Predictor erken gebelik testiydi. Miratech ve biomic normal
Canim selam tam ne demek istedin anlayamadim ama iliski yasamak mi istemiyor cocuk mu istemiyorKızlar benim başka bir derdim vareşinizle ilgili sorunlarla karşılanıyor musunuz? Açık açık yazmak istemiyorum ama yumurtlama haftasındayım ama ilişki yaşayamıyoruz eşim tarafından sıkıntı var. Her zaman olmuyor arada oluyor ama şimdi çok kötü zamana denk geldi moralim çok kötü
Evet aynısını nerdeyse bende yapacaktım plastiği kırıp içindeki kağıdı elime alıp bakasım geldi. Çok teşekkür ederim canım biraz umut verdin. Hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum zaman da geçmedi bir türlü karışık duygular içindeyim yani.Benim de oyleydi buyutecle bakinca gorunuyordu resmen. Hatta plastigini kirip icindeki kagidi isiga tutmustum. Benim 2 gun varken miratechte cikti. O da cok supheli diyolar ama ben memnun kaldim.biomic in hassasiyeti daha az sanirim daha silikti.
İlişki yaşayamıyoruz canım, iktidarsızlık mı desem artık öyle sorun oluyorCanim selam tam ne demek istedin anlayamadim ama iliski yasamak mi istemiyor cocuk mu istemiyor
Cok agir calisiyorsa belki cok yoruluyordum kuzum. Sen seksi seyler giyİlişki yaşayamıyoruz canım, iktidarsızlık mı desem artık öyle sorun oluyor
Kızlar bakar misiniz yumurtlama olmuş mu ?
9. Günüydü5 yazdığın pik gibi ama kaçıncı gün olduklarını yazarsan bu ay tutmazsa bile ortalama ovu günlerini tahmin edebilirsin. Adtin 1.gününden itibaren sayılıyor ovulasyon günleri 5 yazan kaçıncı günün
6 da silinmiş ama 12.gündn sonra bazen tekrar yumurtlama oluyo devam et bence 23.güne kadar takip et9. Günüydü
ceviz fındık keçiboynuzu yedir ve haftada 2 ilişki olsun ovu gününe kadar ovulasyon haftası 2 günde 1, kafaya çocuğu takınca da öyle negatif etkilenebiliyo insanİlişki yaşayamıyoruz canım, iktidarsızlık mı desem artık öyle sorun oluyor
Ne bileyim canım ya hep veriyorum bir şeyler ama çok tuhaf bir şekilde yumurtlama gelince olmuyorceviz fındık keçiboynuzu yedir ve haftada 2 ilişki olsun ovu gününe kadar ovulasyon haftası 2 günde 1, kafaya çocuğu takınca da öyle negatif etkilenebiliyo insan
amin, psikolojik olabilir yorgunluk beslenme tarzı her şey olabilir öne sebebi bulman gerekirNe bileyim canım ya hep veriyorum bir şeyler ama çok tuhaf bir şekilde yumurtlama gelince olmuyorgeçen aylar öyle ya da böyle oldu bu ay sanki iyice sorunlar arttı. Allah hepimize çokça sabır ve kolaylık versin
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahTmm canim benim insalah bol bol dinleniyim ben cumaya kadar
Ah amin insalah canim benim rabbim isteyen arkadaslarimada nasip etsin insalahHayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Canım referans değerleri yazıyor karşısındaKizlar selam cuma gunu pik yapmisti benim ovulasyon testinde ve o gun hormon testi yaptirmistim anlayanlar bakabilir mi cumartesi ve pazari degerlendirdik
önesindeki 2 gün ve sonrasındaki 3 güne kadar hatta adet gününe kadar yolu var bence bazıları pikten sonra da oluyor adetten gün önce bile oluyor geç döllenme vs nasip işiKızlar merhaba birşey sormak istiyorum ovu testinde piki gördüğünüzde sonrasında kaç günü daha değerlendiriyorsunuz?
Canım ben de çok kaçırdım o dönemi.. Ama biz ayrı şehirlerde olduğumuz için 2 ay içinde kalmazsam 8 ay yok mesela eşimKızlar benim başka bir derdim vareşinizle ilgili sorunlarla karşılanıyor musunuz? Açık açık yazmak istemiyorum ama yumurtlama haftasındayım ama ilişki yaşayamıyoruz eşim tarafından sıkıntı var. Her zaman olmuyor arada oluyor ama şimdi çok kötü zamana denk geldi moralim çok kötü