Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canımm çok teşekkür ederim inşallh en yakın zamanda sağlıklı pozitifleri görürsün

Merhaba canımmm benimde ayın 20 sinde yumurtam çatladı bugün test yaptım ve seninkine yakın çıktı çıplak gözle daha net ama kamerada biraz daha silik umarım ikimiz de de vardır bebiş
Ben az önce kavga gürültü acilde kan verdim almak istemediler.ise gelicem fln diyerek verdim.unsallah ikimizinkide olumludur yolumuza birlikte devam ederiz.benimki negatif yada pozitif çıkınca haber vericem.sanada bir gösterge olur belki

İnşAllah pozitif çıkar canımmm bende belki veririm bugün kan haberleşiriz sonuçları alınca güzel haberler ile umarım ki

İnşAllah pozitif çıkar canımmm bende belki veririm bugün kan haberleşiriz sonuçları alınca güzel haberler ile umarım ki
Ay insallah yanlış pozitif sonuç alanlarda var o yüzden çok korkuyorum

Umarım yükselir canim bende o test yanılttı daha belliydi çizgi ama kanda çıkmadi bugünde 1 hafta geciktim sabah albi markayla yaptım negatif
Benim gençliğimde 9 günde değer 5 ti 4 gün sonra çok hızlı artmıştı.gebe olmadigim zamanlar her zaman.0.00di. Bugün yine 9.gün artar diye umut ediyorum

Gerçekten mii ya çok şaşırdım canım bariz pozitif oysa ki regli olmazsan tekrarla bence çünkü yükselebilir bence
Bence yükselecek canım.daha önce böyle çıktığında hep yükseldi.umarim yanılmam.ama özelde baktiricam birdaha ordaki doktorla kavga edemem.

Bence yükselecek canım.daha önce böyle çıktığında hep yükseldi.umarim yanılmam.ama özelde baktiricam birdaha ordaki doktorla kavga edemem.
Bencede canım bende yükseleceğini hissediyorum açıkçası çünkü 3 e yakın normalde 1 bile görmez diye biliyorum bikaç gün sonra tekrarla ve alalım güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…