- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.941
20 dakika içinde çektim sonra tabi çöpe atdım
Bak burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dakika içinde çektim sonra tabi çöpe atdım
Ayy kuzum valla zaten kendimi odakladım adet olucam diye..ikimiz içinde hayırlısi neyse o olsunCnm silik birşeyler görünüyor benim testim ile kıyaslama yapma belki bende birşey yok adet olucam o yüzden kendi testinde şuan için silikte olsa var ben görebiliyorum
Aynen onu bende görüyorum canımBak burada
Ayy kuzum valla zaten kendimi odakladım adet olucam diye..ikimiz içinde hayırlısi neyse o olsun
AminAmin bitanem inşallah
İlaç kullanıyorum canım çarşamba kontrolüm kasıklarım çok agrıyo yumurtlama başlamış olabilir mi acaba adetim yeni kesildi çünkü ilaç sayesinde tabiYavremo testlerin bende seni zaten bekliyorum size yer ayırdım unuturmuyum hiiicccc hadi gelin artık hepiniz bebeklerim
Al benden de o kadar 39'a son çıkış, ben de bilmiyorum, şeffaf akıntının bile yumurtlama akıntısı olduğunu 3. Bebe de öğreniyorumee çok okuyan mı (doktoralı ev hanımıyım) gezen mi bilir demişler, boşuna topik topik gezmiyoruzYaşım 37,5 dan 38 ben bile vücudumu bu kadar tanımıyorum yaa. Çatlamadan kesin emin olmak süper bişi biz testlere bisürü para döküyoruz
Ben elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Bebişim yazışmaları oku oku anca sonlara geldim üzülmek yok bende az önce test yaptım bende de yok birşey demiştim size olsun önümüzde yol var ❤Ben elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Bebişim yazışmaları oku oku anca sonlara geldim üzülmek yok bende az önce test yaptım bende de yok birşey demiştim size olsun önümüzde yol var ❤
Amin Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin gönüllerine göre olsun. Sende yavrunu sağlıkla alırsın inşallah kucağınaAllah yolunuzu hayalinizdekinden güzel eylesin canlar
Ay yatayım da sabah olsun trkn0709 pozitif test paylaşsın innnnşallah Allah'ım amin
ne kadar güzel bir dua amin cümlemizin inşallahAllah yolunuzu hayalinizdekinden güzel eylesin canlar
Kizlar iyi aksamlar pozitif gorenleri tebrik ediyorum ozir dilerim acik olucak biraz ama dun biraz uzayan seffaf akinti gordum degerlendirdim bugunde bi islaklik var bugunude es gecmedim degerlendirdim bu yumurtlama akintisini catlamami kestiremiyirum suan onceden ovulasyon testi yapiyordum seffaf akinti geldigi gun test pij yapiyordu