Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle özel hayatınla ilgili yorum yapmak haddim değil,ama iyi niyetle sadece bir kaç konuda sana ve senin gibi evlilik yaşayanlara söylemek istediklerim var.Eğer eşinle aran iyi değil ise bunun üzerinde durup çocuk planını kesinlikle ötelemek hatta sorunlarınız çözülene kadar aklından çıkarman gerekir.Düşümsene eşinle aranız iyi değil birde çocuk yapacaksın hamilelik=depresyon demek ,karışık duygu durumu yaşanıyor ilgi istiyoruz.Hamileyken bunlar karşılanmadığı da birde aranız zaten iyi değilken,birden cinsel hayatınızı baltayacaksınız,hamileliği sıkıntılı geçmeye başladığında cinsel hayatınızdan tutun herşeyi sorun haline gelecek.Doğum sonrası lohusalık vs.bir çok sıkıntı oluyor.Bu sefer iyi gitmeyen bir evlilikte çocuklar bir çok şeye şahit oluyor ve ömür boyu sürecek travmalar yaşıyorlar.Bu evliliklerde başka şahit tutmaya gerek var mı?Lütfen yalvarıyorum evliliğinizi rayına oturtmadan kendinize ve çocuklarınıza kıymayın!Aslında yazılacak çok şey var ama haddim değil.Hakkını helal et arkadaşım haddimi aştıysam özür dilerim.Kendi ablamdan biliyorum ne sıkıntılar yaşadığını içim acıyor bu tarz şeyler duyduğumda vicdanen yazma gereği duydum.

Hayır tabiiki de ya bu yerleşme kanamasıdır ya da şu an yumurtluyıor olabılırsıniz bu yumurtlama kanaması fa olabilir. Sıkıntı yapmayın. Allah ol derse olur zaten.
Ya yumurtlamada da mi lekelenme olabiliyor ilk kez duydum bunu.. ama öyleyse de üzülürüm eşim sehir dışına çıkıyor ( ay içime kurt düştü elimde testte yok bu ayı çok güzel degerlendirmstim. Kasiklarimda batmalar oluyor. Bide adet öncesi göğüs hassasiyetim olmaz ama bıkac gundur sanki göğüslerim süt doluyor gibi sızlıyor .. Allah'ım inşallah hamileyimdir bu ay çok umutlanmstm

Evet ara kanama oluyor bazen her kadında olmaz yumurtlama esnasında lekelenme olabılır benim bu ay ilk defa başıma geldi mesela. Ama yerleşme kanaması da olabılır sizin ki. İnşallah da yerleşme kanamasıdır

Yok seni hiç yanlış anlamadım. Önemseyip de yazdığın için de teşekkür ederim. Eşimle evet oğlum doğduğundan beri sıkıntılarımız var. Ben ikinci çocuğa hiç sıcak bakmıyordum bu yüzden. Yeni yeni ısınıyordum diyebilirim. Eşimle konuştuk iyiye gitmek için düzeleceğine karar verdik o ikinci çocuğu istediği için bende bir şans vermek istemiştim. Henüz ikinci çocuğu denedik bile sayılmaz yani. Fakat sanırım biraz daha vakti var biraz daha gözlemleyeceğim o yüzden bende şu an askıya aldım. Asla çocuk olsun düzelir kafasında bir cahil olmadım. Öylelerini kınıyorum da. Ben sadece iyiye gidiyor sanıp eşime uymuştum ama daha denemeden biraz daha zamana bırakıyorum askıya aldım. Ablana da Allah kolaylık versin. Allah herkesin yuvasına iyi geçim, huzur versin

Ay inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Şuan kesildi. Devam eder mi sonra bilemiyorum zaten regl kanamasiysa belli olur ama inşallah değildir

Anlayışım için öncelikle çok sağ ol.Maalesef bir insan 7 yaşında ne ise 70 yaşında da aynısı... Bence eşin evliliğinizin bitmemesi için çözümün çocuk yapmak olduğunu düşündüğü için çocuk istiyor.Daha çocuk yapmadan sıkıntı yaşıyorsun düşünsene hamilelikte yaşayacağım travmaları...Ablamın yıllardır evliliğinin yolunda gittiğini sanarak geçti ta ki boşanana kadar öyle sandı.

Dündü o. Bugün degerlendircez inşallah bugün saat 2 de yaptığım testim de bu şekilde kıyaslamak için atıyorum. Akşam tam 8 de yine yapcam bakalım. Eki Görüntüle 2731062
Canım yumurtlama olmamış henüz. T çizgisi C kadar koyu ya da C çizgisinden daha koyu olmalı. Devam et testlere. Koyulaşmadı diye panik yapma, ben mesela 17-18.günlerde yumurtluyorum hep

Canim uzulme yerlesme kanamasidir Ne kadar kan geldi hangi renkti devam ediyor mu?

Bat 21.12.2020 beni de ekler misiniz

Selam canım hoş geldin aramıza. Benim kasım ayı da hüsran rengl oldum bugün. Bakalım 3. günü dr. randevum var. Sen herhangi bir tedavi falan gördün mü bu 8 yıl süre içinde?
2 yıldır tedavi uğraştık ama olmadı klomen falan kullandım ama nasip olmadı en son aşılama falan olacaktı o ay hamile kaldım kendiliğinden ama hüsranla sonuçlandı. Nasip değilmiş bu arada kırmızıları bende gördüm bat 1 ocak

Canim uzulme yerlesme kanamasidir Ne kadar kan geldi hangi renkti devam ediyor mu?
İnşallah canım ya çok umitliyim bu aydan çünkü.. çok az dört beş damla kadar acikkahve pembe renk geldi yani şuan devam etmiyor durdu ama edermi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…