Çizgi var ama inşallah bebekte vardirCizgi grdum
Aminn inşallahÇizgi var ama inşallah bebekte vardir
Amin çok teşekkür ederim canımGerçekten en yipraticisida sanırım kimyasal olması.umarim.2021 çok uğurlu gelir canim
Canım yaaüzülme rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah bende kimyasal gecirdim bir sonraki ay normal hamile kaldım 1 yasında oğlum şimdi 2. Yi istiyoruz 2. Ayımız denemede ama yine olmadı sanırım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün akşam üstü test yaptım negatif napalım rabbim neylerse güzel eyler oğlumda 5 yıl sonra oldu pkoluyum eşimde bir sürü sorun
Merhaba canımmm benimde ayın 20 sinde yumurtam çatladı bugün test yaptım ve seninkine yakın çıktı çıplak gözle daha net ama kamerada biraz daha silikBu sabahki testim kızlar simdi yaptımEki Görüntüle 2749714
Ben az önce kavga gürültü acilde kan verdim almak istemediler.ise gelicem fln diyerek verdim.unsallah ikimizinkide olumludur yolumuza birlikte devam ederiz.benimki negatif yada pozitif çıkınca haber vericem.sanada bir gösterge olur belkiMerhaba canımmm benimde ayın 20 sinde yumurtam çatladı bugün test yaptım ve seninkine yakın çıktı çıplak gözle daha net ama kamerada biraz daha silikumarım ikimiz de de vardır bebiş
İnşAllah pozitif çıkar canımmmBen az önce kavga gürültü acilde kan verdim almak istemediler.ise gelicem fln diyerek verdim.unsallah ikimizinkide olumludur yolumuza birlikte devam ederiz.benimki negatif yada pozitif çıkınca haber vericem.sanada bir gösterge olur belki
Ay insallah yanlış pozitif sonuç alanlarda var o yüzden çok korkuyorumİnşAllah pozitif çıkar canımmmbende belki veririm bugün kan haberleşiriz sonuçları alınca güzel haberler ile umarım ki
Aynen canım idrar testi çok yanıltıcı oluyor en iyisi kan her zamanAy insallah yanlış pozitif sonuç alanlarda var o yüzden çok korkuyorum
Evet emin olucam ama lütfen negatifte çıkmasın ya.cok strese girdim ayyy.stresten karnıma ağrı girdiAynen canım idrar testi çok yanıltıcı oluyor en iyisi kan her zamanen azından emin olmuş oluruz
Stres yapma canım güzel düşünelim güzel olsun bende verdim şimdi kanı ama 4 de çıkacak sonucum beklemedeyimEvet emin olucam ama lütfen negatifte çıkmasın ya.cok strese girdim ayyy.stresten karnıma ağrı girdi
Umarım artar canim yaptığım test predictormuyduKızlar sonucum 2.67
Ya yükseldi düşüyor yada yeni tutundu bilemiyorum.prediktor yaptım evet.umarim yukselirUmarım artar canim yaptığım test predictormuydu
Umarım yükselir canim bende o test yanılttı daha belliydi çizgi ama kanda çıkmadi bugünde 1 hafta geciktim sabah albi markayla yaptım negatifYa yükseldi düşüyor yada yeni tutundu bilemiyorum.prediktor yaptım evet.umarim yukselir
Benim gençliğimde 9 günde değer 5 ti 4 gün sonra çok hızlı artmıştı.gebe olmadigim zamanlar her zaman.0.00di. Bugün yine 9.gün artar diye umut ediyorumUmarım yükselir canim bende o test yanılttı daha belliydi çizgi ama kanda çıkmadi bugünde 1 hafta geciktim sabah albi markayla yaptım negatif
Gerçekten mii ya çok şaşırdım canım bariz pozitif oysa kiKızlar sonucum 2.67
Bence yükselecek canım.daha önce böyle çıktığında hep yükseldi.umarim yanılmam.ama özelde baktiricam birdaha ordaki doktorla kavga edemem.Gerçekten mii ya çok şaşırdım canım bariz pozitif oysa kiregli olmazsan tekrarla bence çünkü yükselebilir bence
Bencede canım bende yükseleceğini hissediyorum açıkçası çünkü 3 e yakın normalde 1 bile görmez diye biliyorum bikaç gün sonra tekrarla ve alalım güzel haberiBence yükselecek canım.daha önce böyle çıktığında hep yükseldi.umarim yanılmam.ama özelde baktiricam birdaha ordaki doktorla kavga edemem.