Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yaklaşanlar erken gebelik testi yapacak mısınız aslında bu ay da olmadığını biliyorum ama yine bir umut bekliyorum

Geçen ay test yaptm negatifti silik çizgi çıkmasına rağmen aslında geçen ay istemiyordum da ama içime bir Kurt düşmüştü bakalım bu ay neler olacak
Hayirli olsun canim insallah gonlundeki olur bat tarihin nezamandi kan vermeyi düsunuyomusun

Bat yaklaşanlar erken gebelik testi yapacak mısınız aslında bu ay da olmadığını biliyorum ama yine bir umut bekliyorum
Yeni basladik ama listeden Sırayla hamilelik haberleri geliyor ve siradaki sensin inşaallah sende güzel haber vereceksin

Öyle deneyeyim en iyisi. Bu ay ilk kez bir hevesle ovulasyon testi aldım ama iyice ters tepti sanırım. Yalnız bu platform iyi ki var, bir arkadaşım bunları söylese takmam, ama burada beni yargılamadan yorum yapan herkesi aşırı ciddiye alıyorum

iki gün üst üste pik dünkü alttaki bugün henüz yapmadım tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar

K
kuzum sen hic uzulme rabbim verecekse evlat 3 gun once 5 gun sora ovuslayon falan bahane hep Sen olumlu dusun hep pozitif ol esinle strese girmeden her firsati degerlendirin, ben inaniyorum hepimiz guzel haberlerle gelicez insallah

Aaa peki o bembeyaz olan test ne? Yani bir gün bembeyaz bir gün pik mi oldu bu kadar ani değişim oluyor mu döndünüz kaç gün yani kaç günde adet oluyorsunuz?
Normalde 27 gün dongum ama haziranda düşük yaptım ozaman 30 32 güne kadar cikti

Döngünüzün kaçıncı günü acaba? Ben de yapıyorum dün 13. gündü henüz pik görmedim
Bak 11. Güne kadar böyle karışık çıktı hep. 12-13 Günler çok çok silik 14. Günde biraz koyulaşmıştı bugün 15. Gün böyle çıktı.

Eklentiler

• 20201115_182119.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…