Canım öncelikle özel hayatınla ilgili yorum yapmak haddim değil,ama iyi niyetle sadece bir kaç konuda sana ve senin gibi evlilik yaşayanlara söylemek istediklerim var.Eğer eşinle aran iyi değil ise bunun üzerinde durup çocuk planını kesinlikle ötelemek hatta sorunlarınız çözülene kadar aklından çıkarman gerekir.Düşümsene eşinle aranız iyi değil birde çocuk yapacaksın hamilelik=depresyon demek ,karışık duygu durumu yaşanıyor ilgi istiyoruz.Hamileyken bunlar karşılanmadığı da birde aranız zaten iyi değilken,birden cinsel hayatınızı baltayacaksınız,hamileliği sıkıntılı geçmeye başladığında cinsel hayatınızdan tutun herşeyi sorun haline gelecek.Doğum sonrası lohusalık vs.bir çok sıkıntı oluyor.Bu sefer iyi gitmeyen bir evlilikte çocuklar bir çok şeye şahit oluyor ve ömür boyu sürecek travmalar yaşıyorlar.Bu evliliklerde başka şahit tutmaya gerek var mı?Lütfen yalvarıyorum evliliğinizi rayına oturtmadan kendinize ve çocuklarınıza kıymayın!Aslında yazılacak çok şey var ama haddim değil.Hakkını helal et arkadaşım haddimi aştıysam özür dilerim.
Kendi ablamdan biliyorum ne sıkıntılar yaşadığını içim acıyor bu tarz şeyler duyduğumda vicdanen yazma gereği duydum.