Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkımızda hayırlısı olsun ben de su virüs ortamı biraz düzelsin Ocak şubat gibi düşünelim istiyordum ama her şeyin hayırlısı
Ayy bende aynı öyleydim biraz kilo veririm diyordum hatta. Şimdi böyle bi durumla karşılaşınca kendi kendime rabbim den hayırlısı hayırlı zamanda gelsin diye düşünmeye başladım

Ayy bende aynı öyleydim biraz kilo veririm diyordum hatta. Şimdi böyle bi durumla karşılaşınca kendi kendime rabbim den hayırlısı hayırlı zamanda gelsin diye düşünmeye başladım
Zaman geçmek bilmiyor ama benim adetime beş gün var yemeklerden sonra midemde bir ağırlık oluyor bir de sağ kasigim ağrıyor hep yani artık apandisit ten bile şüpheleniyorum belirtileri neye yoracagimi sastm

Rica ederim Masajı yazdıktan sonra baktım adetten 2 gun sonra başlanması gerekiyormuş. Ben de siparis verdim ovulasyon testi bir de bunu deneyelim Aminn insallah sağlıklı guzel gebelikler ve doğumlar olur inşallah

Kizlar reglin ilk gününden mi başlayarak sayiyiyoruz yumurtlama günümüzü bişey okudum da kafam karıştı ay ne kadar kurcalarsan kurdu cikiyo bu konularinda
Aynen ya yok ovulasyonu yok folikülü yok hormonu sıyırıcam yakında ben de
28 günde bir oluyorsanız adetin 1. gününden 14 gün sayabilirsiniz. Ama asıl mantık bir sonraki adetten 14 gün geriye saymak o da ancak düzenliyse mümkün

Valla ben tam zamanında adet oldum, 14 gün geriye gittiğimde de yumurtlama zamanımı da tam yakalamış ve degerlendirmistim. Ama tutturamamisiz.Tutturmak için daha ben napayım bilmiyorum ya Doktora da gitmiştim geçen ay, bı sorun yok demişti. Bu ay çok üzüldüm ama yine mecbur birdahaki aya ovulasyon testi siparişi verip, soğan kürü yapma plani yaptım. Yilmamaya çalışıyorum ama enerjim tükeniyor.

Evet ben de programla takip ediyorum 1 yıldır her bir dönemi max 2 gün ile yakalamışız ama olmadı. Bugün ben de doktora gittim yumurta rezerviniz azalmış olabilir dedi hem rezerv icin test istedi hem de adet olunca gidip diger hormonlara bakacak Çok canım sıkıldı ama nasip.

Az önce de yazmıştım ya, bı şekilde yılmadan devam etmek zorunda oluyor insan. Eskiden ne kolay kalıyormuş herkes şu anda o kadar çocuk sahibi olmak için uğraşan insan var ki.. insan sasiyo. En azından sağlıklıyiz, düzenli adet oluyoruz. Bunlara da şükretmek lazım. Elden başka bir şey gelmiyor artık.

Kızlar şuan netim biraz zayıf ama ilk firsattir düzelince ekliycem yeni batlari inşaallah herkesin gönlündeki olur

Bugün yine ovulasyon testi yaptım hala köyü üstüne gebelik yaptım hamile oluncada sürekli pik yaparmış resimde yorum yaparmisiniz

Zaman geçmek bilmiyor ama benim adetime beş gün var yemeklerden sonra midemde bir ağırlık oluyor bir de sağ kasigim ağrıyor hep yani artık apandisit ten bile şüpheleniyorum belirtileri neye yoracagimi sastm
Bu hamilelik belirtisi olabilir biliyormusunuz ben ilk oglumda öyle olmustu hatta evde test yapmistim bat dan 4-5 gün önce cikmisti 2. cizgi silik 3 haftalik hamileydim

Merhaba ben pko ve çikolata kisti hastasıyım iki yumurtalığımdada varlar üstelik bu ay yumurtlama döneminde olduğumu yoğun akıntı ve ateş yükselmesinden tahmin ederek denedim ve bata 7 gün kala yumurtalıklarımda sancılar oluşmaya başladı göğüslerimde ciddi bir irileşme ve hassasiyet oluştu bata 4 varken test yaptım negatifti bugün bata 3 var acaba beklesem mi yoksa yapsam mı tekrar? ve benim gibi rahatsızlığı olupta gebe kalan varsa tavsiyelere çok açığım

merhaba kızlar bendede pcos var bata 9 gün var yumurtlamanın üzerinden yaklaşık 9 gün falan geçti.femara kullanmıştım ve yumurtam kendi çatladı.yumurtlamadan sonra hafif bir meme hassasiyetim var ve aşırı gazım var anormal bir gaz direk gebelik belirtisimidir diye düşünmüyorum sonuçta ilaçlarda illaki hormonları sarsan şeyler vardır ama femara kullanıp bunu yaşayan var mı

Kizlar selam biliyorum hala cok erken ama dabah gebelik testi yaptim silik cizgi var mi? Artik ben sasi oldum heryerde cizgi goruyorum sanirim

Kizlar selam biliyorum hala cok erken ama dabah gebelik testi yaptim silik cizgi var mi? Artik ben sasi oldum heryerde cizgi goruyorum sanirim

Eklentiler

• CDE42591-F372-4D71-B2A4-945F5E94BE9C.jpeg
    35,7 KB · Görüntüleme: 81
canim umutlandirmak istemiyorum ama cooook cook hafif bir sey var gibi insallah gercekten vardir preggo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…