Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım yapmadım, sanırım negatif görmekten korkuyorum
Ben yine yaptım test bol olunca hayali bir çizgi varya hani meşhur,onu gördüm. Telefonun kamerasındaki filtrelerle net görmeye çalışırken buldum kendimi. Sonra kendime geldim ve dedimki elindeki testi yavaşça çöpe at ve kendine gel

Yaptığın test hangisi ? Lh ? Hcg ?

Merhabalar benim bugün iğnenin 14.günü sizce test yapmalı mıyım idrarda çıkar mı şimdi yapsam ?Bat 5-6 Aralık

Ben bugün tekrar yaptım bat dündü, negatif geldi. Adet de olamadım hala. Bu ay geç yumurtladım sanırım. Nysee bu ay ovulasyon testi sipariş edeyim bakalım, daha önce hiç denemedim. Merak ediyorum bana yardım edersiniz artııık demiii kızlar

Canim ben instagramda siparis verdim ama pahaliya almisim bende bu ay ilk kez takip ediyorum adet bitiminin ertesi gunu basladim ben erken yumurtlama olur vs diye. Beraber bakariz takip ederiz canim

Yaaaa kıyamam sana bak ne yapalım, bata bir gün kala beraber yapalım mı Cuma’ya kadar dayanabilir misin bari varsa da ikimiz de güzel güzel ikinci çizgiyi görelim, böyle mikroskopik çizgilerle uğraşmayalım

Gebelik testinde negatif goren sonradan kan verip gebeligini ogrenenler oldu canim. Reglin 2 gun daha gecerse yine bir test yaparsin duzenli adet oluyorsan gecikmesi insallah ki bebistendir olumsuz dusunme
Gerçekten mi yaaa, sürekli negatif göre göre pek olumlu düşünemiyorum ama inşallah dediğin gibidir

Bende bugün tekrarladım testi dünkine oranla daha belirgin çıktı
Gerçekten mi yaaa, sürekli negatif göre göre pek olumlu düşünemiyorum ama inşallah dediğin gibidir
Canım bi kaç gün daha olmazsan tekrar dene herkeste farklı oluyo 15 gün geçmesine ragmen idrarda çıkmayıp kanda öğrenenler varmış direkt negatif diye düşünme regl olmazsan tekrarla testi 2-3 gün snra

Yok kuzum olumsuz dusunme negatif gorup adet olsan okeyde suan hala olmamissin umutlandirmak istemem tabi ki ama kaset testi negatif cikan kan degerlerinde ogrenen olmus. Insallah seninde oyledir canim

Tamam cuma günü sabah yapalım Eğer pozitif çıkarsa eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun?

Tamam cuma günü sabah yapalım Eğer pozitif çıkarsa eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun?
Canım ben heralde hemen söylerim çünkü bir kimyasal yaşadım, hemen bilsin de belki hiç beklemeden doktora gideriz diye. Ama senin bir planın var sanırım

Canım ben heralde hemen söylerim çünkü bir kimyasal yaşadım, hemen bilsin de belki hiç beklemeden doktora gideriz diye. Ama senin bir planın var sanırım
Kızımı ben de hemen söylemiştim iş çıkışı arabada hatta Pek romantik olduğumu söyleyemem ama bu sefer güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Ne yapsam bilemiyorum fikirlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…