- 20 Ekim 2020
- 90
- 29
- 25
InsallahInşallah...Evet benim daha öncekilerde olmuştu yumurtlamadan sonra
Benim hep yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrım başlar. Regl başladıktan sonra biterBat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..
Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
İnşAllah canımInş.gönlündeki olur tez zamanda benimde 3 dusugum oldu anlayabiliyorum seni
Benim de bu ay başladı erken mi yumutlama oldu adet bitiminde diye düşünüyorumBenim hep yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrım başlar. Regl başladıktan sonra biter
Ben yumurtlamayı ovulasyon ile takip ettim regl tarihime 16 gün varken yumurtlama oldu ertesi gün göğüs ağrım başladı.Benim de bu ay başladı erken mi yumutlama oldu adet bitiminde diye düşünüyorum
Belli bu seferbenim de öyle olmuştur. Genelde 10-7 gün kala başlardı pms belirtilerim.Benim hep yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrım başlar. Regl başladıktan sonra biter
Bu ay olcak inşallah hepimiz güzel haberler alırız inşallahBelli bu seferbenim de öyle olmuştur. Genelde 10-7 gün kala başlardı pms belirtilerim.
Bende hamile olduğumu anlayınca olmuştu herkeste aynı belirtilr olmaz canim gönlünden geçen olsun insaallahBat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..
Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
Sağlıkla tutar inşaallah canımBenimde 22 kasım ekler misiniz yumurtlama günlerini değerlendirdim bekliyorum
İnşallah canımSağlıkla tutar inşaallah canım
Sağlıkla tutar inşaallah canım
Benim kasık ağrım basladı 22 aralıktan sonra benimde bat 22 kasım yumurtlama günün ne zamandıBat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..
Amin canım inşaallah...herkes dahil tabi hoş geldinSelam kızlarAllah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Kızlar topiğin ismi “Aralık ayı gebelik planlayanlar” ama batlarınıza baktım hepinizin Kasım’da... benim bat 5 Aralık yani ben bu gruba dahil miyim değil miyim adetim yarın bitiyor ovülasyon testlerine başlayacağım ilk kez.
Inşaallah canım herkesinMerhabalar benim ultrasonda yumurta tembelliği göründü. Bugün hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Benim isteğimle klomen tedavisine başladık. 2 gün sonra ilaca başlıyorum. Beni de ekleyebilir misiniz tahmini bat 14 Aralık.
İnşallah herkesin gönlünden geçen nasip olur
5 ve 6 Kasım yumurtlamam oldu. Ovulasyon testi yapmıştım. Kasık ağrısı yok bende sadece göğüs hassasiyeti:/ kasık ağrısı da regl e 4 gün falan kala oluyordu benim. Pms belirtilerini hiç bu kadar erken yaşadınız mı?Benim kasık ağrım basladı 22 aralıktan sonra benimde bat 22 kasım yumurtlama günün ne zamandı
Bende adete iki üç gün kala başlarda pms belirtileri yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti normalde adettn iki gün önce kasık ağrımın olması lazımdı biraz gecsin bir test yapcam ben 22 kasımo bekleyemem sanırım5 ve 6 Kasım yumurtlamam oldu. Ovulasyon testi yapmıştım. Kasık ağrısı yok bende sadece göğüs hassasiyeti:/ kasık ağrısı da regl e 4 gün falan kala oluyordu benim. Pms belirtilerini hiç bu kadar erken yaşadınız mı?