Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..

Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
Bende hamile olduğumu anlayınca olmuştu herkeste aynı belirtilr olmaz canim gönlünden geçen olsun insaallah

Selam kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Kızlar topiğin ismi “Aralık ayı gebelik planlayanlar” ama batlarınıza baktım hepinizin Kasım’da... benim bat 5 Aralık yani ben bu gruba dahil miyim değil miyim adetim yarın bitiyor ovülasyon testlerine başlayacağım ilk kez.

Sağlıkla tutar inşaallah canım

Bat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..

Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
Benim kasık ağrım basladı 22 aralıktan sonra benimde bat 22 kasım yumurtlama günün ne zamandı

Amin canım inşaallah...herkes dahil tabi hoş geldin

Merhabalar benim ultrasonda yumurta tembelliği göründü. Bugün hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Benim isteğimle klomen tedavisine başladık. 2 gün sonra ilaca başlıyorum. Beni de ekleyebilir misiniz tahmini bat 14 Aralık.
İnşallah herkesin gönlünden geçen nasip olur

Inşaallah canım herkesin

Benimde bu ay hüsranla sonuçlandı hamilelik beklerken adet oldumbiter bitmez tekrardan ovülasyon testine başlıcam önümüzdeki ay tahmini adet tarihim 13 Aralık umarım bu defa tutar

Benim kasık ağrım basladı 22 aralıktan sonra benimde bat 22 kasım yumurtlama günün ne zamandı
5 ve 6 Kasım yumurtlamam oldu. Ovulasyon testi yapmıştım. Kasık ağrısı yok bende sadece göğüs hassasiyeti:/ kasık ağrısı da regl e 4 gün falan kala oluyordu benim. Pms belirtilerini hiç bu kadar erken yaşadınız mı?

Bende adete iki üç gün kala başlarda pms belirtileri yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti normalde adettn iki gün önce kasık ağrımın olması lazımdı biraz gecsin bir test yapcam ben 22 kasımo bekleyemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…