Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir canim 5 6 gunum var

Merhabalar benim ultrasonda yumurta tembelliği göründü. Bugün hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Benim isteğimle klomen tedavisine başladık. 2 gün sonra ilaca başlıyorum. Beni de ekleyebilir misiniz tahmini bat 14 Aralık.
İnşallah herkesin gönlünden geçen nasip olur🤲🏻🤗
Canım benimde yumurta tembelliği var doktor herhangi birşey önerdi mi sana.Benimki sadece sağlıklı beslen işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi ve uyguladığın bi kür var mı 💐

Bat 22 Kasım. Eklerseniz sevinirim..

Bir de yumurtlamadan sonraki gün göğüs ağrısı başlayan ve kesilmeyen var mı aranızda? 22 kasıma çok var. Regl belirtim bu kadar erken başlamazdı.
Ben 4 aydır gebelik için çabalıyorum ovulasyonla kendimi takip ettim yumurta çatlaması olduğu gün göğüslerim aşırı ağrıyor regl gününe kadar. Bu ay olmadı olmaması acaba belirtimi diyorum 😄

Canım benimde yumurta tembelliği var doktor herhangi birşey önerdi mi sana.Benimki sadece sağlıklı beslen işlenmiş gıdalardan uzak dur dedi ve uyguladığın bi kür var mı 💐
Kardes benim de ayni vardi. Ben sunlari yaptm.bu ay daha olmadm. Bekliyrm bakalm.
Saglikli beslendim. Paketli gida hic yemedm. Kahve icmedm. Cayi sadece gunde 2 bardakla sinirladm.haftada 1 avokado, kereviz, balik ve sebze agirlikli beslendm. Gunde 3 ceviz yedim. Ayrica destekleyici tedavi olarak biosteron(muhtesem etkili) , solgar koenzim q10, ve vitamin takviyesi aldm. Yumurtalarm kalitelu hale geldi.

Kızlar adetlikten normal kan gelemiyor leke geliyor geçen ay böyle değildi sizce normalmi arada bazen oluyor ama çok değil 4 ayda bir 6 ayda bir oluryor

Selam Kasım ayından buraya transfer oldum. Pko var bende 25 yaşındayım nasipse ikinci bebeği istiyorum. Bat 10aralik

Ben 4 aydır gebelik için çabalıyorum ovulasyonla kendimi takip ettim yumurta çatlaması olduğu gün göğüslerim aşırı ağrıyor regl gününe kadar. Bu ay olmadı olmaması acaba belirtimi diyorum 😄
Her gebelik farklı oluyor inşallah gebesinizdir. Ben yumurtlamayı yakaladım ama öncesi ilişkim olmadı malesef değerlendirememiş olabilir zaten. :KK43:

Bende adete iki üç gün kala başlarda pms belirtileri yumurtlamadan sonra kasık ağrım devam etti normalde adettn iki gün önce kasık ağrımın olması lazımdı biraz gecsin bir test yapcam ben 22 kasımo bekleyemem sanırım
Benim de bugün başladı ağrım ama kasık değil böyle mide bir karış altında sağlı soğlu ufak ufak batmalar....22 kasımı bende bekleyemeyecek gibiyim ama geçen ay yaşadığım kimyasaldan sonra and içtim 10 gün geçmeden idrar testi yapmayacağım diye🙄 inşallah gebesinizdir, haberinizi beklicem

Benim de bugün başladı ağrım ama kasık değil böyle mide bir karış altında sağlı soğlu ufak ufak batmalar....22 kasımı bende bekleyemeyecek gibiyim ama geçen ay yaşadığım kimyasaldan sonra and içtim 10 gün geçmeden idrar testi yapmayacağım diye🙄 inşallah gebesinizdir, haberinizi beklicem
İnşallah yazarım buraya snde yaz

Her gebelik farklı oluyor inşallah gebesinizdir. Ben yumurtlamayı yakaladım ama öncesi ilişkim olmadı malesef değerlendirememiş olabilir zaten. :KK43:
Bizde öncesi yapmıyoruz perhize giriyoruz 3-4 günlük yumurtlama takibi yapıp yumurtlama olduktan sonra 3 gün değerlendiriyorum Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah ikimizde gebe oluruz 😊😊

Kizlar benim de bat 19 kasim gorunuyor, beni de ekler misiniz bu ay 2.denememiz olacak

Bizde öncesi yapmıyoruz perhize giriyoruz 3-4 günlük yumurtlama takibi yapıp yumurtlama olduktan sonra 3 gün değerlendiriyorum Allah tan Ümit kesilmez inşaAllah ikimizde gebe oluruz 😊😊
Canım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin bence 🤭😊

Kızlar bugün adetim bitti yarın ilk defa ovülasyon testine başlayacağım. Tecrübeli birileri varsa, bana önerisi olan varsa beklerim 🥰

Canım sperm vajinada üç gün yaşayabiliyor. Yumurta da sadece 24 saat canlı kalabiliyor. Aslında yumurtlamadan bir iki gün önce de değerlendirebilirsin bence 🤭😊
Sperm azlığı var eşimde canım ondan dolayı mecburuz perhiz yapmamız gerekiyor çocuk için sık değerlendirme bize olmuyor ☹️

Kardes benim de ayni vardi. Ben sunlari yaptm.bu ay daha olmadm. Bekliyrm bakalm.
Saglikli beslendim. Paketli gida hic yemedm. Kahve icmedm. Cayi sadece gunde 2 bardakla sinirladm.haftada 1 avokado, kereviz, balik ve sebze agirlikli beslendm. Gunde 3 ceviz yedim. Ayrica destekleyici tedavi olarak biosteron(muhtesem etkili) , solgar koenzim q10, ve vitamin takviyesi aldm. Yumurtalarm kalitelu hale geldi.
Bu biosteronu kendi kendinize mı almaya karar verdiniz yoksa doktor mu yazdı? Yani bir tedavi için mı kullanıyorsunuz? Ben sadece folik asit alıyorum gebelik planlıyorum diye.

X