Beni de ekler misin canım 8 aralık bat tarihim
Bu biosteronu kendi kendinize mı almaya karar verdiniz yoksa doktor mu yazdı? Yani bir tedavi için mı kullanıyorsunuz? Ben sadece folik asit alıyorum gebelik planlıyorum diye.
Herhangi bi şey önermedi canım ben de hiç kür falan yapmadım çünkü yararı olsun diye yapılan kürler başka hormonları yükseltebiliyormuş doktora danışmadan yapılmamalı bence. Doktorum inofolic combi verdi yumurtlamaya faydası varmış ilaç değil ama takviye gıda diye geçiyor. 95 tlye aldım canım.Canım benimde yumurta tembelliği var doktor herhangi birşey önerdi mi sana.Benimki sadece sağlıklı beslen işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi ve uyguladığın bi kür var mı
Ben de yurtdışında yaşıyorum buradaki doktorumun bana önerdiği folik asitte de bir sürü vitamin var ekstra.Kasım ayını kaçırdım biraz da beslenmeme dikkat edeceğim ovulasyon testi de aldım bakalım bu ay nolacak...hayırlısı artık hepimiz içinPetek11 ben hollandada yasıyorum ve burada hamilelik öncesi/sırası ve emzirme dönemi boyunca multivitaminli folic acid/folat desteği tavsiye ediyorlar. TR’de doktoruma sordum çok gerek yok dedi ama ben yine de hollanda usulü multivitaminli destek kullanıyorum zararı da olmadığı için
Canım hangi marka bende bu ay kullanmak istiyorum memnun kaldığın bı marka var miSelam kızlarAllah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Kızlar topiğin ismi “Aralık ayı gebelik planlayanlar” ama batlarınıza baktım hepinizin Kasım’da... benim bat 5 Aralık yani ben bu gruba dahil miyim değil miyim adetim yarın bitiyor ovülasyon testlerine başlayacağım ilk kez.
Canım ben de ilk kez başlayacağım, hiçbir fikrim yokCanım hangi marka bende bu ay kullanmak istiyorum memnun kaldığın bı marka var mi
2 gün sonra tekrarla canım eğer koyulaşma olursa kanda netleştir inşallah gönlündeki olurMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Amin canım yarın tekrar yapayım bence2 gün sonra tekrarla canım eğer koyulaşma olursa kanda netleştir inşallah gönlündeki olur
Elimiz bos olabilir canim ama gönlümüz dualarımız dolu Rabbim aratmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hoşgeldin umarım gönlündeki olurSelam herkese kasım dan eli boş dönenler buraya toplanalım. Bat 8 Aralık canım beni de ekler misin
Evet canım burada da onlardan var kaset olan ve o kasetin içindeki sadece kağıt olan olarak ikiye ayrılıyorCanım ben de ilk kez başlayacağım, hiçbir fikrim yokben yurt dışında yaşıyorum canım Türkiye’deki markaları bilmiyorum, ama benimki böyle karton-kağıt gibi yani hamilelik testleri gibi plastik kapaklı falan değil bakalım ne olacak
Canım bende kızımda çatlatma ignesinden 13 ya da 14 gün sonra böyle silik görmüştüm var gibi sabah ilk ıdrarla yaptın miMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Bu sabah yaptım işte 12.günüm bide yarın 13.günüm herhalde yarın iğne etkisi olmaz bugünde bilmiyorum iğne etkisi mi diyeCanım bende kızımda çatlatma ignesinden 13 ya da 14 gün sonra böyle silik görmüştüm var gibi sabah ilk ıdrarla yaptın mi
Benim de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. 3 gün önce yaptığımda daha silikti şimdi böyleBu sabah yaptım işte 12.günüm bide yarın 13.günüm herhalde yarın iğne etkisi olmaz bugünde bilmiyorum iğne etkisi mi diye
İlk defa bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğnenin 10. günü; ilk resimdeki gibi çıktı. 13. günü bidaha test yaptım o da 2. resimCanım bende kızımda çatlatma ignesinden 13 ya da 14 gün sonra böyle silik görmüştüm var gibi sabah ilk ıdrarla yaptın mi
Bence hamilesin kızımda benim de böyle çıkmıştıBenim de çatlatma iğnesinin 13. Günü bugün. 3 gün önce yaptığımda daha silikti şimdi böyleAcaba hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2719468
İnşallahBence hamilesin kızımda benim de böyle çıkmıştı