• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamam 6sıydı 6sından beri belim ağrıyo kasıklarımda batmalar var yüzümde bianda sivilceler cıktı. Bide normalde sigara içen biriyim bugün kokusu bile midemi bulandırdı 🤦🏻‍♀️
Düzeltme: birde beyaz akıntım var
KUzum psikolojik değilde bence bunlar hamilelik belirtisi günüm yaklaşınca test yaparsın ☺️

İnşallah kUzum siz ne zamandır istiyodunuuz, ben yumurtlamayı değerlendiremedim hatta rastgele yaptık bu ay 😂
Bizim 5. Ay bu ay ama şöyle ben ovulasyon kullanıyorum ama pik ten sonra ilişki yapmıyodum pik günü yapıp bırakıyodum. İlk defa bu ay güzel değerlendirebildik. Olucaksa tek ilişkiden bile oluyomuş ama hayırlısı ya 5 aydır tek ilişkiden tutmadıysa bu ay tutar inşallah😂

Kızlar benimde sivilce çıktı iki gün önce üç dört tane normalde adete iki gün kala çıkar sizde ne zaman çıkıyor

bende adet olacağım gün cıkar öyle anlardım cocuk düşünmeden önce.Takip etmiyodun hiç çünkü🤷🏼‍♀️ Sivilcem cıkınca adet olcam diyodum ve oöuyodum

Ah kızlar benimde 10 gün kaldı valla zaman gecmiyo bu ay olmazsa Ocak’ta asilama yaptiricam insallah gerek kalmaz bu ay kalırım 🙏🏼 Hepimiz güzel haberi alırız insallah ♥
İnşallah tek dileğimiz 😊
Benim adet gittiğinden beri var bazen sarı bazen beyaz bazen de süt kesini gibi
Hadii bakalım bende öyle şeyler yok ya 2 3 gün önce günlük ped de sarı lekeler vardı ama akıntı fln yok.. Öyle olunca belirti diyolar sendekiler hepsi belirti gibi hadi bakalım heyecanlandım ben şimdi sana 😊
Kızlar benimde sivilce çıktı iki gün önce üç dört tane normalde adete iki gün kala çıkar sizde ne zaman çıkıyor
Bende sivilce olmuyor hiç adet zamanı fln canım

Bizim 5. Ay bu ay ama şöyle ben ovulasyon kullanıyorum ama pik ten sonra ilişki yapmıyodum pik günü yapıp bırakıyodum. İlk defa bu ay güzel değerlendirebildik. Olucaksa tek ilişkiden bile oluyomuş ama hayırlısı ya 5 aydır tek ilişkiden tutmadıysa bu ay tutar inşallah😂
Benim de 4. Ayım valla onacaksa her şekilde oluyor ya valla ovülasyon falan hikaye inşallah olmustur kUzum 🤲🏻❤️

Back