- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
Merhaba canım :) valla adete 12 gün var canım .. Ağrıyı nasıl tarif edicem bilemedim o yüzden gaz sancısı dedim bilmiyorum ki :)
[/QUOTE merhabaYumurtlama ağrısı olabilir kUzum o zaman
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım :) valla adete 12 gün var canım .. Ağrıyı nasıl tarif edicem bilemedim o yüzden gaz sancısı dedim bilmiyorum ki :)
[/QUOTE merhabaYumurtlama ağrısı olabilir kUzum o zaman
![]()
Bir iki gün farkedebilir kUzumZeze92 perşembe günü gösteriyordu uygulamadaki takvimde ama . Ne yaşadığını bilmemek çok tuhaf
Ne diyeyim bilmiyorum vallaBir iki gün farkedebilir kUzum
Ağrı geçti mi pekiNe diyeyim bilmiyorum valla
Geçti şuan ama ara sıra geliyor canımAğrı geçti mi peki
Hepimiz için inşallah güzel arkadaşımGünaydın, hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlanır
Ne yazmıştın canim goremedim ben
Kızlar kimse benim yazdıysa bir sey yazmamış üzdü![]()
Benimde 9 gün zaman geçmiyooorBenim adete son 9 gün teytey![]()
![]()
Adet gunu gelene kadar test yapmicam diye soz verdim kendime ama ne kadar sözümü tutabilirim bilmiyorumBenimde 9 gün zaman geçmiyooor![]()
Bende yapmayacağım diyorum ama inşallah yapmamAdet gunu gelene kadar test yapmicam diye soz verdim kendime ama ne kadar sözümü tutabilirim bilmiyorum![]()
Bende pek umut bağlamıyorum olmazsa üzülmeyeyimBende yapmayacağım diyorum ama inşallah yapmamama adet olacam ben hissediyorum
Adet gunu gelene kadar test yapmicam diye soz verdim kendime ama ne kadar sözümü tutabilirim bilmiyorum![]()
Bende yapmayacağım diyorum ama inşallah yapmamama adet olacam ben hissediyorum
Bir tane testim var ona da güvenmiyorum sonradan hep silik çizgiKızlar sakın test yapmayın günü gelmeden hee son güne kdr bekleyin![]()
ilk Aydan hamilr kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorumBende pek umut bağlamıyorum olmazsa üzülmeyeyim![]()
Ayy valla ben 1 kez denedim ama neydi markası unuttum kiBir tane testim var ona da güvenmiyorum sonradan hep silik çizgi
Çıkarıyor silik dediğim baya belirgin ,sizin özellikle yaptığınız bir test markası var mı kızlar
Her biri hakkında bit şeyler yazıyorlar varsa çift çizgi hemen çıkıyor zaten inşallah hamileyizdirAyy valla ben 1 kez denedim ama neydi markası unuttum ki
Miratech diye bişeymiş![]()
Kısmet bakalım son 9 bekleHer biri hakkında bit şeyler yazıyorlar varsa çift çizgi hemen çıkıyor zaten inşallah hamileyizdir![]()
Ayyyniymiss günümüz 29 kasim..hayrlisii olsunn29 Kasım adetimin ilk günüydü. Bugünü cumayı Cumartesi ve Pazar’ı değerlendirsem iyi olur dimiiii