- 16 Kasım 2019
- 1.384
- 1.981
- 48
- 29
Ooo hadi bakalim ayni anda test yapalim adete bir gun kala![]()
benim cok fazla belirtim var nolcak bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hadi bakalim ayni anda test yapalim adete bir gun kala![]()
Benim de öyleydi şimdi bi hassastık var bir de ani hareketlerde baş dönmesi kesin psikolojik hepsiNormalde adet olurken bile goguslerim agrimaz benim
benim cok fazla belirtim var nolcak bilmiyorumben tam adet günü yapıcam gelmezse
![]()
Belirtilerin neler canımm ☺
KUzum psikolojik değilde bence bunlar hamilelik belirtisi günüm yaklaşınca test yaparsınyumurtlamam 6sıydı 6sından beri belim ağrıyo kasıklarımda batmalar var yüzümde bianda sivilceler cıktı. Bide normalde sigara içen biriyim bugün kokusu bile midemi bulandırdı![]()
Düzeltme: birde beyaz akıntım var
Ne gibi belirtiler var kuzumbenim cok fazla belirtim var nolcak bilmiyorumben tam adet günü yapıcam gelmezse
![]()
Akinti suan cok az varBenim de öyleydi şimdi bi hassastık var bir de ani hareketlerde baş dönmesi kesin psikolojik hepsiAkıntı var mı sen de de
Benimde sivilceler çıktı yayumurtlamam 6sıydı 6sından beri belim ağrıyo kasıklarımda batmalar var yüzümde bianda sivilceler cıktı. Bide normalde sigara içen biriyim bugün kokusu bile midemi bulandırdı
Düzeltme: birde beyaz akıntım var
KUzum psikolojik değilde bence bunlar hamilelik belirtisi günüm yaklaşınca test yaparsın ☺
Benim adet gittiğinden beri var bazen sarı bazen beyaz bazen de süt kesini gibiAkinti suan cok az var
2 tane çenemde bi tane sol kaşımın altındaBenimde sivilceler çıktı ya![]()
ay insallah öyledir ya bu ay güzel değerlendirdik ama bakalım inşallah tutmuştur![]()
2 tane çenemde bi tane sol kaşımın altındave kocamanlar
Bizim 5. Ay bu ay ama şöyle ben ovulasyon kullanıyorum ama pik ten sonra ilişki yapmıyodum pik günü yapıp bırakıyodum. İlk defa bu ay güzel değerlendirebildik. Olucaksa tek ilişkiden bile oluyomuş ama hayırlısı ya 5 aydır tek ilişkiden tutmadıysa bu ay tutar inşallahİnşallah kUzum siz ne zamandır istiyodunuuz, ben yumurtlamayı değerlendiremedim hatta rastgele yaptık bu ay![]()
Kızlar benimde sivilce çıktı iki gün önce üç dört tane normalde adete iki gün kala çıkar sizde ne zaman çıkıyor
Ah kızlar benimde 10 gün kaldı valla zaman gecmiyo bu ay olmazsa Ocak’ta asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz bu ay kalırımHepimiz güzel haberi alırız insallah ♥
İnşallah tek dileğimiz![]()
Benim adet gittiğinden beri var bazen sarı bazen beyaz bazen de süt kesini gibi
Hadii bakalım bende öyle şeyler yok ya 2 3 gün önce günlük ped de sarı lekeler vardı ama akıntı fln yok.. Öyle olunca belirti diyolar sendekiler hepsi belirti gibi hadi bakalım heyecanlandım ben şimdi sana![]()
Bende sivilce olmuyor hiç adet zamanı fln canımKızlar benimde sivilce çıktı iki gün önce üç dört tane normalde adete iki gün kala çıkar sizde ne zaman çıkıyor
Benim de 4. Ayım valla onacaksa her şekilde oluyor ya valla ovülasyon falan hikaye inşallah olmustur kUzumBizim 5. Ay bu ay ama şöyle ben ovulasyon kullanıyorum ama pik ten sonra ilişki yapmıyodum pik günü yapıp bırakıyodum. İlk defa bu ay güzel değerlendirebildik. Olucaksa tek ilişkiden bile oluyomuş ama hayırlısı ya 5 aydır tek ilişkiden tutmadıysa bu ay tutar inşallah![]()
Bu bebek işleri bizim dengemizi bozdunbende adet olacağım gün cıkar öyle anlardım cocuk düşünmeden önce.Takip etmiyodun hiç çünküSivilcem cıkınca adet olcam diyodum ve oöuyodum
Bak bu iyiymişBende sivilce olmuyor hiç adet zamanı fln canım
Ama bebiş varmı yokmu bilmiyorum ki bu bir belirti benim içinBak bu iyiymiş ☺