Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetik test yaptırdıysanız bunların sonucu hemenn çıkar.. 2 haftaya. Bunu bulunduğunuz ilde tıbbi genetik bölümü varsa oraya randevu alıp gidebilirsiniz ben devlet hastanesinde yaptırdım. 2 düşüğüm var. Sizde öyle diyebilirsiniz bazı yerler tekrarlamayınca yaptırmıyor. Testin adı trombofili paneli. Yada doktorum bu testi yaptırmamı istedi derseniz yaparlar. Eğer şehrinizde boyle Bi bölüm yoksa o zaman özel labaratuarlarda yapar
Ank dayim kuzum. Mutlaka vardır yapan yerler. Yaptırayım bende. Saolsin 🥰😘

Amin canım, inşallah. Ben kürtaj olduğumda işte histereskopi sonrası doktorla görşütüğümde bana dediği şuydu bu parça kürtajla zaten gelmezdi çünkü gebelik ilk oluşurken plesentası bebeğin rahim duvarına aşırı yapışık olarak gelişmiş. Kürtajla da bu yüzden gelmemiş.
E sonrada 20 gün sonra ben kontorle geldim hastanenize rahim duvası ii kist var dedi mal karı. Sonra başka doktora gittim o dedi rahim içinde birşey var polip gibi miyom gibi öylece beni histereskopi yaptılar. Yani kesinlikle içerde parça kalmış demedi kimse ta ki ben histereskopi olana kadar.
Neyseki sen bilinçli davranıp peşine dusmussun canım 🙏

Kızlar çatlatma iğnesi olan var mı aramızda ? Tecrübelerine ihtiyacım var 🙄🙄
Be de merak ediyorum dr gidip sizmi istiyorsunuz dr mu gerekli diyor🤔ilk ozele gittigimde hemen istersen asilamada yapalim dedi ama malum birilerine danismadan direk ozeldeki dr guvrnemiyorum

Kızlaaaar sizlerin de ana sayfası değişti mi ya 😅 ben hep telefondan giriyorum, dün akşam değişti böyle oldu, biraz zor geliyor her şey çok küçük ve geniş görünüyor 🤭

Eklentiler

• ABE07835-97A5-4C00-B32A-C43A78366E2E.png
    ABE07835-97A5-4C00-B32A-C43A78366E2E.png
    432,1 KB · Görüntüleme: 29
@Tambikedi @tgbbcr NaaNaa NaaNaa cancagazlarim siz tecrubeyle dogruyu bulmussunuz👍fikirleriniz icin cok tesekkurler🙏banada akil oldu normaldede cok paylasmam zatende ama dememek gerektigini kesin ogrendim😘ilk basta pandemi dicem😹sonra daha yapacaklarimiz war dicem😹sonrada hayirlisi dicem😹iyiki warsiniz😘😘😘😘
Ay Canım benim sende iyiki varsın ❤️ rabbim herkese çok aratmadan nasip etsin hamile olmayı❤️

Kızlaaaar sizlerin de ana sayfası değişti mi ya 😅 ben hep telefondan giriyorum, dün akşam değişti böyle oldu, biraz zor geliyor her şey çok küçük ve geniş görünüyor 🤭
Hangi tarayıcıdan giriyorsunuz bilmiyorum ama sağ üstte tarayıcının ayarlar kısmı var orda masaüstü sitesi diye bi seçenek var o seçenek işaretliyse, işaretini kaldırıp tekrar girin düzelecektir

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-25-12-46-19-255_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-25-12-46-19-255_com.android.chrome.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 29
Hangi tarayıcıdan giriyorsunuz bilmiyorum ama sağ üstte tarayıcının ayarlar kısmı var orda masaüstü sitesi diye bi seçenek var o seçenek işaretliyse, işaretini kaldırıp tekrar girin düzelecektir
Yaaaa öyle bir şey yaptım ben kesin 😁 dünden beri gözlerim şaşı oldu bir düzenletmeye çalışayım 😁

Bende telefondan giriyorum ama bende normal sanirsam. Birde sizin solda isimler warya bende oyle bisi yok benimdemi sikintili acaba🤔🤔🤔

Kızlar merhaba bu ay ne yazık ki eşimin covid testi pozitif çıktı bende de vajinal mantar çıktı bu ay hiç deneyemedik bile nasıl üzgünüm bi bilseniz 😔
Hiç üzülme canım vardır bunda da bir hayır.Ben Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdiğinde üzülmüştüm.Eylül ayında doktora gittiğimde artık korunma folik asit kullanıp istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti.Bende o sevinçle eşimi aradım gelip beni hastaneden al güzel haberlerim var diye,eşim gelemem kendi imkanlarınla gel, ben gelecek durumda değilim dediğinde 1 saatlik yol bana 10 saat gibi gelmişti😩.Eşim iyileştikten 1 ay sonra doktora gittim durumu anlattım ne zaman gebelik düşünmeliyim diye hemen başlayabilirisin bir sıkıntı olmaz dedi.Öncelikle eşinin ve senin sağlığın daha önemli!...Bak eşin hasta oldu seninde vajinal mantar oluşmuş.Demek ki cinselliğe ara vermek ve ikinizşnde bedenin dinlenmesi daha hayırlı...Vücuttaki mantar iltihap ve enfeksiyonlar düşüklere sebep oluyor.Bak Allah size tüm engelleri kaldırmak için fırsat vermiş bunun güzel tarafından bakmak tüm sıkıntıları gideriyor.Allah eşine de sanada şifa versin.Gelecek güzel günlerin kefaletini ödüyoruz gibi düşünmek lazım ,
Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunualmaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?

Bende telefondan giriyorum ama bende normal sanirsam. Birde sizin solda isimler warya bende oyle bisi yok benimdemi sikintili acaba🤔🤔🤔
Canım bence ben bir haltlar yedim ama teknolojiyle de aram iyidir hani nasıl böyle oldu anlayamadım. İphone 7 kullanıyorum hep normal görünümdeydi dün değişti düzelmiyor da

@Tambikedi @tgbbcr NaaNaa NaaNaa cancagazlarim siz tecrubeyle dogruyu bulmussunuz👍fikirleriniz icin cok tesekkurler🙏banada akil oldu normaldede cok paylasmam zatende ama dememek gerektigini kesin ogrendim😘ilk basta pandemi dicem😹sonra daha yapacaklarimiz war dicem😹sonrada hayirlisi dicem😹iyiki warsiniz😘😘😘😘
Bu bahaneler seni 5 yıl idare eder :süslü: :confused::confused::confused:

X