Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim evet pik yapmis bugun ve yarini kesin degerlendir, gonlune gore versin rabbim insallahKızlar merhaba sanki bugün o gün gibi sizce ?
Amin canım cümlemizin inşallah. Çalışmaya devamSelam canim evet pik yapmis bugun ve yarini kesin degerlendir, gonlune gore versin rabbim insallah
Hayirli olsun canim insallah gonlundeki olur bat tarihin nezamandi kan vermeyi düsunuyomusunGeçen ay test yaptm negatifti silik çizgi çıkmasına rağmen aslında geçen ay istemiyordum da ama içime bir Kurt düşmüştü bakalım bu ay neler olacak
Yeni basladik ama listeden Sırayla hamilelik haberleri geliyor ve siradaki sensin inşaallah sende güzel haber vereceksinBat yaklaşanlar erken gebelik testi yapacak mısınız aslında bu ay da olmadığını biliyorum ama yine bir umut bekliyorum
Öyle deneyeyim en iyisi. Bu ay ilk kez bir hevesle ovulasyon testi aldım ama iyice ters tepti sanırım. Yalnız bu platform iyi ki var, bir arkadaşım bunları söylese takmam, ama burada beni yargılamadan yorum yapan herkesi aşırı ciddiye alıyorumCanim bence bu ay olmazsa öbür ay ovulasyon testi yapma. Adamlar çok geriliyor. Yapmak zorundayim diye dusunuyolar olmuyo. Bide is keyif isi olmaktan cikip goreve donusuyor.sen zaten az cok yumurtlama tarihini biliyorsundur esine hic soyleme bugun olmasi lazim diye falan gerilmesin adam. 2 gunde veya 3 gunde bir ideal
Döngünüzün kaçıncı günü acaba? Ben de yapıyorum dün 13. gündü henüz pik görmedimKızlar merhaba sanki bugün o gün gibi sizce ?
Bende dün 17. Gün piki gordumDöngünüzün kaçıncı günü acaba? Ben de yapıyorum dün 13. gündü henüz pik görmedim
Aaa peki o bembeyaz olan test ne? Yani bir gün bembeyaz bir gün pik mi oldu bu kadar ani değişim oluyor mu döndünüz kaç gün yani kaç günde adet oluyorsunuz?Bende dün 17. Gün piki gordum
kuzum sen hic uzulme rabbim verecekse evlat 3 gun once 5 gun sora ovuslayon falan bahane hep Sen olumlu dusun hep pozitif ol esinle strese girmeden her firsati degerlendirin, ben inaniyorum hepimiz guzel haberlerle gelicez insallahÖyle deneyeyim en iyisi. Bu ay ilk kez bir hevesle ovulasyon testi aldım ama iyice ters tepti sanırım. Yalnız bu platform iyi ki var, bir arkadaşım bunları söylese takmam, ama burada beni yargılamadan yorum yapan herkesi aşırı ciddiye alıyorum
canım bugün tam 15. gün pik oldu. Muhtemelen seninkininde eli kulağındadır :))Döngünüzün kaçıncı günü acaba? Ben de yapıyorum dün 13. gündü henüz pik görmedim
Hadi inşallahcanım bugün tam 15. gün pik oldu. Muhtemelen seninkininde eli kulağındadır :))
O gebelik testi koyu çıkınca onuda yaptımAaa peki o bembeyaz olan test ne? Yani bir gün bembeyaz bir gün pik mi oldu bu kadar ani değişim oluyor mu döndünüz kaç gün yani kaç günde adet oluyorsunuz?
Normalde 27 gün dongum ama haziranda düşük yaptım ozaman 30 32 güne kadar ciktiAaa peki o bembeyaz olan test ne? Yani bir gün bembeyaz bir gün pik mi oldu bu kadar ani değişim oluyor mu döndünüz kaç gün yani kaç günde adet oluyorsunuz?
Bak 11. Güne kadar böyle karışık çıktı hep. 12-13 Günler çok çok silik 14. Günde biraz koyulaşmıştı bugün 15. Gün böyle çıktı.Döngünüzün kaçıncı günü acaba? Ben de yapıyorum dün 13. gündü henüz pik görmedim
3 günü degerlendir canim bugünde yaptığında siliklesirse çatlamış demektir yine de degerlendirEki Görüntüle 2723629 iki gün üst üste pik dünkü alttaki bugün henüz yapmadım tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar
evet pik olmuş canımKızlar merhaba sanki bugün o gün gibi sizce ?
beklenen gün geldi bakalım hayırlısı inşallahevet pik olmuş canım