- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
aynen hayılrıısıbeklenen gün geldi bakalım hayırlısı inşallah
11 Aralık beni de eklermisin lütfen1 aralık ekler misin benide :)
MerhabalarBen de ilk defa test kullanacağım kızama hamile kalmadan önce yapmıştım ama becerememişim hep negatif çıkmıştı adetime yakın yaptığım pozitif çıktı meğer hamileymişimtabi 8 yıl geçti üstünden şimdi herşey sil baştan
Evet ovulasyon testi pik dediğimiz de ovulasyonun pozitif verdiğini gösteren bir isimArkadaşlar pik nedir bir de lh testi ovulasyon testi mi
Bu da bugün ki sizce yumurtlama devam mı ediyor yoksa catlamami olmuş3 günü degerlendir canim bugünde yaptığında siliklesirse çatlamış demektir yine de degerlendir
Çatlama olmuş canimListeye benide eklermisiniz
Bu da bugün ki sizce yumurtlama devam mı ediyor yoksa catlamami olmuş
Eki Görüntüle 2723675
Teşekkürler birden siliklesmedi oyuzden acaba devammi ediyo yumurtlama dedimÇatlama olmuş canim
Devam et değerlendirmeye 2 gün daha canim ozellikle sabahlariTeşekkürler birden siliklesmedi oyuzden acaba devammi ediyo yumurtlama dedim
Bendede o belirtiler var ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum adet günüm 22 kasım bakalım adet olmazsam test yaparımTesekkur ederim darisi size insalah canimyavrum benim belirtilerim valla son 3 haftadir kasik agrisi bel agirisi sirtim agriyordu kasik agrim cok siddetliydi enfeksiyon var dedi hatta ayin 14nde acile gitttifimde kandada bakmışlar di hamilelik yoktu serum yeidm geldim eve . Sonra iki gun gecti bu olaydan adet günüm 16sydi gecti malum test yaptim silik silik cikti iki gundur bugunde öğrendim
Adet olduğunuz tarih ne zamandi ben de 29 gibi batBöyle cıktı test bide erken olandan yaptım önce çizgi cıktı sonra kayboldu
Enfeksiyonda kasik agrisi yapabilirmis evet doktorum oyle demisti bana ama gebelik belirtileri cidden bir tik daha fazla belli ediyor kendini insan vudunu taniyorsa.eger.. heleki su 3 gundur falan bir bas donmesi anlatmam rrsmen hormanlarim.yer.degisiyoBendede o belirtiler var ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum adet günüm 22 kasım bakalım adet olmazsam test yaparım
Eşim çalışıyor sabahları zor son bir sorum olacak eşim 4 gundr il disindaydi dün geldi dün yumurtlama günümdu iliski oldu ama öncesinde 4 gün ilişki olmadığı için sorunmu yani bikac yerde kalan sperm bayatlar diye okumuştum da bu bir sorunmuDevam et değerlendirmeye 2 gün daha canim ozellikle sabahlari
Canim spermler rahim agzindan girdigi zaman o ortamda 5 gune kadar yasayabiliyor bayatlama soz konusu degil :)Eşim çalışıyor sabahları zor son bir sorum olacak eşim 4 gundr il disindaydi dün geldi dün yumurtlama günümdu iliski oldu ama öncesinde 4 gün ilişki olmadığı için sorunmu yani bikac yerde kalan sperm bayatlar diye okumuştum da bu bir sorunmu
Bu geçen ayın hamilelik çıkmadı bu testten sonra adet gordum .Hayirli olsun canim insallah gonlundeki olur bat tarihin nezamandi kan vermeyi düsunuyomusun
Hayirli olsun canim insallah gonlundeki olur bat tarihin nezamandi kan vermeyi düsunuyo
Bu ay bat tarihim 29 bir defa bir kaçamak oldu 31 Ekim'de adet gördüm ayın 16 sında korunmasız bir ilişki oldu bilinçli değildi ben hamilelik planlanlamiyordm ama bir kere kaçamak olunca kafam karıştı kendimi bu başlık altında buldmBu geçen ayın hamilelik çıkmadı bu testten sonra adet gordum .
Öyle mi ya çok bilgim yok oyuzden sordum teşekkür ederim inşallah hamile kalırım bu ay Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim spermler rahim agzindan girdigi zaman o ortamda 5 gune kadar yasayabiliyor bayatlama soz konusu degil :)