Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendiriyoruz bakalım ama bebek olsun diye değil de keyfimize göre strese girmeden ☺ 5 ay oldu evleneli 4. deneme bu ay , sen peki ? Yaş 27
Aynı bizim gibisiniz o zaman bizde keyfe yapıyoruz yani olursa olur olmazsa olmaz 3yıllık evliyiz 2.deneme yani, deneme derken 2 aydır korunmuyoruz .. benimde yaş 28

Aynı bizim gibisiniz o zaman bizde keyfe yapıyoruz yani olursa olur olmazsa olmaz 3yıllık evliyiz 2.deneme yani, deneme derken 2 aydır korunmuyoruz .. benimde yaş 28
Ben de 28 olacağım az kaldı :) ovüslasyon testi ya da başka bir şey yapmamaya karar verdim bu ay yapmadım da , olacaksa her türlü olur diye iki ay ovülasyon yaptı o günle de değerlendirdim ama olmadı . Şartlandırmak istemedik artık kendimizi

En iyisi bencede ben hiç denemedim ovülasyon vs.. Olacağı varsa olur akışına bıraktık bizde. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Kızlar birşey dicem az önce karnım acayiip ağırdı sancı girdi ama öyle böyle değil.Çömeldim bende karnımı içime çektim şimdi hafifledi ama ara ara giriyo sancı böyle gaz sıkışması gibi de değil gibi de anlam veremiyorum.Sürekli bir sesler geliyo karnımdan gaz galiba..Ama gaz olsa o kdr sancıya afedersiniz rahatlatır ama gaz da çıakrtmıyorum.
Sizin bu yumurtlama dediğiniz şey sancılı bişey mi yada yerleşmesi falan?Hiç bilmiyorum çünkü neler yaşanır belirti nedir ki herkes farklı şeyler yaşıyor bunu da biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim..

Gaz sancısı değil de genel de kasıl ağrıması oluyor canım yumurtlama döneminde . Adete ne kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…