değilim ben yaaa buda mi belirti dengesiz bisey oldum
Ayy kıyamam demeyin öyle bende herşeye duygulanıyorum ama normalde de çok duygusalım o yüzden bu bir belirti olamaz

Ayy sen bence hamilesinde inşallah bende öyleyimdir beraber öğrencez zaten uğurlu geliriz birbirimize
Meraba benim kafam çok karışık bana yardım edebilir misiniz şimdi ben dr gidiyorum adetimn 3. Günü kkomen verdi baktım adetim bitti yumurtlamam başladı 1 hafta sonra gittim dr dedi 2 yumurtan çatlamak üzere ilşki önerdi ondan sonra gitmedim yumurtam muhtemelen 6 7 aralıkta çatladı anladım çatladığını ama adetim takvime göre 25 aralık çatlamadan sonra ne zaman adet olucam

Tabikide catladiktan sonra 24 saat onemli
ikinci sorum ise ben çatladığı günden beri göğüs uçlarım ağrıyo ve şiştiler hafif sancı giriyo arada belim çok ağrıyo hamile olabilrmiyim bugün ise çok hafif akıntı ama yapışıyo yani uzayan akıntı

Ben çatladıktan tam 14 gün sonra adet olurum hep . En geç çatlamadan sonra 16. Gün adet olursunuz

Göğüs agrisi kişiden kişiye değişiyor canim . Benim her yumurtlamada başlar adete kadar devam eder siser buyur acır . Ama normalde olmuyosa ilk defa olduysa belirti olabilir .

Göğüs agrisi kişiden kişiye değişiyor canim . Benim her yumurtlamada başlar adete kadar devam eder siser buyur acır . Ama normalde olmuyosa ilk defa olduysa belirti olabilir .
Evet ilk kez oldu göğüs ucu ağrısı bir kaç gün sonra şişti genelde 1 hafta kala ağrırır yumurtalık gününde hiç ağrımazdı

Canim 7 Aralık’ta catladigini varsayarsak 8 gün oldu henüz çıkmaz en erken 12. Gün cikiyo . Gerçi 10. Gün çıkanıda gordum ama 8. Gün daha çok erken varsa bile çıkmaz yanı
Sen böyle konuşuyorsun ya nasıl mutlu oluyorum inşallah hayırlı şekilde hepimize nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…