Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdığın için çok teşekkür ederim Biz kadınlar evet her durumda müsait olabiliyoruz canımız istemese de bunu sağlayabiliyoruz... Erkeklerin ne yazık ki öyle değil Bir kimyasalım var 6 ay öncesinden, hamile kalmak için sabırsızlanıyorum, belki de o yüzden çok üzülüyorum. İlişki olamadı diye resmen oturup ağladım

pik miydi ovu test yaptın mı, belki kaçmamıştır kaçtıysa da sıkma canını, sonuçta o mucizenin geleceği zaman ezelden belli Rabbim bilir, belki gelecek ay gelecek o yüzden kaçtı bu ay öyle düşün, biz sadece sebepiz, onun dünyaya geleceği zaman zaten belli

Ovülasyon yapıyorum canım evet, bu ay ilk defa yapıyorum henüz pik olmadı. Ama 3 günden fazla kalan spremler etkisiz oluyormuş ya, gün aşırı ilişkiye giremiyoruz pik olunca değerlendirme olsa da, ki olabilirse, fayda eder mi etmez mi kafam çok dolu

henüz pik olmadıys asüper 3 günde 1 yapın 72 saat yaşar sperm önemli ola yumurtanın oluşması spermlerin hareketliliği canlılığı max 72 saat

Bat 12 Aralık benide eklermisiniz

İllaki olabiliyor. Biz de esimle cok yogun calisiyoruz is yerlerimizde. Ikimiz de bankaciyiz. Bazen cidden ben istemiyorm o istese de. Öyle zamanlara denk gelebiliyor maalesef. Bizde de yumurtlama donemlerine denk geldigi oldu. Ama onlar istemedgnde biz daha cok uzuluyoruz bu da bir gercek biraz daha duygusaliz. stres, is guc.. genelde de ayda 1 gune denk gelse esimizin o durumu o ayı pas gecmeye yetiyor. Ama karsilikli istemek ve kafa olarak rahat olmak lazim demekki.

Bu şartlar altında, bu stres varken nasıl çocuk yapmaya odaklanacağız, ben işten ayrıldım ama eşim öğretmen sabahtan akşama kadar bilgisayar başında online ders yapıyor gerçekten her şey sorun haline gelmeye başladı.. Tam hadi denemeye şimdi hazırız diyoruz, başlıyoruz, eşim duruyor devam edemiyor uyku tutmuyor valla çok canım sıkkın

Sen gerildigin icin muhtemelen o da geriliyor. Yapmak zorunda oldugu icin basliyordur ama psikolojisi ve bunyesi ona musade etmiyordur. Ayni seyleri esim de yasadi. Biz de bir turlu odaklanamadik. Ne zaman ovulasyon pik desem strese giriyor..ben de artik ona soylememe karari aldim bu ay biz de akisina birakacagiz. Genelde hep kimsenin beklemedigi zamanlarda olmus ya. Cok ustlerine gitmeyelm bence

Ya bazen aklım almıyor sen erkeksin nasıl yapamazsın diyesim geliyor tutuyorum kendimi ama suratım otomatik olarak asılıyor. 1.5 senelik evliyiz daha önce de böyle sorunlar oldu, yani çocuk düşünmüyorken de bazen isteksizlik yaşadık. O zamanlar takmadım, yorgundur dedim keyfi yoktur dedim. Fakat çocuğa karar verdikten sonra sanki iyice olmamaya, deneme bile yapamamaya başladık. Ha bu arada tüm testleri de süper. Psikolojik olduğu çok aşikar ama gerilmemek de elimde değil

Seni cok iyi anliyorum. Biz de tam 2 yillik evliyiz yeni yeni istemeye basladik 2 3 aydir ama. Hep anlattigin gibi biseyler denk geldi. Bir de ozellikle takip ediyorz ya ondan dolayi daha cok batiyor bence bize de biraz daha sakin kalalim bence biz de. Caktirmadan ovulasyonu falan. Akisina birakmis gibi yapalim cunku yapmak zorunda olduklari icin strese giriyorlar muhtemelen. Onun yerine isteklerini artiracak baska biseyler bulmak lazim. Anladin sen

Ya mübarek o yumurtlama günlerinde öyle bir hal alıyor ki, ne seksi kıyafetler ne de özel yiyecek içecekler benimkine fayda etmiyor en iyisi dediğin gibi kendini salmak ama gel de sal

Ya mübarek o yumurtlama günlerinde öyle bir hal alıyor ki, ne seksi kıyafetler ne de özel yiyecek içecekler benimkine fayda etmiyor en iyisi dediğin gibi kendini salmak ama gel de sal
Ahhahahah aynen aynen olsun sen de ne kadar rahat olursan o da o kadar zorunda hissetmeden istedigi icin yapar

Geçen ay test yaptm negatifti silik çizgi çıkmasına rağmen aslında geçen ay istemiyordum da ama içime bir Kurt düşmüştü bakalım bu ay neler olacak

Eklentiler

• IMG_20201119_024357.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201119_024319.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 49
Canim bence bu ay olmazsa öbür ay ovulasyon testi yapma. Adamlar çok geriliyor. Yapmak zorundayim diye dusunuyolar olmuyo. Bide is keyif isi olmaktan cikip goreve donusuyor.sen zaten az cok yumurtlama tarihini biliyorsundur esine hic soyleme bugun olmasi lazim diye falan gerilmesin adam. 2 gunde veya 3 gunde bir ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…