Canım ben de onu düşünüyorum, çok çekinerek birliktelik yaşıyorumBu arada hanımlar bata 4 gün var eğer hamileysek bu günlerde c.ilişki zararlı mıdır acaba bilginiz var mı bu konuda?
Canım zararlı değil demişti bana doktorum.Benim 5 haftalıkken kese gözükmüştü .Doktora gittiğimde biz sormadan ilk söylediği hafta da 2 kez cinsel ilişki yaşayabilirsiniz. Fakat kişinin sağlık durumu ,düşük tehlikesi olup olmaması vs.duruma göre doktorun bu kararı vermesi daha doğru bir yönlendirme olacaktır..Bizde serbestken bir başka yakınımda düşük riski var diye 9 ay yasaktı ilişkiye girmek ...Ben bundan önceki dönemlerde yumurtlama bittikten sonra ilişkiye girmiyordum ama artık umursamıyorum düzenli cinsel ilişkimizi yaşıyoruz.Olacapğı varsa zaten engel olduğunu düşünmüyorum.Bu arada hanımlar bata 4 gün var eğer hamileysek bu günlerde c.ilişki zararlı mıdır acaba bilginiz var mı bu konuda?
Hoşgeldin canım hepimizin derdi de mutluluğu da ortakMerhaba kızlar benim bat 30 kasımdı olmadım ama olacak gibiyim. 8 yıllık evliyim bu eylül ayında 1 düşük yaşadım kendiliğinden olmuştu çok sevinmiştik kalp atışı falan duyduk ama kontrole gidince kalbinin durduğunu söyledi kürtaj oldum 3 ay olacak geçen ay da gecikme oldu sevindim ama peşine regl oldum şimdi de olacak gibiyim sizleri burda okudukça hamile kalanlar için çok seviniyorum kasımdan beri takip ediyorum belki Aralık ayı da bizlere ugurlu gelir ve hepimiz hamile haberi veririz. Bende sizlerle beklemeye karar verdim çünkü çok içten insanlarsınız sizlerle sevinmek beni de mutlu ediyor hasta olursak da her şeyin vakti saati var demek ki deyip bir sonraki ayı bekleriz napalım
KoyuKızlar dayanamadım ovulasyon testi yaptımsanki normal çıkan siliklere göre koyu mu bu arada sıvı alımına dikkat etmeden yaptım
İnşallah cnm teşekkür ederimHoşgeldin canım hepimizin derdi de mutluluğu da ortakinşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Ayyyy elim ayağım titrediiiiKoyubende suan takip ediyorum reglim bittikten sonra 4.oldu bugun 5.olacak bu kadar belirgin bile degil
Yani ben bunu gebeliği anlamak için yaptım yumurtlama için değil onu anladın değil miKoyubende suan takip ediyorum reglim bittikten sonra 4.oldu bugun 5.olacak bu kadar belirgin bile degil
Cuma geç mi oldu perşembe mi yapsak testleriAyyyy elim ayağım titrediiiiay gebelik olabilir mi ki bat cumartesi günü ama bir kimyasal geçirmiştim ondan çok erkenden heveslenmek istemiyorum
Canım sen de mi ovulasyon yapmıştın sanki aklımda öyle bir şey kaldı daCuma geç mi oldu perşembe mi yapsak testleri
Evet canim bende kiyaslamak adina dedimYani ben bunu gebeliği anlamak için yaptım yumurtlama için değil onu anladın değil mi
Ya onu ben de sürekli düşünüyorumKızımı ben de hemen söylemiştim iş çıkışı arabada hattaPek romantik olduğumu söyleyemem ama bu sefer güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Ne yapsam bilemiyorum fikirlere açığım
Zarari yok yazıyordu aslında ama bilemiyorumBu arada hanımlar bata 4 gün var eğer hamileysek bu günlerde c.ilişki zararlı mıdır acaba bilginiz var mı bu konuda?
İnşallah canım başka bir topikte buna güvenme, hep koyu çıkan ovu testleri varken adet olan yani hamile olmayanlar varmış, az önce yazdılar. Bakalım ne olacak en iyisi batı beklemek galibaEvet canim bende kiyaslamak adina dedimadeti ilk sayarsak 9.gunum ve testin 5.gunu olacak boyle koyu degil silik henuz yumurtlamam gerceklesmedi gebelik testini bata yakin yaparsin insallah bebisin seninledir
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanırsın moralini bozma gelicek bebiş içinKızlar selam listeyi guncelleyemiyorum şuan kimyasal gebelik geçirdim bi yandanda tüp bebek için test vs.ugrasiyorum o yüzden çok sık giremiyorum birazda moralim kötü kusura bakmayınumarım herkesin gönlünden geçen sağlıkla gerçekleşir ❤
Dogrudur canim deneyenler gorenler mutlaka olmustur. Tabi en guzeli Bat beklemek guzel dusun guzel olsun canimİnşallah canım başka bir topikte buna güvenme, hep koyu çıkan ovu testleri varken adet olan yani hamile olmayanlar varmış, az önce yazdılar. Bakalım ne olacak en iyisi batı beklemek galiba
Selamm benim de bat 8 Aralık kızlar geçen ay ovu test ile denedik olmadı bu sefer test mest hicbiseysiz denedik ben vücudumda bişey hissediyorum rahmimde acaba mümkün olabilir mi hiç böyle hissedip de öğrenen var miİnşallah canım başka bir topikte buna güvenme, hep koyu çıkan ovu testleri varken adet olan yani hamile olmayanlar varmış, az önce yazdılar. Bakalım ne olacak en iyisi batı beklemek galiba
Hiç belli olmaz canımBiz eşimle bozuğuz biraz. Bu gün 12.günüm ama daha hiç siftahımız yok. Zaten erken adet oluyorum geç kalmışımdır bu ay tren kaçmıştır büyük ihtimal. Nasip kısmet ne yapalım.