Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim başka bir derdim var eşinizle ilgili sorunlarla karşılanıyor musunuz? Açık açık yazmak istemiyorum ama yumurtlama haftasındayım ama ilişki yaşayamıyoruz eşim tarafından sıkıntı var. Her zaman olmuyor arada oluyor ama şimdi çok kötü zamana denk geldi moralim çok kötü

Kızlar bakar misiniz yumurtlama olmuş mu ?

Eklentiler

• 0377716F-25CE-46EE-9B65-1A36B3DCF5F7.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 75
Canim selam tam ne demek istedin anlayamadim ama iliski yasamak mi istemiyor cocuk mu istemiyor

Benim de oyleydi buyutecle bakinca gorunuyordu resmen. Hatta plastigini kirip icindeki kagidi isiga tutmustum. Benim 2 gun varken miratechte cikti. O da cok supheli diyolar ama ben memnun kaldim.biomic in hassasiyeti daha az sanirim daha silikti.
Evet aynısını nerdeyse bende yapacaktım plastiği kırıp içindeki kağıdı elime alıp bakasım geldi. Çok teşekkür ederim canım biraz umut verdin. Hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum zaman da geçmedi bir türlü karışık duygular içindeyim yani.

ceviz fındık keçiboynuzu yedir ve haftada 2 ilişki olsun ovu gününe kadar ovulasyon haftası 2 günde 1, kafaya çocuğu takınca da öyle negatif etkilenebiliyo insan
Ne bileyim canım ya hep veriyorum bir şeyler ama çok tuhaf bir şekilde yumurtlama gelince olmuyor geçen aylar öyle ya da böyle oldu bu ay sanki iyice sorunlar arttı. Allah hepimize çokça sabır ve kolaylık versin

Ne bileyim canım ya hep veriyorum bir şeyler ama çok tuhaf bir şekilde yumurtlama gelince olmuyor geçen aylar öyle ya da böyle oldu bu ay sanki iyice sorunlar arttı. Allah hepimize çokça sabır ve kolaylık versin
amin, psikolojik olabilir yorgunluk beslenme tarzı her şey olabilir öne sebebi bulman gerekir

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum ovu testinde piki gördüğünüzde sonrasında kaç günü daha değerlendiriyorsunuz?
önesindeki 2 gün ve sonrasındaki 3 güne kadar hatta adet gününe kadar yolu var bence bazıları pikten sonra da oluyor adetten gün önce bile oluyor geç döllenme vs nasip işi

Canım ben de çok kaçırdım o dönemi.. Ama biz ayrı şehirlerde olduğumuz için 2 ay içinde kalmazsam 8 ay yok mesela eşim kendini üzme hamileliğe odaklı olduğumuz için onların ruh haline denk gelmeyebiliriz. Biz iki elimiz kanda olsa da yaparız bebek için..

O hafta yoğun canı sıkkın olabilir bence çok normal. Her erkeğin hayatı da bir değil. Valla bebek olmasa işin ucunda ben bazen hakikaten istemiyorum iş yorgunluğu ve stresinden. Rabbim doğru zamanda nasip edecektir. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…