Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğnenin 10. günü; ilk resimdeki gibi çıktı. 13. günü bidaha test yaptım o da 2. resim

bugün yaptığımda ikinci çizgi daha koyu oldu. Sorum şu: İğnenin etkisi giderek azalıyor ya yani ikinci çizginin giderek silikleşmesi mi gerekir?
Canım etki azalınca evet yavaş yavaş yok olur günden güne eğer bebek yoksa ama bence sen hamilesin çünkü bende de böyle çıkmıştı ertesi gün yaptığım en son attığın resimdeki gibiydi hayırlı olsun şimdiden❣️❣️❣️ kan testi ver hemen

Canım etki azalınca evet yavaş yavaş yok olur günden güne eğer bebek yoksa ama bence sen hamilesin çünkü bende de böyle çıkmıştı ertesi gün yaptığım en son attığın resimdeki gibiydi hayırlı olsun şimdiden❣️❣️❣️ kan testi ver hemen
Bi iki gün daha bekleyip cumartesi vercem tam tamamlanaın 14. Gün diye. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallah🤲🏼

benim da adetimin bitmesine 1-2 gun var, dort gozle bekliyorum ovulasyon testini :) stress yapmak istemiyorum ama cok da heyecanliyim :) bir yandan dua ediyorum bol bol ama bir yandan da reglim bittikten sonra evi tertemiz yapip bir adacayi tutsusu yapmak istiyorum.. ise girmeden, ev almadan, boyle buyuk seyler icin dilek diledigimde mutlaka yakarim ve bana enerjisi cok iyi geliyor :) zaten cok fazla bilgi var adacayi tutsusuyle ilgili belki size de guzel enerji verir :)

Canım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin bence 🤭😊
Ben yumurtlama gününü hep kaçırıyorum 😔 hep çatlama olduğu gun birliktelik oluyor . Ovilasyon testi kullanıyorum ve test siliklestimi birliktelik oluyor. O yüzden mi tutmuyor.

X