Ben yine yaptım test bol oluncaHayır canım yapmadım, sanırım negatif görmekten korkuyorum
yerleşme kanaması kahverengi olmaz ye pembe ya turuncu olur dedilerYerleşme kanamasi gibi geldi bana kızıma hamileyken öyle olmuştum
canim ben internetten acik pembe ya da kahverengi diye okudum ama hic basima gelmediyerleşme kanaması kahverengi olmaz ye pembe ya turuncu olur dediler
Yaptığın test hangisi ? Lh ? Hcg ?Ben yine yaptım test bol oluncahayali bir çizgi varya hani meşhur,onu gördüm. Telefonun kamerasındaki filtrelerle net görmeye çalışırken buldum kendimi. Sonra kendime geldim ve dedimki elindeki testi yavaşça çöpe at ve kendine gel
Canim ben instagramda siparis verdim ama pahaliya almisimBen bugün tekrar yaptım bat dündü, negatif geldi. Adet de olamadım hala. Bu ay geç yumurtladım sanırım. Nysee bu ay ovulasyon testi sipariş edeyim bakalım, daha önce hiç denemedim. Merak ediyorum bana yardım edersiniz artııık demiii kızlar
Hayalî çizgiyi soruyorsan HCGYaptığın test hangisi ? Lh ? Hcg ?
Hadi bakalım şans getirelim birbirimizeCanim ben instagramda siparis verdim ama pahaliya almisimbende bu ay ilk kez takip ediyorum adet bitiminin ertesi gunu basladim ben erken yumurtlama olur vs diye. Beraber bakariz takip ederiz canim
Insallah canimHadi bakalım şans getirelim birbirimizene zaman bat senin canım
Ben daha adet olamadım, bekliyorumInsallah canimBenim bat 20 Aralık senin?
Yaaaa kıyamam sanaBen yine yaptım test bol oluncahayali bir çizgi varya hani meşhur,onu gördüm. Telefonun kamerasındaki filtrelerle net görmeye çalışırken buldum kendimi. Sonra kendime geldim ve dedimki elindeki testi yavaşça çöpe at ve kendine gel
Gebelik testinde negatif goren sonradan kan verip gebeligini ogrenenler oldu canim. Reglin 2 gun daha gecerse yine bir test yaparsin duzenli adet oluyorsan gecikmesi insallah ki bebistendir olumsuz dusunmeBen daha adet olamadım, bekliyorum
Gerçekten mi yaaa, sürekli negatif göre göre pek olumlu düşünemiyorum ama inşallah dediğin gibidirGebelik testinde negatif goren sonradan kan verip gebeligini ogrenenler oldu canim. Reglin 2 gun daha gecerse yine bir test yaparsin duzenli adet oluyorsan gecikmesi insallah ki bebistendir olumsuz dusunme
Canım bi kaç gün daha olmazsan tekrar dene herkeste farklı oluyo 15 gün geçmesine ragmen idrarda çıkmayıp kanda öğrenenler varmış direkt negatif diye düşünme regl olmazsan tekrarla testi 2-3 gün snraGerçekten mi yaaa, sürekli negatif göre göre pek olumlu düşünemiyorum ama inşallah dediğin gibidir
Yok kuzum olumsuz dusunme negatif gorup adet olsan okeyde suan hala olmamissin umutlandirmak istemem tabi ki ama kaset testi negatif cikan kan degerlerinde ogrenen olmus. Insallah seninde oyledir canimGerçekten mi yaaa, sürekli negatif göre göre pek olumlu düşünemiyorum ama inşallah dediğin gibidir
Tamam cuma günü sabah yapalımYaaaa kıyamam sanabak ne yapalım, bata bir gün kala beraber yapalım mı Cuma’ya kadar dayanabilir misin bari varsa da ikimiz de güzel güzel ikinci çizgiyi görelim, böyle mikroskopik çizgilerle uğraşmayalım
Canım ben heralde hemen söylerim çünkü bir kimyasal yaşadım, hemen bilsin de belki hiç beklemeden doktora gideriz diye. Ama senin bir planın var sanırımTamam cuma günü sabah yapalımEğer pozitif çıkarsa eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun?
Kızımı ben de hemen söylemiştim iş çıkışı arabada hattaCanım ben heralde hemen söylerim çünkü bir kimyasal yaşadım, hemen bilsin de belki hiç beklemeden doktora gideriz diye. Ama senin bir planın var sanırım