Hayir canim 5 6 gunum var
Canım benimde yumurta tembelliği var doktor herhangi birşey önerdi mi sana.Benimki sadece sağlıklı beslen işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi ve uyguladığın bi kür var mıMerhabalar benim ultrasonda yumurta tembelliği göründü. Bugün hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Benim isteğimle klomen tedavisine başladık. 2 gün sonra ilaca başlıyorum. Beni de ekleyebilir misiniz tahmini bat 14 Aralık.
İnşallah herkesin gönlünden geçen nasip olur
Ben 4 aydır gebelik için çabalıyorum ovulasyonla kendimi takip ettim yumurta çatlaması olduğu gün göğüslerim aşırı ağrıyor regl gününe kadar. Bu ay olmadı olmaması acaba belirtimi diyorumBat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..
Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
Kardes benim de ayni vardi. Ben sunlari yaptm.bu ay daha olmadm. Bekliyrm bakalm.Canım benimde yumurta tembelliği var doktor herhangi birşey önerdi mi sana.Benimki sadece sağlıklı beslen işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi ve uyguladığın bi kür var mı
Her gebelik farklı oluyor inşallah gebesinizdir. Ben yumurtlamayı yakaladım ama öncesi ilişkim olmadı malesef değerlendirememiş olabilir zaten.Ben 4 aydır gebelik için çabalıyorum ovulasyonla kendimi takip ettim yumurta çatlaması olduğu gün göğüslerim aşırı ağrıyor regl gününe kadar. Bu ay olmadı olmaması acaba belirtimi diyorum
Benim de bugün başladı ağrım ama kasık değil böyle mide bir karış altında sağlı soğlu ufak ufak batmalar....22 kasımı bende bekleyemeyecek gibiyim ama geçen ay yaşadığım kimyasaldan sonra and içtim 10 gün geçmeden idrar testi yapmayacağım diyeBende adete iki üç gün kala başlarda pms belirtileri yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti normalde adettn iki gün önce kasık ağrımın olması lazımdı biraz gecsin bir test yapcam ben 22 kasımo bekleyemem sanırım
İnşallah yazarım buraya snde yazBenim de bugün başladı ağrım ama kasık değil böyle mide bir karış altında sağlı soğlu ufak ufak batmalar....22 kasımı bende bekleyemeyecek gibiyim ama geçen ay yaşadığım kimyasaldan sonra and içtim 10 gün geçmeden idrar testi yapmayacağım diyeinşallah gebesinizdir, haberinizi beklicem
Bizde öncesi yapmıyoruz perhize giriyoruz 3-4 günlük yumurtlama takibi yapıp yumurtlama olduktan sonra 3 gün değerlendiriyorum Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah ikimizde gebe oluruzHer gebelik farklı oluyor inşallah gebesinizdir. Ben yumurtlamayı yakaladım ama öncesi ilişkim olmadı malesef değerlendirememiş olabilir zaten.
Amiiin Allah bekleyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah.Bizde öncesi yapmıyoruz perhize giriyoruz 3-4 günlük yumurtlama takibi yapıp yumurtlama olduktan sonra 3 gün değerlendiriyorum Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah ikimizde gebe oluruz
Canım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin benceBizde öncesi yapmıyoruz perhize giriyoruz 3-4 günlük yumurtlama takibi yapıp yumurtlama olduktan sonra 3 gün değerlendiriyorum Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah ikimizde gebe oluruz
Merhaba Kasım'da olmadı hadi bakalım Aralık
Sperm azlığı var eşimde canım ondan dolayı mecburuz perhiz yapmamız gerekiyor çocuk için sık değerlendirme bize olmuyorCanım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin bence
Benide alir misin 24.12
Bu biosteronu kendi kendinize mı almaya karar verdiniz yoksa doktor mu yazdı? Yani bir tedavi için mı kullanıyorsunuz? Ben sadece folik asit alıyorum gebelik planlıyorum diye.Kardes benim de ayni vardi. Ben sunlari yaptm.bu ay daha olmadm. Bekliyrm bakalm.
Saglikli beslendim. Paketli gida hic yemedm. Kahve icmedm. Cayi sadece gunde 2 bardakla sinirladm.haftada 1 avokado, kereviz, balik ve sebze agirlikli beslendm. Gunde 3 ceviz yedim. Ayrica destekleyici tedavi olarak biosteron(muhtesem etkili) , solgar koenzim q10, ve vitamin takviyesi aldm. Yumurtalarm kalitelu hale geldi.