Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun belirtilerini yazar mısın
Tesekkur ederim darisi size insalah canim yavrum benim belirtilerim valla son 3 haftadir kasik agrisi bel agirisi sirtim agriyordu kasik agrim cok siddetliydi enfeksiyon var dedi hatta ayin 14nde acile gitttifimde kandada bakmışlar di hamilelik yoktu serum yeidm geldim eve . Sonra iki gun gecti bu olaydan adet günüm 16sydi gecti malum test yaptim silik silik cikti iki gundur bugunde öğrendim

Benimde içimde bir kuşku belirdi yine. Şimdi en ovulasyon takibi yapıyorum ve piki evet görüyorum. ama bende akıntı olmuyor kızlar. okuduğum kadarıyla da bu akıntı sperm hücrelerini tüplere taşıyormuş kolaylıkla ulaşmasını sağlıyormuş . E bende akıntı olmayınca bu iş olmuyor mu yada zor mu olıuyor yani!!

Ilişki sırasında o akıntıyı daha çok hissedersin canim herkeste olacak diye bişey yok eğer piki gördüysen degerlendir

Amin insalah canim.benim cok değişik hissediyorum suan 64.iyimi kotumu sence
Bence normal kafanı bunlara takip stres yapma canim adet günü 10 gibi değerle ogrenende oluyo sağlıkla artması önemli ki öyle olacak inş. Pozitif düşün canim

Sen hiç stres yapma, ilişki sırasındada anda kalmaya çalış keyfine bak ıslaklık o zaman çok daha fazla oluyor tabi

Benim de oyleydi buyutecle bakinca gorunuyordu resmen. Hatta plastigini kirip icindeki kagidi isiga tutmustum. Benim 2 gun varken miratechte cikti. O da cok supheli diyolar ama ben memnun kaldim.biomic in hassasiyeti daha az sanirim daha silikti.

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN O ZAMAN :ddd
Dün sipariş verdim ovulasyon testi bugün geldi gelince bi test yaptım hemen böyle cıktı keşke tutsada sağlıklı hamilelik oluşsa bende biraz sıkıntılı benim hamile kalıp sağlıkla ilerlemesi

Dün sipariş verdim ovulasyon testi bugün geldi gelince bi test yaptım hemen böyle cıktı keşke tutsada sağlıklı hamilelik oluşsa bende biraz sıkıntılı benim hamile kalıp sağlıkla ilerlemesi
oh ne guzel denk gelmis bak kacirmadan degerlendir :)

Kizlar selam cuma gunu pik yapmisti benim ovulasyon testinde ve o gun hormon testi yaptirmistim anlayanlar bakabilir mi cumartesi ve pazari degerlendirdik

Eklentiler

• FE984F3A-6588-44D5-A8C8-C41CA635E792.jpeg
    182,4 KB · Görüntüleme: 95
listeye beni de ekler misiniz bu arada bat 28 kasım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…