Folik asit alıyorum ben 10 gündür iki üç gündür de sabahları kalkınca keçiboynuzu pekmezi gün içinde de ceviz yiyorum. Eşime de bitter çikolata aldımBizim batımız da aynı sanırım 5 Aralıközel uyguladığımız şeyler varsa paylaşalım birbirimizle ben aklıma geldikçe kuru incir yiyorum yumurtların güzel büyümesi için evde keçiboynuzu var belki yumurtlama günlerinde eşime içiririm
9 aralık bat
E eceebb 13.12.2020 Petek11 05.12.2020 umudum58 03.12.2020 @tgbbcr 08.12.2020 @Tambikedi 10.12.2020 @belgilinko 06.12.2020 @Mavikurabiyem 14.12.2020 @Bahara giderken 08.12 2020 @NaaNaa 05.12.2020 @lucesme 02.12.2020
Merhabalar bende bu ay ovulasyon testi kullandım teldeki programa göre yumurtlama günüm farklı çıktı. Günü yakaladık inşallah bu ay yarabbim verirBenim hep yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrım başlar. Regl başladıktan sonra biter
Daha var canım testi yapmaya devam et iki çizgide aynı koyulukta olacakKızlar günaydın. Dün adetimin 8. Günüydü ovulasyon testim baya koyu sanki bugün yarın çatlar gibi ama önceki testlere göre bu ay çok erken gördüm bu koyuluğu çörek otu bal tarçın yapıyorum bu ay onun etkisimi acaba
Atayım sen bi bak canım ben tam emin olamadım
Pardon ikincisi dün birincisi bu sabah attım resim canım oraya sırayı yanlış yazmışım
1 tik koyulaşma var canım kan ver netlessin cuma günü yüzü suyu hürmetine vardır inşaallah isteyen herkesin sagliklaPardon ikincisi dün birincisi bu sabah attım resim canım oraya sırayı yanlış yazmışım
Hayırlısı işte bünyeye göre değişiyor bir erken gebelik testi yapacağım akşam yarın zaten 14.gün sabah yine test yaparım çıkarsa yine koyu vardır1 tik koyulaşma var canım kan ver netlessin cuma günü yüzü suyu hürmetine vardır inşaallah isteyen herkesin saglikla
Kuzum bende çakşır suyu kullanıyorum o yüzden benimde ovi testlerim bi tık daha koyu yarın pik olur diye diye 16. Gün daha pik olmadı içtiğimiz şeyler fayda ettiği için yumurta kalitesi artıyor o yüzden koyu çıkıyor ama daha pik olmamış bak benim testime 4 gün önce böyleydi hala pik olmadıKızlar günaydın. Dün adetimin 8. Günüydü ovulasyon testim baya koyu sanki bugün yarın çatlar gibi ama önceki testlere göre bu ay çok erken gördüm bu koyuluğu çörek otu bal tarçın yapıyorum bu ay onun etkisimi acaba
Canım sankk çatlams gibi gorunuyorKızlar günaydın. Dün adetimin 8. Günüydü ovulasyon testim baya koyu sanki bugün yarın çatlar gibi ama önceki testlere göre bu ay çok erken gördüm bu koyuluğu çörek otu bal tarçın yapıyorum bu ay onun etkisimi acaba
Yaptıysan at bı bakalım canımYa kızlar bu ovulasyon testinde muhakkak 2.çizgi de kopkoyu mu olacak kontrol çizgisine yakın renkte olunca olmuyor mu