- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 34
Geçmiş olsun ağır atlatmiyorsunuzdur inşallahBen
Canım covide yakalandım adette olmadım bilmiyorum canım dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ağır atlatmiyorsunuzdur inşallahBen
Canım covide yakalandım adette olmadım bilmiyorum canım dua edin bana
Ayy bende aynı öyleydim biraz kilo veririm diyordum hatta. Şimdi böyle bi durumla karşılaşınca kendi kendime rabbim den hayırlısı hayırlı zamanda gelsin diye düşünmeye başladımHakkımızda hayırlısı olsun ben de su virüs ortamı biraz düzelsin Ocak şubat gibi düşünelim istiyordum ama her şeyin hayırlısı
Zaman geçmek bilmiyor ama benim adetime beş gün var yemeklerden sonra midemde bir ağırlık oluyor bir de sağ kasigim ağrıyor hep yani artık apandisit ten bile şüpheleniyorum belirtileri neye yoracagimi sastmAyy bende aynı öyleydim biraz kilo veririm diyordum hatta. Şimdi böyle bi durumla karşılaşınca kendi kendime rabbim den hayırlısı hayırlı zamanda gelsin diye düşünmeye başladım
Rica ederim Masajı yazdıktan sonra baktım adetten 2 gun sonra başlanması gerekiyormuş. Ben de siparis verdim ovulasyon testi bir de bunu deneyelim Aminn insallah sağlıklı guzel gebelikler ve doğumlar olur inşallahGünaydın öncelikle teseekur ederim cevabınız için. Adetim bitsin başlayacağım artık, bir de ovulasyon testi sipariş ettim artık bu ay bir yandan temizleyio bir yandan takip etmwyi planlıyorum. Allah inşallah nasip etsin sağlıklı hayırlı gebelikler hepimize
Aynen ya yok ovulasyonu yok folikülü yok hormonu sıyırıcam yakında ben deKizlar reglin ilk gününden mi başlayarak sayiyiyoruz yumurtlama günümüzü bişey okudum da kafam karıştı ay ne kadar kurcalarsan kurdu cikiyo bu konularinda
Valla ben tam zamanında adet oldum, 14 gün geriye gittiğimde de yumurtlama zamanımı da tam yakalamış ve degerlendirmistim. Ama tutturamamisiz.Tutturmak için daha ben napayım bilmiyorum ya Doktora da gitmiştim geçen ay, bı sorun yok demişti. Bu ay çok üzüldüm ama yine mecbur birdahaki aya ovulasyon testi siparişi verip, soğan kürü yapma plani yaptım. Yilmamaya çalışıyorum ama enerjim tükeniyor.Aynen ya yok ovulasyonu yok folikülü yok hormonu sıyırıcam yakında ben de
28 günde bir oluyorsanız adetin 1. gününden 14 gün sayabilirsiniz. Ama asıl mantık bir sonraki adetten 14 gün geriye saymak o da ancak düzenliyse mümkün
Amin canım inşallahhHayırlısı olsun canım ya, sağlıkla, mutlulukla ne zaman nasip olacaksa rabbim ozaman nasip etsin keşke dedirtmesin rabbim çok şükür diyelim güzel haberi aldığımızda
Evet ben de programla takip ediyorum 1 yıldır her bir dönemi max 2 gün ile yakalamışız ama olmadı. Bugün ben de doktora gittim yumurta rezerviniz azalmış olabilir dedi hem rezerv icin test istedi hem de adet olunca gidip diger hormonlara bakacak Çok canım sıkıldı ama nasip.Valla ben tam zamanında adet oldum, 14 gün geriye gittiğimde de yumurtlama zamanımı da tam yakalamış ve degerlendirmistim. Ama tutturamamisiz.Tutturmak için daha ben napayım bilmiyorum ya Doktora da gitmiştim geçen ay, bı sorun yok demişti. Bu ay çok üzüldüm ama yine mecbur birdahaki aya ovulasyon testi siparişi verip, soğan kürü yapma plani yaptım. Yilmamaya çalışıyorum ama enerjim tükeniyor.
Az önce de yazmıştım ya, bı şekilde yılmadan devam etmek zorunda oluyor insan. Eskiden ne kolay kalıyormuş herkes şu anda o kadar çocuk sahibi olmak için uğraşan insan var ki.. insan sasiyo. En azından sağlıklıyiz, düzenli adet oluyoruz. Bunlara da şükretmek lazım. Elden başka bir şey gelmiyor artık.Evet ben de programla takip ediyorum 1 yıldır her bir dönemi max 2 gün ile yakalamışız ama olmadı. Bugün ben de doktora gittim yumurta rezerviniz azalmış olabilir dedi hem rezerv icin test istedi hem de adet olunca gidip diger hormonlara bakacak Çok canım sıkıldı ama nasip.
Evet hatta gögüslerinizde de hassasiyet olabilir ilerki günlerde ayni adet de yasadiklarinizla ayni zatenAğrı sabah başladıı şimdi baya azaldı belli belirsiz var, sızı gibi sanki tam rahmin olduğu yerde sizin de öyle miydi?
Bu hamilelik belirtisi olabilir biliyormusunuz ben ilk oglumda öyle olmustu hatta evde test yapmistim bat dan 4-5 gün önce cikmisti 2. cizgi silik 3 haftalik hamileydimZaman geçmek bilmiyor ama benim adetime beş gün var yemeklerden sonra midemde bir ağırlık oluyor bir de sağ kasigim ağrıyor hep yani artık apandisit ten bile şüpheleniyorum belirtileri neye yoracagimi sastm
Canim gebelik testinde silik cizgi goruyorum benBugün yine ovulasyon testi yaptım hala köyü üstüne gebelik yaptım hamile oluncada sürekli pik yaparmış resimde yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2726623 Eki Görüntüle 2726624
Yaa canim inşaallah vardır 2 gün sonra tekrarlayacamCanim gebelik testinde silik cizgi goruyorum ben