- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Bence hamilesin yarın tekrar yap koyulaşma olursa gebesin demekBenim de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. 3 gün önce yaptığımda daha silikti şimdi böyleAcaba hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2719468
Ovulasyon testi değil dimi yaptığın öyleyse bile yarın sabah bir tane daha gebelik testi yap derimİnşallahağzından bal damlıyo. İnşallah iğne etkisi değildir.
seninle aynı gün iğne yaptırmışız şansa bak :) haydi birbirimize güzel haberlere verelimBence hamilesin yarın tekrar yap koyulaşma olursa gebesin demek
At buraya da foto
hayır hayır ikisi de gebelik testi :)Ovulasyon testi değil dimi yaptığın öyleyse bile yarın sabah bir tane daha gebelik testi yap derim
İnşallah canım yarın beli olurseninle aynı gün iğne yaptırmışız şansa bak :) haydi birbirimize güzel haberlere verelim
Ne marka gebelik testinseninle aynı gün iğne yaptırmışız şansa bak :) haydi birbirimize güzel haberlere verelim
Canım etki azalınca evet yavaş yavaş yok olur günden güne eğer bebek yoksa ama bence sen hamilesin çünkü bende de böyle çıkmıştı ertesi gün yaptığım en son attığın resimdeki gibiydi hayırlı olsun şimdidenİlk defa bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğnenin 10. günü; ilk resimdeki gibi çıktı. 13. günü bidaha test yaptım o da 2. resim
bugün yaptığımda ikinci çizgi daha koyu oldu. Sorum şu: İğnenin etkisi giderek azalıyor ya yani ikinci çizginin giderek silikleşmesi mi gerekir?
Bi iki gün daha bekleyip cumartesi vercem tam tamamlanaın 14. Gün diye. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallahCanım etki azalınca evet yavaş yavaş yok olur günden güne eğer bebek yoksa ama bence sen hamilesin çünkü bende de böyle çıkmıştı ertesi gün yaptığım en son attığın resimdeki gibiydi hayırlı olsun şimdidenkan testi ver hemen
Biri laboquick diğeri albi canımNe marka gebelik testin
Yarın yapacan mı testBiri laboquick diğeri albi canım
Ben bugün o kağıt gibi olandan yaptım çok kolay olduEvet canım burada da onlardan var kaset olan ve o kasetin içindeki sadece kağıt olan olarak ikiye ayrılıyorbende kararsızım var mı bı fikrin
ayy hayirli olsun saglikla kucagininiza alin canimMerhabalarrr 13 Kasım bat ama bugün dayanamayıp test yaptım ver çok belirgin çıktı çizginasip olursa pazartesi kan vermeye gidecek
Yarın değil de cumartesi kan veririmYarın yapacan mı test
Ben yumurtlama gününü hep kaçırıyorumCanım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin bence
Amin insallahh rabbim isteyen herkese versin insallahhayy hayirli olsun saglikla kucagininiza alin canim
Yarın değil de cumartesi kan veririmka
Kaçıncı gün bugün ve idrar testi yaptın mıYarın değil de cumartesi kan veririm
Benimde ilk testim böyleydi ama insallahh vardır Rabbim nasip etsin dizedeBenim de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. 3 gün önce yaptığımda daha silikti şimdi böyleAcaba hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2719468