Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimkide giderek koyulasmisti yumurtlamaya doğru ama bazı kişilerde de silikken birden koyulaşma oluyo demekki farklı herkesin
Öyle heralde canım bugünki teste göre sanki bir iki güne pik olur gibi bakalım ne olacak 😁

Enfeksiyonda kasik agrisi yapabilirmis evet doktorum oyle demisti bana ama gebelik belirtileri cidden bir tik daha fazla belli ediyor kendini insan vudunu taniyorsa.eger.. heleki su 3 gundur falan bir bas donmesi anlatmam rrsmen hormanlarim.yer.degisiyo 🤣 adetten once.yapma evet hatta bekle.adetin bir hafta gecsin.sonra.hastanede.boyle.kan veemeye gidip.ugrasma.iki.gunde.bi.daha stresli emin ol
Haklısın canım çok sağol 😘

Benim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tersi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de baya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi
Aynı şeyler bende de var 3-4gündür, sağ kasık ağrısı ile başladı şimdi daha çok karın ağrısı sanki adet olucam ama daha 12 gün var

Eklentiler

• 20201119_102848.jpg
    20201119_102848.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20201119_164749.jpg
    20201119_164749.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben de bu ay ilk kez instadan minnak kurabiyeler sayfasından ovu testi aldım 30 lu aldım regl 5.günümdeyim bugün son gün yarın mı ilk testi yapsam bir de şerit şeklinde ilk kez kullanacam becerebilirim inş hep kaset testler kullanıyordum

Kızlar ben de bu ay ilk kez instadan minnak kurabiyeler sayfasından ovu testi aldım 30 lu aldım regl 5.günümdeyim bugün son gün yarın mı ilk testi yapsam bir de şerit şeklinde ilk kez kullanacam becerebilirim inş hep kaset testler kullanıyordum
Becerirsin canım ben de ilk kez ovu kullandım şerit şeklinde gayet kolay

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım, 2018 temmuzdan beri deniyoruz. 1 kez dış gebelik, 1 kez de kimyasal oldu benim. Tam bu yıl Nisan gibi tüp bebek planladık covid girdi, bende zaten küstüm açıkçası olmadığı için. Öyle kafamıza göre takılıyoruz :)
rahm film vs çektirmişsinizdir o zaman. Bence bir dene ovu testlerini

Tabi tabi 2 kez çektirmiş oldum dış gebelik sonrasında da çektirince. Bende sorun yok eşimde de yok ama nasip olmayınca olmuyor. Etrafımda tüm arkadaşlarımın ilk bi kaç denemelerinde gebelik oldu. Darısı başımıza diyelim
Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yok🙏🏽 Insallah gonlune gore verir rabbim burdaki tum arkadaslarimin da insallah 🤲🏽🙏🏽

Canim cok sukur demekki gebe kalma gibi bir skintin yok🙏🏽 Insallah gonlune gore verir rabbim burdaki tum arkadaslarimin da insallah 🤲🏽🙏🏽
Amin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var :KK66:) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım, 2018 temmuzdan beri deniyoruz. 1 kez dış gebelik, 1 kez de kimyasal oldu benim. Tam bu yıl Nisan gibi tüp bebek planladık covid girdi, bende zaten küstüm açıkçası olmadığı için. Öyle kafamıza göre takılıyoruz :)

Amin canım, gerçekten zor bi süreç beklentiye girmek, hayallerinin hüsrana uğraması...
kafaya takmayalım tamam ama yani ortada bi icraat var :KK66:) illa sonunda bi beklentiye giriyosun.
İşte aynı ben rüyamda bile regl olduğunu görür oldum malesef hep kafama takıyorum her ay aynı telaş bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet canim
O kadar haklisin ki beklentiye giriyor insan hemen olsun istiyor☺️ Ben sana derim ki ovulasyon testlerine bi sans ver bence. Ben bu ay ilk kez ovulasyon deniyorum burdaki arkadaslarin cogu da kullaniyor ve bunun vesilesi ile gebe kalan cok kisi var. vesile olur belki ne dersin 🥰

X