Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi ya çok bilgim yok oyuzden sordum teşekkür ederim inşallah hamile kalırım bu ay Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese saglikli bir evlat nasip eder 🙏🏽🤲🏽

Kasik agrisi yasayan var mi kizlar bat 28 kasim ama adet gelecekmis gibi kasiklarim agriyor. Benim bir onceki gebelikte de sabah gerinirken kasiklarim agriyordu bir de kabiz olmustum. Tam adet gunum geldiginde de midemde degisik bi bulanti olmustu bunun uzerine test yapip pozitifi gormustum:) sizde var mi belirtiler baska?

Eşim çalışıyor sabahları zor son bir sorum olacak eşim 4 gundr il disindaydi dün geldi dün yumurtlama günümdu iliski oldu ama öncesinde 4 gün ilişki olmadığı için sorunmu yani bikac yerde kalan sperm bayatlar diye okumuştum da bu bir sorunmu
Uzmanların dediğine göre canım erkek 3 4 günden fazla sperm çıkışı yapmazsa buda içindeki spermlerin bayatlayacagini soyluyo nette birgebeningunlugu var instg bi bak istersen canım bende yanlış bilgi vermiyim

Kasik agrisi yasayan var mi kizlar bat 28 kasim ama adet gelecekmis gibi kasiklarim agriyor. Benim bir onceki gebelikte de sabah gerinirken kasiklarim agriyordu bir de kabiz olmustum. Tam adet gunum geldiginde de midemde degisik bi bulanti olmustu bunun uzerine test yapip pozitifi gormustum:) sizde var mi belirtiler baska?
Yumurtlama çatlama oldumu bende de var şuan o şancı ama ben yumurtluyorum galiba 🍳 🥚

Yumurtlama çatlama oldumu bende de var şuan o şancı ama ben yumurtluyorum galiba 🍳 🥚
Sanirim oldu canim gecen hafta cuma piki gordum cumartesi pazar degerlendirdm ama bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum psikolojik de olabilir☺️🤷🏽‍♀️

Merhabalar Petek11 Petek11 bende adetimden bir günce ovulasyon pik gösterdi adetim geldi 1.günde pik 2.günde pik gördüm ama gebelik testi idrar da negatif gösteriyor neden olabilir ?
Ovülasyon testinin pozitif olması illaki gebelik olduğu anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla üstelik adet olmuşsun eğer normalden farklı yerleşme kanaması gibiyse bekle biriki gün ama normal adet olduysan nasip bir dahaki aya inşallah açıkçası çok bilgili değilim seni yanlış yönlendirmeyeyim

Kizlar bir de 1-2 gun suren nefes darligi yasamistim ogrenmeden 1 gun once 🥰

Bu ay ben de deniyorum ilk kez ama gecen ay 38 günde bir oldu adetim prolaktinim 42 cıktı cünkü bi kaç gün önce tekrar ölçtürdüm 26 çıktı normale döner mi bilmiyorum doktor öbür ay da ölçtür dedi ona göre mr dedi ama düşürücü bi ilaç vermedi sizce ne yapayım düşer mi kendiliğinden

Bu ay ben de deniyorum ilk kez ama gecen ay 38 günde bir oldu adetim prolaktinim 42 cıktı cünkü bi kaç gün önce tekrar ölçtürdüm 26 çıktı normale döner mi bilmiyorum doktor öbür ay da ölçtür dedi ona göre mr dedi ama düşürücü bi ilaç vermedi sizce ne yapayım düşer mi kendiliğinden
Benim bildigim dostinex diye bir ilac veriyorlar dussun diye canim 2 tabletlik.

Benim bildigim dostinex diye bir ilac veriyorlar dussun diye canim 2 tabletlik.
Evet pde vermedi işte doktor tek basına yeterli degil dedi bi çok doktor da yumurtalamayı bozuyor prolaktin düşürülmeli gebelik için diyor neyse öbür ayı beklicem artık bu ay için umudum yok

çok normal canım bunlar adet belirtisi de olaiblir gebelik belirtitsi de ben de oluyor mesela kasık ağrısı. İşte gerinirken mesela batma

Ovülasyon testinin pozitif olması illaki gebelik olduğu anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla üstelik adet olmuşsun eğer normalden farklı yerleşme kanaması gibiyse bekle biriki gün ama normal adet olduysan nasip bir dahaki aya inşallah açıkçası çok bilgili değilim seni yanlış yönlendirmeyeyim
Teşekkür ederim 🙏

Günün nezaman canim
Adet günüm mü ? Adetim en son 21 Ekim'de başlamıştı 28 Ekim'de de ovalusyon a başlamıştım 21. 22.gun ovalusyon gördüm adetten sonra benim adet 37 38 günde bir oluyor düzenli olarak herhangi bir rahatszligimda yok geçen sene 2019 ağustosta bir düşüğüm olmuştu

18.Gün bugün alttaki...sağlı sollu geliyolar 🥚🥚sancılari 🤣

Eklentiler

• 1605786360589602369370.jpg
    1605786360589602369370.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar pik yaklaşıyor mu ilk tecrübem

Eklentiler

• 81EA52AD-B2E3-4547-9341-7A9D5943CE50.jpeg
    81EA52AD-B2E3-4547-9341-7A9D5943CE50.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 77
X