Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@eceebb13.12.2020
Petek11 Petek11 05.12.2020
@umudum5803.12.2020
katmoeder katmoeder 08.12.2020
@Tambikedi10.12.2020
@belgilinko06.12.2020
@Mavikurabiyem14.12.2020
Bahara giderken Bahara giderken 08.12 2020
Merhaba bende katılmak istiyorum. Geçen ay dusuk yaptım 2 haftalıktı operasyon gerektirmedi. Hafif hafif kanama ile atlattım, bu ayda 09.11.2020 reglim başladı 4. gunumdeyim hafif hafif kanamam dewam ediyor. 3 aylık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Ovilasyon testi aldım bakalım neler olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin. 🙏🎈

Merhaba bende katılmak istiyorum. Geçen ay dusuk yaptım 2 haftalıktı operasyon gerektirmedi. Hafif hafif kanama ile atlattım, bu ayda 09.11.2020 reglim başladı 4. gunumdeyim hafif hafif kanamam dewam ediyor. 3 aylık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Ovilasyon testi aldım bakalım neler olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin. 🙏🎈
Geçmiş olsun canım. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlarrrr biraz muhabbet edelim mi 💗 ben 27 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim, geçen Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşadım, o olaydan sonra bu 3. rutin denememiz ama henüz tutmadı. Kimyasal gebeliğe ilk denememizde hamile kalmıştım. Yani hemen tutturmuştuk. Eşimin de benim de şu an bildiğimiz bir sağlık sorunumuz yok (kimyasaldan sonra birkaç test yaptırmıştık). Bir de bu ay ilk defa ovülasyona başladım 😊 sizin hikayeleriniz nasıl 💐🌹

Arkadaşlar merhaba ben ekimin 13.de rahim filmi çekildim 9 kasım adet olmam gerekiyordu olmadım yani bugün adetimin 38.günü filmden dolayı mo gecikti🙄 Ve çok yumurtalık ağrım var bir sağ bir sol 🙄
Lh testi yaptım ve böyle çıktı

Eklentiler

• DDA81D6E-A313-4042-9248-9B742A69D78F.jpeg
    DDA81D6E-A313-4042-9248-9B742A69D78F.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 125
Inşaallah gönlündeki olur canim aralık- kaçta olacaksin peki

Inşaallah gönlündeki olur canim aralık- kaçta olacaksin peki
Eğer bu döngü doğru giderse bat 09.12.2020 ama insallaj olmaz yaa gebe kalırız hep beraber. Soğan suyuna başladım. Ekstrada folik asitte başladım. Sizin sayenizde üye arkadaşların birinin paylaşımında dikkatimi çeken bir ilaç oldu doktoruma danışıp kullanmayı düşünüyorum. İsmi ilacın biosteron.

Arkadaşlar merhaba ben ekimin 13.de rahim filmi çekildim 9 kasım adet olmam gerekiyordu olmadım yani bugün adetimin 38.günü filmden dolayı mo gecikti🙄 Ve çok yumurtalık ağrım var bir sağ bir sol 🙄
Lh testi yaptım ve böyle çıktı
Bir de gebelik testi yap bence

Kızlarrrr biraz muhabbet edelim mi 💗 ben 27 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim, geçen Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşadım, o olaydan sonra bu 3. rutin denememiz ama henüz tutmadı. Kimyasal gebeliğe ilk denememizde hamile kalmıştım. Yani hemen tutturmuştuk. Eşimin de benim de şu an bildiğimiz bir sağlık sorunumuz yok (kimyasaldan sonra birkaç test yaptırmıştık). Bir de bu ay ilk defa ovülasyona başladım 😊 sizin hikayeleriniz nasıl 💐🌹
Böyle zamanlarda en anlayışlı yer burası oluyor sanırım bizlere😅 Dilim alışmadı daha ama ben de 30 yaşındayım. 7yaşında bir kızım var ve kardeş istiyoruz artık kızımıza. Geçen ay yumurtlama dönemini kaçırdım sanırım olmadı. Bu ay da ov.testi ile takip edeceğim bakalım hepimize hayırlı haberler olsun inşallah

Arkadaşlar bu soğan kürü olayı nedir? Ne zaman içmeye başlamak gerekiyor herhangi bir zararı yok mu?

Böyle zamanlarda en anlayışlı yer burası oluyor sanırım bizlere😅 Dilim alışmadı daha ama ben de 30 yaşındayım. 7yaşında bir kızım var ve kardeş istiyoruz artık kızımıza. Geçen ay yumurtlama dönemini kaçırdım sanırım olmadı. Bu ay da ov.testi ile takip edeceğim bakalım hepimize hayırlı haberler olsun inşallah
Bizim batımız da aynı sanırım 5 Aralık 😊 özel uyguladığımız şeyler varsa paylaşalım birbirimizle 😊 ben aklıma geldikçe kuru incir yiyorum yumurtların güzel büyümesi için 😊 evde keçiboynuzu var belki yumurtlama günlerinde eşime içiririm 😅

X