Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ah bu gün olacak ve bu yazdıklarımıza gulecegiz inşallah

sondaki en koyusu gibi geldi bana

bir arkadaşım da 3 küçük kutu aldı iç içe geçebilen kutular bunlar, sırayla açtı en küçüğünde minnak bir bebek objesi vardı. Çok hoşuma gitmişti :)

Selam canım hoş geldin aramıza. Benim kasım ayı da hüsran rengl oldum bugün. Bakalım 3. günü dr. randevum var. Sen herhangi bir tedavi falan gördün mü bu 8 yıl süre içinde?

Bal tarçın kürünüz işe yaradı mı :)
3-4 sene önce yapmıştım bence yumurtlama için işe yarıyor ama benim o dönemde sol tüpüm sıkıntılıymış o yüzden sonuca varamamıştım. Sonra ameliyat oldum tüpümü aldılar. Dinlenme dönemindeydim ameliyattan sonra tüp bebek deneyecektim derken 7 ay sonra oğluma tek tüple normal yolla hamile kalmışım. Şimdi eşimle sıkıntıları çözersek ikinciyi çok kafama koyarsam yine deneyebilirim ama o kürü.

Yaa çok güzel... Ben ovülasyon testiyle beraber yapıyorum. Yalnız yaptıgım zamanda kasıklarda ve belimde sabah agrıyla uyanıyorum sizde böyle birşey oldu mu?....inşallah ben de güzel haberler alırım. Dua edeceğim siz de hayırlısı olsun :)))

Biz eşimle bozuğuz biraz. Bu gün 12.günüm ama daha hiç siftahımız yok. Zaten erken adet oluyorum geç kalmışımdır bu ay tren kaçmıştır büyük ihtimal. Nasip kısmet ne yapalım.
Bozuk olmanız geçici bir durum ise ikinizde bebek istiyorsanız,hemen arayı düzeltip değerlendirin.canım yumurtlama regli döneminin uzunluğuna hormonlara ve kişinin bünyesine göre değişiyor. Ben 10 gün yumurluyorum mesela...doktor 8-10-12-14-16-18 günleri değerlendir demişti.yada 9-11-14-15-17-19 günleri geç kalmış değilsin

İnşallah sizin ve herkes için de hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın üzerinden zaman geçti çok net hatırlamıyorum ama evet sanırım kasıklarda ağrı oluyordu.

Benim de adetim normalde 27 günde oluyordu ama sanırım mevsimsel daha da kısaldı birkaç aydır o yüzden yumurtlama da öne çekmiştir muhtemelen kendini. Oğluma da 11.gün tek ilişkiyle hamile kalmıştım hatta öyle olunca unutmuşum gitmiş öğrendiğimde şok olmuştum. Oğlumun doğumundan sonra eşimle hiç iyi olamadık. İkinciye niyetlendik ama sanırım olmayacak gibi. Kısmet nasip..

Canım tam pik değil sanki. Yani hiç pik olmamış gibi. T çizgisi C den daha koyu oluyor hatta. En azından bende öyle olmuştu.
Evet evet haklısınız. Yumurtlama zamanıma bence de daha var zaten, ki akıntım yok yumurtlamadan önce bende akıntı oluyor. Reglim düzenli çok şükür aynı zamanda oluyorum her ay nerdeyse. Ben erkenden falan olursa kacirmiym diye dikkat ediyorum. 21 Aralik batim 17. Günde olacak gibi yumurtlama ben daha 11. Gundeyim. İnşallah kaçırmam

Zarari yok yazıyordu aslında ama bilemiyorum siz devam ediyor musunuz? Ben yumurtlama gunleri geçince bırakıyorum diger yumurtlama gumleri.bi daha yapıyoruz. Resmen cocuk icin ilişkiye giriyoruz yani
Ben robotlaşmamak adına devam ettim canımız isterse yani onu da programa sokunca soğuyor insan ama 3 gündür aşırı isteksizim. Çorap fikri iyiymiş benim kızımın tekli bir çorabı var eşi kayıp senelerdir gittiğim yere benimle gelir valizde elime geçse de çıkarmam ben de testle onu mu versem işten gelince diyorum. Bir de sevdiği kek pasta ne yemek varsa yapıp iyi ye bulantılarım başlayınca zor görürsün mü desem diyorum

Benim de 15. Ve 16. Gün pik, 17. Gün de çatlama olmuştu benim de adetim çok düzenli saatini bile şaşmaz her döngünün 30. Günü sabah sabah adet olurum yapmaya devam edin illa pik olacaktır sizi kendimle kıyasladım o yüzden detaylı yazdım

Cok guzel olur bence

Bata 9 gün var ve bugün benim kahverengi pembe gibi bikac danla lekem geldi ne olaki? Kendimi çok strese soktum bu ay acaba reglim erken mi geliyo((

Bata 9 gün var ve bugün benim kahverengi pembe gibi bikac danla lekem geldi ne olaki? Kendimi çok strese soktum bu ay acaba reglim erken mi geliyo((
Hayır tabiiki de ya bu yerleşme kanamasıdır ya da şu an yumurtluyıor olabılırsıniz bu yumurtlama kanaması fa olabilir. Sıkıntı yapmayın. Allah ol derse olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…